- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Аз не съм като другите, абе брат луд ли си бе
Ае кво гледам тука само всеки мисли че е различен от другите че е доброто уникално неразбрано самотно момченце/момиченце сред тълпата от изроди и се чуди защо не го харесват момичетата а харесват "тъпите наркомани и идиоти". Ае пич, ти ако си зубър дет не му пука през колко време се къпе щом на него не му смърди и считаш тва че си постоянно у вас вместо да си на купон кой ше те избере тебе вместо някой който се забавлява и може да осигури забава и на момичето. Особено като се "разчуствате" и споделите колко сте романтични напрао ми иде ви наредя едно хубаво ве момци. Са не сте в филм не сте актъори ае малко са стегнете и по серйозно.
Пък момичетата кат почнат, аз съм добра а не като другите, нз си кво нз си що и се вкарвате в некви уникални филми където само вие си ги разбирате и очаквате всеки да кима с глава и да се съгласява че всичко е така. Не може са те да са направили нещо през живота си или да ги мързи да отидат от време на време на фитнес и очакват да им поднасят всичко на тепсия. Ае са кат си 200 килограмова крава дет не ще да праи друго освен да се тъпче кай ми кой ше се занимава да се опитва да те цъка у туловището. За тва ше си останеш и девствена бе.
Ае стига сте ревали ве. Тука тръгнали на по 13 години си мислят че са видяли кво е ВНЛ и ми са праат на интересни ам всъщност само сънчо гледат бе мн са зле и кат почнат ох ма тва ох ма онова ма те никога не са виновните сеш ли се и се праат всички на луди.
дгд.![]()
Първо погледни себе си и се научи да пишеш грамотно !!!
Ти да не би да отричаш, че с това си мнение целиш да се изкараш много готин/а и по-различен/а от другите ??![]()
Не аз съм си тъпак ма другите да не се праат се едно не са, пък ме боли как пиша кат гледам пак си го четеш така че дгд чалгарче.
Ами и ти в момента явно се имаш за уникален и с нещо повече от другите, за да седнеш и да отправиш критика към цяла България. Това значи ли, че и на себе си пожелаваш "дгд"?
Интересно.
Тъй красиви, тъй наивни,
плискат по всяка капандура.
И докато наливат тъй проливни,
виждаш всичко друго колко малко струва....
Малеее това е едно от най-неграмотно написаните неща,които съм започвака да чета (и естествено не прочетох до края)
А и доста бърка родовете
Първо говори за момчета/момичета,после за момчетата (или за гейовете....и аз не разбрах точно какво иска да каже с израза "и се чуди защо не го харесват момичетата а харесват "тъпите наркомани и идиоти"")
И в отговор на твоето ДГД ... миии ДГДПВДИ(еййй когато бяхме малки,на по 12-14 годинки,постоянно ги използвахме тези изрази
)
Леле, разчувствах се направо!![]()
![]()
![]()
Чакай, сега се опитваш да кажеш май, че за да си харесван, трябва да си наркоман и да си вечно присъствие в дискотеките?Леле, е тва е светъл пример.
![]()
![]()
![]()
Моето момче не обича дискотеките. Просто не му е кеф, не е в негов стил. И не е наркоман. Пък аз си го обичам много. Тъй, че кви са тия стандарти!? Естествено, че всеки е различен и иска различни неща от човека до себе си, затова всяка тема е различна и индивидуална!!!
Няма значение,че пишеш неграмотно,Първоначално написано от Romeo_is_dead
това явно вече нищо особено не е,
поне познаваш буквите![]()
Иначе има някои верни неща,има и
някои неверни.
Виждам,че си отворен явно
и ще ти дам 1 пример:
Виждаш 1 красиво момиче,облечено стилно,с вкус,
което обаче е по-свито и не ходи много по
дискотеки,а-у.
Виждаш и някоя пача,не кой знае колко
привлекателна,с 1 тон грим,с фИешън дрешки,
изрусена,със снимка полугола във флирта,
перманентно пияна-заляна.
Коя избираш?Естествено втората,
защото краставите магарета
от километър се подушват(без да те обиждам).
И излиза,че доброто,красиво момиче е
в кюпа на зубърите и лесбийките.
http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel
http://prognozite.blog.bg/Първоначално написано от valdesbg
Браво!!! Напълно подкрепям! \Първоначално написано от Bai Toq
/ Или за момче: гледаш някой пич, който не е все в дискотеките, учи си и си мисли за бъдещето, поддържа си се,ама си ходи с обикновенни дрехи, без да гони някъв стил. И кой ли го избира пред фешъна с прилепналите нарязани дънки, дето продава тревичка тихичко, не е отварял учебник през живота си и се е намацал с гел от глава до пети... ?
