- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Той постоянно ме лъже!
zna4i ot godina i mesec imam vrazka no priqtelqt mi stra6no mn me laje i posle men me izkarva vinivna...toi me laje poprincip za momi4eta i opravdanieto mu vse e 4e ako mi bil kazal 4e se e zapoznal s nqkoi az sam 6te la da go revnuvam...palni gluposti...i sega ot nqkolko dena sme razdeleni zaradi lajite mu az ve4e napalno izgubih doverie v nego za6oto toi ne spira da me laje za jalost mn pati sam go molila da spre toi mi se e kalnql no nqma promqna...MOLQ VI POMOGNETE MI NA KAKVO SE DALJAT LAJITE MU I KAK DA POSTAPQ...BLAGODARQ VI....mislq 4e mu puka za men za6toto postoqno me tarsi pita s koi sam i me rvnuva nz zatova molq pomognete vie...sa6to taka az si mislq 4e me laje za6toto az stra6no revniva tova imali pri4ina toi da me laje....
moje bi izob6o ne my puka za teb,za6oto,spored men te izpolzva,po-dobre go zareji ,ne si stryva ti da strada6,a toi da se zabavlqva![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Това е някво недорасло дете...Остави го няма смисъл да си с него...
Според мен не е любов. Ако беше, нямаше да те лъже.
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Първоначално написано от sexa_na_kompleksa
Life's too short.. too short to live it as a bad person!
Тва не е любов ... щом те лъже и т.н ... ти си решивай как ще постъпиш ,, *
Cpeden pructt za wac ,, za da cttane iinttepecno ; )) .
Ако искаш да си хабиш нервите на вятъра стой с него...
Igrae si s teb.Koi znae s kolko o6te momi4eta izliza...![]()
![]()
това не е любов-няма смисъл да си с него
![]()
![]()
я да си гледа работата тоя сладур...нестава така имам една приятелка която е поставена в същата ситуация..вече 2 г няма промяна тя вярва на глупостите му ,а той зад гърба й я прави на маймуна..тези момчета не са готови за сериозни връзки..незнам на колко сте но ..вероятно не ви и трябва такава...недейте да се задълбочавате толкова много..защото после само си ревем сами в стаята докато момчетата си правят кефа
зарязвай го тоя..ааа за ревнуването....тва не е ревноост.просто недораслите момченца като спат с некое момиче и после неискат никои др да я пипа...независимо с нея ли са или не ...
А пробвала ли си да поговориш с момчето и може би да му кажеш нещо от сорта :"Ако ме обичаш,ще спреш да ме лъжеш,защото иначе ще ме загубиш" в смисъл трябва да му дадеш да разбере,че не бива така и ако продължава ще те загуби.А след това само стой и гледай.Ако го направи отново,значи не държи на теб достатъчно и по добре го остави,колкото и да те боли.Ще си намериш някой,който ще ти подхожда повече![]()
![]()
![]()
![]()
Не мисля,че държи на теб.Лъжите му,доказват предното изречение.
Когато обичаш някого ти не го лъжеш,напротив доверяваш му се и вярваш на него.Лъжата е нещо което няма място в една връзка.Според мен е най-добре да не се връщаш при него,все пак веднъж излъгал ли те е неизбезно ще има и втори път,а при теб самата ти казваш,че има много лъжи,за които ти знаеш,а за колко още нямаш и представа.Не се връщаи при него "Вълкът козината си мени,но нрава не".
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
Мега малоумната и риторична тема..Ест че трябва да го зарежеш бе момееее!!!![]()
na4i za mene toia si izmislia zdravo. moje bi ti ne go revnuva6, a na nego mu se iska.../don't ask ima i takiva dety taka si digat samo4uvstvieto/ za6toto pomisli...toi ne iska ti da znae6, 4e se bil zapoznaval s dr momi4eta, oba4e ti go kazvai ti kazva 4e neiska da ti kaje
malko se omotax ma karai... poneje toi te revnuva i sig te lof, a ti kato ne go revnuva6 edva li ne ne go obi4a6
a i nali znae6 4e vuv vsiaka vruzka edinia e po-iak, ako v slu4aia tova si tiiiii toi veroiatno se drazni...
Според мен просто те има за сигурна бройка и за тва не му стиска да те загуби. Знам, че ти се иска да вярваш, че те обича, така сме ние момичетата. Аз заради подобен проблем си загубих 3 години в глупости. Така че приеми факта, че е недорасъл и го забрави..има тоолкова много други момчета.
Не мисля,че си заслужава да се бориш повече за тази връзка. Зарежи го и му натрий носа като му покажеш, че никой няма право така да те разиграва. Имай повече самочувстиве :P
еми - зарежи го бе....
никой не заслужава да го лъжат.... независимо за какво ще е лъжата.![]()
![]()
<N>
mi i az bqh taka do skoro i te razbiram no da ti kaja spored mene trqbva da pogovori6 mn seriozno s nego i da opravite polojenieto ili da tova da e kraq prosto dr variant podhodq6t nm ne si gubi dostoinstvoto zaradi nego![]()
![]()
КоГаТо ЗаГуБиШ нЕщ0 Не СъЖеЛяВаЙ,а Се ГоРдЕй Че НяКоГа Си Го ПрИтЕжаВаЛ!!!