.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20
    Супер фен Аватара на lyfche

какво да правя ?

значи .. ето я моята история ...!Имам приетел от почти 1 година ,с който се разделяхме 2 пъти ... !И докато не бяхме заедно той си имаше други две гаджета ... (разбира се не едновременно) !И сега нали сме заедно и аз съм си приятелка и с двете !И какво стана нещо си пишехме с едната и тя ми каза,че той бил ходил до тяхното училище ... аз много се учудих ,защото той това учил;ище адски много го мрази и постоянно ми казваше,че повече там няма да ходи и дръндърици!Добре ... казах му ,но той отрече ... добре повярвах му !Но един ден съм в скайпа му .. ,а той е на тренировка ... и ми беше казал даже ,ако искам да съм била питала един къв си някъв негов приятел дали е бил ходил ...,но аз отказах,защото беше ясно,че той го е наговорил!И един ден без дори гаджето ми дори да си няма на представа какво съм наумила да правя ... питам този ,когото щеше да наговори на име Боби ... и той ми казва"да идвал е" ... !Добре казах му аз на гаджето ми за това и той ми каза,че това не бил този Боби и ми даде да говоря с някъв(който е наговорил разбира се) ,че не е бил до даскалото!А това е бил точно този Боби ... , но той Боби без наговаряне си говори това,което е истина!И добре разбрахме се и отново му повярвах вупреки и да знаех ,че е ходил до там ( в 11-то училище) и днес говорех с другата му бивша .. и тя ми каза,че той даже бил и влезнал в часа и били дрънкали някви неща ,че той само нея обичал и някви такива ... ,а пък пред мен:само мен е обичал!... а иначе той тях двете много ги мрази!А когато се разделихме първият път ... той ме питаше дали искам пак да съм с него и когато съм готова да му кажа!обаче ... това същото нещо се оказа,че го пише и на другите две момичета кажете ми какво да правя?

Град
    Страната на Чудесата
    по-добре не се занимавай с него
    Fighting for nothing is what you're born for.

Това са много детски истории. Съберете се четиримата и се изянсете. Явно ви лъже и трите...
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Мега фен Аватара на sasha_90
    Имаш си работа с лъжец,съжалявам.

Той те държи като резерва Ако някоя не му върже да се върне при теб.Трябва да го зарежеш,иначе ще ти се качи на главата.Успех
    You're out of your mind,
    I hope that you die,
    I really hate you so much!

Did you know i would have hurt for you.. for you..
    Did you know you broke my heart in two?
    in two...

And i hate myself for loving you

не се занимавай с него, най-добре

дай му 100 лева и ня те лаже ве4е!

Цитирай Първоначално написано от hild_
    по-добре не се занимавай с него
    axa, nqa smisal
    Продавам оригинални парфюми на ниски цени

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Тука взе да ми заприличва на оня филм за Джон Тъкър.. що не му спретнете едно сладко отмъщение трите, а?

Супер фен Аватара на kobrichka
    Град
    ...Ада....
    Какво да правиш?Еми ако си глупачка,която иска да бъде прецаквана и използвана върни се при него.Той ще ти изневерява,ще те баламосва ти всеки път ще му вярваш и прощаваш и така...той ще си прави кефа,а ти ще си глупачката.Но ако имаш малко акъл и достоинство и държиш на себе си...зарежи го.Тегли му една и да се оправя,такива като него под път и над път.
    Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...

Ооо къде го намери тоя бе ... най добре ше бъде ако не са занимаваш ...
    If you can't be a good example then you'll just have to be a horrible warning..!! ;]

Ти пък... един път му вярваш, друг път не, на третия разбираш, че те лъже и пак му вярваш. Вземи се в ръце, бе моме. Остави го. Това, че те лъже е достатъчно, за да ти стане ясно колко много НЕ държи на теб.
    Live 2 Ride And Ride 2 Die.
    Honda - The Power Of Dreams!

Цитирай Първоначално написано от Lacey_66
    Ооо къде го намери тоя бе ... най добре ше бъде ако не са занимаваш ...
    +1 зарежиго и повече не си и спомняй за него,защото изобщо не си заслужава!!!

1во той те лъже - майната и до там
    2ро порастнете малко пък после мислете за гаджета и връзки

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Цитирай Първоначално написано от sexa_na_kompleksa
    Това са много детски истории. Съберете се четиримата и се изянсете. Явно ви лъже и трите...
    Абсолютно.Е толкова време сте заедно как е възможно това?Или ти тая година я събираш от 3те пъти ,в които си с него =) ?

Цитирай Първоначално написано от *_krisito_sladuranata_*
    Какво да правиш?Еми ако си глупачка,която иска да бъде прецаквана и използвана върни се при него.Той ще ти изневерява,ще те баламосва ти всеки път ще му вярваш и прощаваш и така...той ще си прави кефа,а ти ще си глупачката.Но ако имаш малко акъл и достоинство и държиш на себе си...зарежи го.Тегли му една и да се оправя,такива като него под път и над път.

ммм не е точно така ... аз също му изневерих 2 пъти ... м на мен все някога ще ми писне ...,но аз се чудя дали не ме лъжат ... а и все пак го обичам ... не мога еи така да го заряжа

тфа ми заприлича на латиноамериканска сапунка. Прекръсти Боби на Родриго, гаджето Рикардо, ти си избери Вероника или Виктория и прайте някф любовен квадрат/многоъгълник

zamislqla li si se 4e i te moje da te lajat spored men na nito edin ot trimata ne moje da vqrva6. poiskai mu parolata v skype i stoi postoqnno vatre i gl ko si pi6e pak ko ne ti q dade na4i ne6to stava. i nai dobre se ma4i da ti stane po bezrazli4en i kogato stane go zareji ina4e 4e jivee6 v golqma sapunka
    КоГаТо ЗаГуБиШ нЕщ0 Не СъЖеЛяВаЙ,а Се ГоРдЕй Че НяКоГа Си Го ПрИтЕжаВаЛ!!!

Цитирай Първоначално написано от AnGel_fReE
    zamislqla li si se 4e i te moje da te lajat spored men na nito edin ot trimata ne moje da vqrva6. poiskai mu parolata v skype i stoi postoqnno vatre i gl ko si pi6e pak ko ne ti q dade na4i ne6to stava. i nai dobre se ma4i da ti stane po bezrazli4en i kogato stane go zareji ina4e 4e jivee6 v golqma sapunka

ами аз постоянно му влизам в скайпа ... знам му паролата ,но нишо няма .. даже си блокира всичките момичета ... влизам и понякога ,когато той е на тренуировка и не нзае ... ,но пак няма нищо

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си