По-голям селяндур от теб не съм виждала(то добре, че и не те виждам). Най-напред се научи да се изразяваш грамотно и като възрастен, а не като "Пешо от маалата" . Честно казано 100000000 пъти предпочитам някой свестнен или както ти ги наричаш "заухари" пред такива кретени като тебе, които по-далеч от носа си не виждат и върховната им цел в живота е да се натискат с курвата на даскалото/квартала и да си повдигат жалкото самочувствие без покритие, обиждайки и тъпчейки другите
You are drop in the rain, just a number not a name
You won't see it
You don't believe in it
Nothing can change us, nothing can save us from ourself
Първоначално написано от Romeo_is_dead
чалгарче си ти :P
и това ДГД се изтърка...мисля, че преди няколко години беше на ''мода''![]()
хубаво е поне че си призначаш, че си тъп ....
Първоначално написано от Jumbie483
Дал господ добро и на тебдгд. Razz![]()
По темата пич не е нужно да избиваш комплекси във форума !
Не ходя на диско (мн рядко) уча (чат пат)
Не искъм да се хваля , но почти всички момичето ме харесват без да се правя на маймунаама като гледам на теб само пияни курви ти пускат ... ама айде дгд
![]()
![]()
![]()
Съгласна съм с него.
Не може всички само да се оплаквате "Нищо не се случва с мен", "На еди-колко години съм, а нямам гадже", "Никой не ме харесва..." Ами действате бе! Това за заблудените, лигави мамини синчета и дебелите мадами май ни е ясно на всички.
Момичетата харесват по-мъжествените типове. Аз лично не бих легнала с някой, който ми се хвали колко гладко си е обръзнал краката или с някой малък комплексар, който не знае къде да го вкара.
Някои имаме интересен живот, другите се правят на изключително добри и духовно извисени и се самосъжаляват.
Хайде сега, да не се обиждаме. Момчетата/момичетата не се делят само на грозни зубъри и красиви фешъни. Всеки човек е различен, предполагам си го чувал и на всичкото отгоре е вярно, така че хората са много по-сложни същества от това което ти разбираш.Първоначално написано от Romeo_is_dead
[quote="Romeo_is_dead"]Ае кво гледам тука само всеки мисли че е различен от другите че е доброто уникално неразбрано самотно момченце/момиченце сред тълпата от изроди и се чуди защо не го харесват момичетата а харесват "тъпите наркомани и идиоти". Ае пич, ти ако си зубър дет не му пука през колко време се къпе щом на него не му смърди и считаш тва че си постоянно у вас вместо да си на купон кой ше те избере тебе вместо някой който се забавлява и може да осигури забава и на момичето. Особено като се "разчуствате" и споделите колко сте романтични напрао ми иде ви наредя едно хубаво ве момци. Са не сте в филм не сте актъори ае малко са стегнете и по серйозно.
Пък момичетата кат почнат, аз съм добра а не като другите, нз си кво нз си що и се вкарвате в некви уникални филми където само вие си ги разбирате и очаквате всеки да кима с глава и да се съгласява че всичко е така. Не може са те да са направили нещо през живота си или да ги мързи да отидат от време на време на фитнес и очакват да им поднасят всичко на тепсия. Ае са кат си 200 килограмова крава дет не ще да праи друго освен да се тъпче кай ми кой ше се занимава да се опитва да те цъка у туловището. За тва ше си останеш и девствена бе.
Ае стига сте ревали ве. Тука тръгнали на по 13 години си мислят че са видяли кво е ВНЛ и ми са праат на интересни ам всъщност само сънчо гледат бе мн са зле и кат почнат ох ма тва ох ма онова ма те никога не са виновните сеш ли се и се праат всички на луди.
дгд.[/quo
Много е прав човека!Мен ме дразнят същите неща.И спрете да се заяждате.Ще си пише както си иска!
I don't want to be anything other than what I've been tryin to be lately
All I have to do is think of me and I've peace of mind
i men me pros1lzi..![]()
![]()
Щурей на воля - сега те има [!]...Направи всиЧко онова,което някога ти е минавало преЗ главата--сега те Има!Води се от Чувствата и емоциите,не се подвеждай от разУма.НАслади се на Всяка капЧица живоТ!
ti si edin ot tqh... xah![]()
Щурей на воля - сега те има [!]...Направи всиЧко онова,което някога ти е минавало преЗ главата--сега те Има!Води се от Чувствата и емоциите,не се подвеждай от разУма.НАслади се на Всяка капЧица живоТ!
+1Първоначално написано от cHooOpiHka___
![]()
![]()
![]()
You are drop in the rain, just a number not a name
You won't see it
You don't believe in it
Nothing can change us, nothing can save us from ourself
Пича е толкова прав , колкото вие не сте били прави през целия си живот!
+1![]()
![]()
![]()
If you can't be a good example then you'll just have to be a horrible warning..!! ;]
Определено си прав!Първоначално написано от Bai Toq
.....
OK![]()
![]()
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
МНОГО ТИ Е ЛЕСНО САМО ДА ОБИЖДАШ ВЕ......
АЗ СЪМ ЦАРЯ, БУРЕНИ !!!