.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 30 от общо 30
    Повече от фен
    Аааа, верно ли ще се зарадвате?! Ами аз съм на 19 в момента и просто съм толкова зле с материала - нито гаджета съм имал, нито съм се целувал с момиче , натискания и т. н. па за секс да не говорим! (просто така ми се е стекъл живота...)
    Ми да речем се запознаем с някоя от вас, излизаме, тва онова (по начина ми на държание изобщо не можете да заподозрете за това) и кво? Аз ако си призная тия неща, кво ще направите? Още ли бихте се занимавали с тип като мен? Разговарял съм с момичета, които са отракани на тая тема - казвали са ми, че не бива да се признава за това , защото веднага ще им стана без интересен поради тва че ще съм некоардиниран, спечен ,а те ще очакват някой който ще знае какво да прави и ще ги задоволи? (те с тия които съм говорил не знаят че баш и взаимодейсвие не съм имал, че то ебаси резила става вече...)

Та ... кво мислите , а? Всичко ли требе да си казва и да си остана така ...

Град
    софиитъ
    аве тоз нема да е девствен - тоз ще си е е*ал майката направо хахахаха
    www.antiki.bg - сайт за антики, колекции , обяви , монети и т.н.

Супер фен Аватара на s_E_x_Y_y_Y
    Град
    където купона никога не свършва
    ии между другото аз ходя с едно момче от доста скоро и ,той е с 1 год по-голям следователно на 15 и та вчера той ми каза че не се е еб*л и не бърза и аз много се зарадвах като разбрах
    Само слабите се стремят към порядък , силните владеят хаоса ....

Град
    Тутракан
    Моето гадже е девствено,а вече сме от доста време заедно /6 мес/ Готино е,защото знаеш,че може да си му първата и той ще те запомни

Цитирай Първоначално написано от sextazy_baby
    Ами честно да ти кажа - ВСЕ МИ Е ТАЯ!
    Мдаа
    Макар че ако е девствен няма да съм разочарована

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си