- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Проблем с у-ще
Значи неска подлудухме госпожата по Технологий(трудово) и тя там извика замсник директора и нали от цялата работа аз бях виновен.. щото сам пил кола и сам я питал що го учим това като го учим по физика.... по музика в сряда 10 човека избягахме от час и класната каза родителите да додат след часовете в петак. Та въпроса ми е дали да кажа на майка ми или не.
И да и кажеш и да не и кажаш, тя все някога ще разбере. По-добре ти и кажи, защото ако го разбере от даскалката ще стане по-лошо![]()
НЯМАШ ТАЗИ ВЛАСТ - ТИ ДА БЪДЕШ АЗ!
You only see what your eyes want to see. How can life be what you want it to be? You're frozen when your heart's not open!
ами и аз така мисля.. добре, че оня ден не и казах, че имам 5 по Биология на входното... сега де се похваля![]()
апак то беше ужасно трудно...
5 ... Браво на теб, аз се надявам на 4Един въпрос, кой клас си?
You only see what your eyes want to see. How can life be what you want it to be? You're frozen when your heart's not open!
ее ами минала година по Биология 2рия срок имам 5,2,5 и имам 5![]()
Аз миналата година имах 5, 6, 5 и имах 6, не че се хваля :P Пък сега тоя 9 клас нещо биологията куца![]()
ся сам в 7 да видим ко ще стане
Ооо седми, много беше весело в седми ... и лесно :P
Най-добре не й казвай нищоизключи телефоните, варди за гости и там като минат няколко дена ще отмине сичко
![]()
Life's too short.. too short to live it as a bad person!
деда знам неска ще ходим на вилата и ще видя ако в добро настроение ще й кажа ама нз![]()
andrags
радвам се че мн хубаво си лафите ама айде край на спама?!кво ша кажеш?!?!
апък по темата..,.кво се чудиш уе мъжки айде казвай й и да се свършва..,и за нататък си седни на задника и се дръж нормално...!!
in defense of our dreams...
даа аз за 1 питане родители вика.. ами 1 френ зема там нали пожарния хидрант маркуча и зимата сичките на изкапа наводни стаята на директора и нищо не му казаха.....Първоначално написано от ValzZi
![]()