значи .. ето я моята история ...!Имам приетел от почти 1 година ,с който се разделяхме 2 пъти ... !И докато не бяхме заедно той си имаше други две гаджета ... (разбира се не едновременно) !И сега нали сме заедно и аз съм си приятелка и с двете !И какво стана нещо си пишехме с едната и тя ми каза,че той бил ходил до тяхното училище ... аз много се учудих ,защото той това учил;ище адски много го мрази и постоянно ми казваше,че повече там няма да ходи и дръндърици!Добре ... казах му ,но той отрече ... добре повярвах му !Но един ден съм в скайпа му .. ,а той е на тренировка ... и ми беше казал даже ,ако искам да съм била питала един къв си някъв негов приятел дали е бил ходил ...,но аз отказах,защото беше ясно,че той го е наговорил!И един ден без дори гаджето ми дори да си няма на представа какво съм наумила да правя ... питам този ,когото щеше да наговори на име Боби ... и той ми казва"да идвал е" ... !Добре казах му аз на гаджето ми за това и той ми каза,че това не бил този Боби и ми даде да говоря с някъв(който е наговорил разбира се) ,че не е бил до даскалото!А това е бил точно този Боби ... , но той Боби без наговаряне си говори това,което е истина!И добре разбрахме се и отново му повярвах вупреки и да знаех ,че е ходил до там ( в 11-то училище) и днес говорех с другата му бивша .. и тя ми каза,че той даже бил и влезнал в часа и били дрънкали някви неща ,че той само нея обичал и някви такива ... ,а пък пред мен:само мен е обичал!... а иначе той тях двете много ги мрази!А когато се разделихме първият път ... той ме питаше дали искам пак да съм с него и когато съм готова да му кажа!обаче ... това същото нещо се оказа,че го пише и на другите две момичета кажете ми какво да правя?