- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Разлика в годините
Хора какво мислите за разликата от 21 години между момиче и момче.Бихте ли имали нещо общо с момче по-голямо от вас с 21 години ако наистина го обичате?![]()
защо не? не възрастта е важна
tva e mn golqma razlika ta toi 6te e na 40no, thanks!
[quote="slladkata"] разликата от 21 години между момиче и момче.quote]
абе драга, кое е "момчето" в цялата тази работа.Та това е направо баща ти!Егати педофила комлексиран трябва да е!![]()
[quote="soulripper"]Секи ми го казва това обаче .........Първоначално написано от slladkata
На мен ми стана интересно ти на колко си?
A qui
на колко години си btw?
Не никога не бих го направил това е всеедно да спиш с майка си.Тук не съм съгласен че любовта няма граници като е така някое момиче на 17-18 що не се хване с някой на възрастта на баща й а?Няма ли да е тъпо? Как ще излезе на едно кафе с него и хората да си мислят тва баща ли й е или къв?
Просто според мен е недопустимо това всеки си има принципи
Студентски живот,ах сладък живот..с изпити тежки и нощи горещи живее се всеки семестър...
...
А ти на колко години си??
![]()
![]()
Nikoga!Znam,4e vuzrasta nqma golqmo zn,not tova e prekaleno.Hubavo e mom4eto da e po golqmo ot teb ama stiga de,prili4a6 mi na lubovnicata na ba6ta mi- razlikata im e 20 godini i izglejdat prosto sme6no
![]()
po skoro dqdo s 21 godini po golqm,otkolkoto mom4e s 21 godini po golqmoti kak misli6 4e 6te izliza6 s nqkoi koito e na vazrastta na ba6ta ti... i kato trqbva da go zapoznae6 s roditelite ti te o4akvat nqkoi mlad a im idva nqkav starec koito vdiga samoleta s tribestan.. a ako imate deca i deteto ti e na 15 godini a ba6ta mu na 65? (ako gi dojivee..) tozi 4ovek ve4e vnuci trqbva da ima na po 20 godini
machoka
Администратор
провери си в собствения гащник.![]()
Първоначално написано от slladkata
Шокирана съм..Това е прекалено голяма разлика...Аз приемам разлика до към 4 или 5 год макс,но това вече е прекалено....
![]()
![]()
az ne bih tragnala s takuvmnogo e golqm,i kat sa vidat s ba6a ti
na edna vuzrst
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
приемам разлика до към 6 или 7 год макс,но това
![]()
![]()
![]()
м не ,не бих го приела при абсплютно никакви обстоятелства
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Е, то по вашата логика родителите ми не трябва да са заедно, защото има 10 години разлика. По темата: Винаги съм била на мнение, че за любовта няма граници, но не мисля, че младо момиче като теб може да търси бъдеще с толкова възрастен мъж. Животът е пред теб. Смятам, че този човек поддържа отношенията с теб, само заради секса. Явно по този начин иска да докаже себе си. Това не е връзка на емоционална основа, а по скоро на физическа. Съветвам те да я прекратиш!
Като бебче да ме гушнеш,
с ръце силни да ме обгърнеш,
с погледа си нежен да ме стоплиш
и след това, бавно да си тръгнеш...
Приемам разлика най-много до 10 години!
Но 21, виж може в момента да си мислиш че го обичаш и той е единствен и че можеби няма да има друг като него, а и сигурно НЕискаш друг, НО едно голямо НО!
Предполагам че ти си някъде на 17-19 (разбира се, само предполагам) и едва ли си имала мн партньори и то така внимателни, зрели и които да те разбират... това може да ти се вижда невероятно, но момиче - това не е нормално.Можеш да получиш същите неща от някой по-близък до твойта възраст!
Приказката ''има мн мъже по земята'' е мн вярна в случая.
Замисли се какво правиш с този човек или по-скоро как ще загубиш най-готините си години с някакъв ''чичко'' успял да завърти тийнейджърската ти глава!!!
+1Първоначално написано от Pliok0019
Ти си няква тъпа.
Що не легнеш направо с баща си - по-лесно ще стане![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Не,мерси.Не бих имала нищо общо с толкова възрастен човек
мисля че разликата е огромна...но все пак ако се обичат хората добре![]()
21 години наистина са доста, не е като 5-10. Въпреки това, обаче, смятам, че годините не са фактор - поне не и толкова голям. Тук идва моментът, когато подобни разлики в годините не са само физически, но и интелектуални - това са тотално различни хора и има голяма вероятност да нямат особено много общи виждания.Първоначално написано от slladkata
И все пак мисля, че трябва да се гледа човека, а не годините му, тъй че бих те посъветвал добре да прецениш дали човекът си струва и дали ти го искаш наистина... това е най-важното.![]()
Тъй красиви, тъй наивни,
плискат по всяка капандура.
И докато наливат тъй проливни,
виждаш всичко друго колко малко струва....
Тва е много голяма разликаТа той е бил най-годен като си се родила
![]()
С моя разликата ни е 8год,но чак 20... прекалено много са. Бих била с такъв само за секс и нищо сериозно. Просто няма бъдеще.
Smile!?