zdr na vsi4kiima edno mom4e ot moeto dsk,koeto o6e ot 15 sept.si har.
vuv Vtornik,kato minavah iz koridorite go vidqh,toi be6e s golqma grypi4ka mom4eta,a az s edna fr. i toi mi namigna
i az go gledam mn iznenadano,posle toi mi vika`ko staa`
oba4e az samo se obarnah,ne y4akvah izob6o takova ne6o
samo mi se ysmihva po koridorite i az re6ih neska da se zapoznaq s nego,toi se zaka4a6e tam s nqkvi momi4eta
i az kaah na edna fr. ot negoviq klas da me zapoznae s nego i tq mi go dovejda i vika nali da sa zapoznaem/kat v deckata gradina
/i kaahme si imenata i togava bi zvaneca,a pak az imah kontrolno i huknah da bqgam
i nz,ko si e pomislil,ta vuprosa mi e sega,kakvo da napravq,po princip ne sum ot sramejlivite,no tozi put
![]()
![]()
![]()
Опознай го.Разбери дали си има гадже поговорете си като се видите пак.Успех!![]()
Звучиш ми като петокласничка... *lmao*
Ми,как какво да правиш?! Ти вече си се запознала с него,поздравявай го,като го срещнеш по коридора, ако можеш му се набутай в компанията,така ще ти е по-лесно да го сваляш ;p
И вземи си оправи малко заглавието,че това е доста....нзм кво xD
愛 子供
Warning:
This user is unable to hate
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Ами щом той първи ти е намигал и те е питал "ко стаа"() то логично,че си му направила впечатление..останалото е въпрос на време
![]()
Ev3rY m0m3nT !s an0th3r chAnc3 ...
I don't know..that's just the way I AM!
Следващия път като се видите, си поговорете. Ако разговора върви, може да го питаш за номера/скайпа му и после да се видите.
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
+1Първоначално написано от sexa_na_kompleksa
![]()
Life's too short.. too short to live it as a bad person!
+1Първоначално написано от slim__shadygirl
![]()
If you can't be a good example then you'll just have to be a horrible warning..!! ;]
+1 :P :P :P :PПървоначално написано от Neverafter
+menПървоначално написано от Lacey_66
+1Първоначално написано от Neverafter
ii ko stana?>??
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!