.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Тема: ..a

..a

zdr na vsi4ki ima edno mom4e ot moeto dsk,koeto o6e ot 15 sept.si har. vuv Vtornik,kato minavah iz koridorite go vidqh,toi be6e s golqma grypi4ka mom4eta,a az s edna fr. i toi mi namigna i az go gledam mn iznenadano,posle toi mi vika`ko staa` oba4e az samo se obarnah,ne y4akvah izob6o takova ne6o samo mi se ysmihva po koridorite i az re6ih neska da se zapoznaq s nego,toi se zaka4a6e tam s nqkvi momi4eta i az kaah na edna fr. ot negoviq klas da me zapoznae s nego i tq mi go dovejda i vika nali da sa zapoznaem/kat v deckata gradina /i kaahme si imenata i togava bi zvaneca,a pak az imah kontrolno i huknah da bqgam i nz,ko si e pomislil,ta vuprosa mi e sega,kakvo da napravq,po princip ne sum ot sramejlivite,no tozi put

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Опознай го.Разбери дали си има гадже поговорете си като се видите пак.Успех!

Звучиш ми като петокласничка... *lmao*

Ми,как какво да правиш?! Ти вече си се запознала с него,поздравявай го,като го срещнеш по коридора, ако можеш му се набутай в компанията,така ще ти е по-лесно да го сваляш ;p

И вземи си оправи малко заглавието,че това е доста....нзм кво xD
    愛 子供

Warning:
    This user is unable to hate

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Ами щом той първи ти е намигал и те е питал "ко стаа"( ) то логично,че си му направила впечатление..останалото е въпрос на време
    Ev3rY m0m3nT !s an0th3r chAnc3 ...

I don't know..that's just the way I AM!

Следващия път като се видите, си поговорете. Ако разговора върви, може да го питаш за номера/скайпа му и после да се видите.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Град
    Ямбол
    Цитирай Първоначално написано от sexa_na_kompleksa
    Следващия път като се видите, си поговорете. Ако разговора върви, може да го питаш за номера/скайпа му и после да се видите.
    +1
    Life's too short.. too short to live it as a bad person!

Цитирай Първоначално написано от slim__shadygirl
    Ами щом той първи ти е намигал и те е питал "ко стаа"( ) то логично,че си му направила впечатление..останалото е въпрос на време
    +1
    If you can't be a good example then you'll just have to be a horrible warning..!! ;]

Цитирай Първоначално написано от Neverafter

Ми,как какво да правиш?! Ти вече си се запознала с него,поздравявай го,като го срещнеш по коридора, ако можеш му се набутай в компанията,така ще ти е по-лесно да го сваляш ;p

+1 :P :P :P :P

Цитирай Първоначално написано от Lacey_66
    Цитирай Първоначално написано от slim__shadygirl
    +1
    +men

Град
    Адреса ми последен е Сърцето ти
    Цитирай Първоначално написано от Neverafter

+1

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    ii ko stana?>??
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Цитирай Първоначално написано от sexa_na_kompleksa
    +1

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си