- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Разлика в годините
Аз не бих тръгнала с дедо,който е с 21 години по-голям от мен...че то разликата между мен и баща ми е толкова![]()
И сигурно на баща си викаш дядо,налиПървоначално написано от Shally
![]()
![]()
![]()
По темата:Разликата в годините,в начина на мислене и т.н. са прекалено големиТой ще мисли за работа,за проблемите си,за секс без чувства (100%),а момичето ще мисли за сериозна връзка,за любов,за дискотеки,за купони ...
![]()
Абеее тъпа история![]()
+++++++ няма какво повече да се кажеПървоначално написано от VQTUR
просто не е нормално-по добре си легни с баща ти,по лесно ще ти е.Това направо ми прилича на педофилия-ти на 17 а той на 38... нямам думи
![]()
![]()
![]()
Everytime I see you I try to hide away
but when we meet it seems I can't let go,everytime you leave the room
I fade like a flower...
4-5-6 години разлика приемам, но 21Момиче опомни се! Не мисля, че той има за какво да е с теб
олеле майко тоя е егати пидофила...се едно да ходя с баща ми... разбирам най много 10години разлика-че и за мен те са се много де ама се пак... ма 21 това вече е прекалено... няма за какво да е с теб освен секс... нищо неможе да ти даде... няма да те направи щастлива както някой на твоята възраст... повече от ужасно е усазнай се и си намери някой колкото тебе...
![]()
Приемам разлика най-много до 10 години!
Но 21![]()
![]()
![]()
Една любов, която пречи ми да спя,
едни очи, които срутват ми света,
едни ръце, които толкова желая,
ти си любов и война,
ти си болка и съдба,
само ти.
Хора, темата е от октомври миналата година.
Като бебче да ме гушнеш,
с ръце силни да ме обгърнеш,
с погледа си нежен да ме стоплиш
и след това, бавно да си тръгнеш...
ако е с 21 годни по-голям едва ли ще е момче, направо си бие на чичкаПървоначално написано от slladkata
<N>
абсурд защо даже се и замисляш вие нямате абсолютно нищо общо!
С приятеля ми имаме 8 години разлика и е доста даже според мен и понякога се замислям за някои неща ... но просто няма как да променя този факт обичаме се и това е!
...It's my life and it's now or never,
I ain't gonna live forever....
Първоначално написано от SunShinePearl
Колкото и да се взираме в миналото - то няма да се върнe.. Колкото и сълзи да пролеем за изгубените моменти - те няма да се повторят ! Остава да ни топли само спомена и надеждата някой ден отново да бъдем щастливи..!
На мене 10 години ми звучат много пък камоли 21![]()
И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black![]()
The love is behind the gossip! ;]![]()
21 години е безкрайно много. Колко ще просъществува такава връзка?
mne ne bih imala,toi bi si mislil savsem drugi ne6ta,i nai veroqtno nqma da e s men za6toto me obi4a a za raznoobrazie,toest da me izpolzva
Живота не се мери с броя вдишвания,а с моментите,които спират дъха ни!!! (sun)
http://kachi-snimka.info/images/bwy1246866507w.jpg
1-во с 21 год повече от теб , това не е момче![]()
Единствения начин жена да иска мъж.
Единствения начин да я имаш в ръцете си.
Ако искаш да задържиш момичето до края на живота си...
просто и разбий сърцето.