.
Затворена тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4

Тема: EMERGENCY

EMERGENCY

na4i kazvam se zorin i stra6no opleskah ne6tata. priqtelkata mi re6i da naprai ne6to po nestandartno v4era iska6e da mi lije guza i az se suglasih. no do takava stepen se unesoh 4e se izpusnah i i se izsrah na liceto.tq poludq zapo4na da kre6ti a az q izgonih gola ot nas i s lice pulno s drisko4 gre6no li postupih?
    xq

Omfg zakvo se gavrite s men we..Az ne sam mom4e a momi4e!?!??!?!I na si4koto otgore nikoga ne sam bil s momi4e ama nikoga,taka4e tezi ne6ta sa neverni!!Uligofren takaf..Az ne vqrvam v sexa predi braka taka4e se razkarai,umrelqk..I ako sam te vidql o6te 1 pat da pi6e6 ne6to za men 6te te namera i 6te ti pokaja kva sarvaivarka sam otodlu!

Peace!

Град
    софиитъ

Re: EMERGENCY

Цитирай Първоначално написано от yuppy
    na4i kazvam se zorin i stra6no opleskah ne6tata. priqtelkata mi re6i da naprai ne6to po nestandartno v4era iska6e da mi lije guza i az se suglasih. no do takava stepen se unesoh 4e se izpusnah i i se izsrah na liceto.tq poludq zapo4na da kre6ti a az q izgonih gola ot nas i s lice pulno s drisko4 gre6no li postupih?
    правилно си постъпил.. аз така постъпих с майка ти, тя беше доволна, а и аз също....
    www.antiki.bg - сайт за антики, колекции , обяви , монети и т.н.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си