.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 66

Разлика в годините

Хора какво мислите за разликата от 21 години между момиче и момче.Бихте ли имали нещо общо с момче по-голямо от вас с 21 години ако наистина го обичате?

защо не? не възрастта е важна

tva e mn golqma razlika ta toi 6te e na 40 no, thanks!

Re: Разлика в годините

[quote="slladkata"] разликата от 21 години между момиче и момче.quote]
    абе драга, кое е "момчето" в цялата тази работа.Та това е направо баща ти!Егати педофила комлексиран трябва да е!

[quote="soulripper"]
    Цитирай Първоначално написано от slladkata
    разликата от 21 години между момиче и момче.quote]
    абе драга, кое е "момчето" в цялата тази работа.Та това е направо баща ти!Егати педофила комлексиран трябва да е!
    Секи ми го казва това обаче .........

На мен ми стана интересно ти на колко си?
    A qui

на колко години си btw?

Град
    Видин
    Не никога не бих го направил това е всеедно да спиш с майка си .Тук не съм съгласен че любовта няма граници като е така някое момиче на 17-18 що не се хване с някой на възрастта на баща й а?Няма ли да е тъпо? Как ще излезе на едно кафе с него и хората да си мислят тва баща ли й е или къв? Просто според мен е недопустимо това всеки си има принципи
    Студентски живот,ах сладък живот..с изпити тежки и нощи горещи живее се всеки семестър...

А ти на колко години си??

Повече от фен Аватара на mmm_sweet
    Nikoga!Znam,4e vuzrasta nqma golqmo zn,not tova e prekaleno.Hubavo e mom4eto da e po golqmo ot teb ama stiga de,prili4a6 mi na lubovnicata na ba6ta mi- razlikata im e 20 godini i izglejdat prosto sme6no

Голям фен
    po skoro dqdo s 21 godini po golqm,otkolkoto mom4e s 21 godini po golqmo ti kak misli6 4e 6te izliza6 s nqkoi koito e na vazrastta na ba6ta ti... i kato trqbva da go zapoznae6 s roditelite ti te o4akvat nqkoi mlad a im idva nqkav starec koito vdiga samoleta s tribestan.. a ako imate deca i deteto ti e na 15 godini a ba6ta mu na 65? (ako gi dojivee..) tozi 4ovek ve4e vnuci trqbva da ima na po 20 godini
    machoka
    Администратор

провери си в собствения гащник.

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Не, разбира се. Според мен е отвратително.

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*

Хора какво мислите за разликата от 21 години между момиче и момче.Бихте ли имали нещо общо с момче по-голямо от вас с 21 години ако наистина го обичате?
    Шокирана съм..Това е прекалено голяма разлика...Аз приемам разлика до към 4 или 5 год макс,но това вече е прекалено....

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    az ne bih tragnala s takuv mnogo e golqm,i kat sa vidat s ba6a ti na edna vuzrst
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Град
    в къщи :D

приемам разлика до към 6 или 7 год макс,но това м не ,не бих го приела при абсплютно никакви обстоятелства

Повече от фен Аватара на TheLittleAngel
    Е, то по вашата логика родителите ми не трябва да са заедно, защото има 10 години разлика. По темата: Винаги съм била на мнение, че за любовта няма граници, но не мисля, че младо момиче като теб може да търси бъдеще с толкова възрастен мъж. Животът е пред теб. Смятам, че този човек поддържа отношенията с теб, само заради секса. Явно по този начин иска да докаже себе си. Това не е връзка на емоционална основа, а по скоро на физическа. Съветвам те да я прекратиш!
    Като бебче да ме гушнеш,
    с ръце силни да ме обгърнеш,
    с погледа си нежен да ме стоплиш
    и след това, бавно да си тръгнеш...

Повече от фен Аватара на VQTUR
    Приемам разлика най-много до 10 години!
    Но 21 , виж може в момента да си мислиш че го обичаш и той е единствен и че можеби няма да има друг като него, а и сигурно НЕискаш друг, НО едно голямо НО!
    Предполагам че ти си някъде на 17-19 (разбира се, само предполагам) и едва ли си имала мн партньори и то така внимателни, зрели и които да те разбират... това може да ти се вижда невероятно, но момиче - това не е нормално.Можеш да получиш същите неща от някой по-близък до твойта възраст!
    Приказката ''има мн мъже по земята'' е мн вярна в случая.
    Замисли се какво правиш с този човек или по-скоро как ще загубиш най-готините си години с някакъв ''чичко'' успял да завърти тийнейджърската ти глава!!!

Цитирай Първоначално написано от Pliok0019
    Не, разбира се. Според мен е отвратително.
    +1
    Ти си няква тъпа.

Що не легнеш направо с баща си - по-лесно ще стане
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Град
    Адреса ми последен е Сърцето ти
    Не,мерси.Не бих имала нищо общо с толкова възрастен човек

мисля че разликата е огромна...но все пак ако се обичат хората добре

21 години наистина са доста, не е като 5-10. Въпреки това, обаче, смятам, че годините не са фактор - поне не и толкова голям. Тук идва моментът, когато подобни разлики в годините не са само физически, но и интелектуални - това са тотално различни хора и има голяма вероятност да нямат особено много общи виждания.
    И все пак мисля, че трябва да се гледа човека, а не годините му, тъй че бих те посъветвал добре да прецениш дали човекът си струва и дали ти го искаш наистина... това е най-важното.
    Тъй красиви, тъй наивни,
    плискат по всяка капандура.
    И докато наливат тъй проливни,
    виждаш всичко друго колко малко струва....

Супер фен
    Според мен е голяма ... родителите ми имат разлика 13 години и смятам дори нея за прекалено голяма. 5 - 7 години е нормално за мен да е най - много ...
    Обичам те <3 !!!

Град
    София....
    Тва е много голяма разлика Та той е бил най-годен като си се родила

Град
    София
    С моя разликата ни е 8год,но чак 20... прекалено много са. Бих била с такъв само за секс и нищо сериозно. Просто няма бъдеще.
    Smile!?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си