- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Бившата му! Не се понасяме!
Така...ето я накратко моята история...с него сме от кратко време,но силно се привързахме един към груг.Обичам го много.Последната мъ връзка е била доста силна и е продълйила около година,но бившата мъ,т.е тогавашната му приятелка му изневерява с доста по-възрастен.Той научава за изневярата по много тъп начин,обаждат му се негови приятели и мъ казват....тя не отрича...И все още има чувства към него..Оказа се за жалост че с тримата учим в едно даскало..Сега тя не спира да се дразни с мен подмятайки ми различни обиди...Незнам какво да правя...Но...НЕ МОГА ДА Я ПОНАСЯМ....Съвети?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
[/b]
Извинете за допуснатите грешки,просто съм много ядосана![]()
![]()
![]()
Ne i bru6tai vnimanie,tq prosto ti zavijdaTi si sega s nego nali?Tova nai-mnogo q drazni.Ako te zaqde i go napomni
![]()
Ахаха следващия път кат ти каже нещо само се обърни и с усмивка и кажи : Колкото и да ме обиждаш аз съм с него не ти нали?И тфа те побърква?
Просто и покажи че не ти пука..пък тя..нека си умре от завист
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ev3rY m0m3nT !s an0th3r chAnc3 ...
I don't know..that's just the way I AM!
+1 да ..няма смисъл да се дразниш от неяПървоначално написано от slim__shadygirl
![]()
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Съгласна съм със slim__shadygirl.Тя умира от яд бившата му...Но след като е постъпила толкова гадно с него да си бие камшика и така...Хич не заслужава да й обръшаш внимание.Бъди си с момчето да не ти пука за нея хич.
tq o6e go har. puk toi e sega tebe,zatva se drazni,prosto ne i obra6ai vnimanie,kat ti kaje,ne6o,kaji,4e ne ti puka ili ami da takava sum,taka 6e spre i 6e si gleda svoq jivot,kusmet![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Да, ти си с него, но ако тя все още му влияе?! Тогава няма значение, коя е с него.
Направи добро- яж л***о !
прави се ,че не я познаваш и тва е ,а пък ако толкова не я понасяш последвай съвета на slim__shadygirl![]()
не им обръщай внимание прави се че не ти пука , аз в момента съм в един клас с бившата на приятеля ми и ние не се понасяхме не че сега сме първи приятелки ама 4 години ще сме в един клас и нямам голям избор.. здрасти чао и това е![]()
I long to have you now
to whisper secrets in the night
I don't want nothing from the world
just you to be huddled in me..![]()
emi ako se drazni6 tolkova.. otvru6tai i taka.. 4e posle sama da ne iska da si govori steb ... neznam ... ima hora det i ot govorene ne razbirat .. taka 4e , pokaji i 4e ne trqa se zanimava s teb![]()
![]()
![]()
Няма смисъл да си хабиш нервите за такива форми на живот като нея (=
Както ти казаха всички - игнорирай я!
愛 子供
Warning:
This user is unable to hate
ignorirai q,tq e biv6a,SEGA ti si s nego,ne si gubi vremeto da habi6 nervi po neq,taka ednistveno moje6 po nqkakuv na4in da otblusne6 i nego-4e si drebnava,revniva i tam ne6to podobno!
I'm a machine,fueled by music!
Tiesto-my God!
http://i.data.bg/08/06/29/1027988.jpg
http://i.data.bg/08/10/25/1213075.jpg
Завижда ти...другия път й напомни какво е направила и какво е загубила,сега нека да си чука главата,а приятеля ти ако иска да е с теб няма да й обърне никакво внимание
Когато не им обръщаш внимание на такива утрепки , тогава най-много се дразнят :P
Не и обръщай внимание .. прави се че я няма .. след време ще спре да ти пука![]()
И на мен ми случи,но малко по друг начин бившата му не може да ме гледаумираше от завист и се му се натискаше обаче той не й обръщаше внимание,а тя щом ме видеше почваше да ми говори зад гърба и аз само я подминавах със усмивка,и със високо вдигната глава
а тя се пукаше от яд щом ни виждаше когато сме заедно
![]()
Такаче моя съвет е не й обръщай внимание и и покажи колко сте щастливи заедногарантирам ти,че ще се пръсне от яд
You're out of your mind,
I hope that you die,
I really hate you so much!
Did you know i would have hurt for you.. for you..
Did you know you broke my heart in two?
in two...
And i hate myself for loving you
НЕ НА ИЗНЕВЯРАТА!Горе главата,не и обръщай внимание на тая
слушай Преслава-Новата ти mp3. и ше ти стане тройно по-яко![]()
![]()
Аз мислех също да напиша това...Първоначално написано от The_iMMortal_f
Определено ще й стане гадно...
За пореден път съм абсолютно съгласна с darla_f.
Няма смисъл да си хабиш времето и нервите за някой, който е вече в миналото. Ако си сигурна, че той няма чувства към нея не виждам проблема. Няма защо трябва да й отговаряш или да говориш с нея. Единственото, което я води е женска злоба и ревност.![]()