- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- За какво живеете?
Е сега ако ми кажете за какво живеетеВинаги съм се чудел,хората които се мислят за готини и всичко им е наред,какъв е смисъла на живота им?Ами тези които нямат нищо и само мечтаят?
Имате ли смисъл на живота,имате ли цели,какво очаквате да ви се случи,предизвиквате ли го или чакате подаръци от съдбата?
Айде вие сте,да става дискусията![]()
Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес
Живея, за да си поставям цели и да градя мечти, а тези, които вече са изпълнили целите си и имат всичко, животът им се е изчерпал.
за да чопля семки
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Защото иначе ще умраЖивея,защото обичам неочакваното
И най ми харесва това,че живея в България-само и единствено тук можеш да видиш как трамваят ти блъска кола,някъв пияндурник се качва в тролея и се изпикава на седалката докато си седи и толкова много хубави и прости момичета
:P
![]()
![]()
Несъмнено у него има типичната характеристика на непримирим човек.Но и на неприспособим - на човек,който не успява да приеме правилата на средата си за свои и това предопределя обречеността му...
Eminem-Mosh
^![]()
Таа..живея, за да си реализирам мечтите..целите. о.О /които още не знам със сигурност, хах :] /
What you give is what you get!
Нима са само две алтернативите?Първоначално написано от vamp
![]()
Живея, за да се развивам.
Тъй красиви, тъй наивни,
плискат по всяка капандура.
И докато наливат тъй проливни,
виждаш всичко друго колко малко струва....
Щото ми е интересно.
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
Живея, за да мечтая и реализирам мечтите си![]()
![]()
![]()
Meчтай - все едно ще живееш вечно !
Живей - все едно ще умреш утре ! .. ;]]
+1Първоначално написано от A_B_C
ми за мене си ...и не мога да лиша света от присъствието си![]()
![]()
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..
Аз се опирам на теорията, че всичко в живота си, човек го предизвиква.Не вярвам в такива работи като съдба, защото ТИ сам определяш пътя, по който да вървиш! Всеки един човек живее за нещо.Всеки един човек мечтае за нещо, и когато има силна воля той постига мечтите си.
Аз живея за много неща...с течение на времето все повече и повече се убеждавам, че живота е невероятен...изпълнен с трудности и препятствия.Моят смисъл да живея на първо място е това, че ми се живее.Живее ми се, защото има за какво да живея.Имам невероятен човек до себе си,който винаги ще ме подкрепи, когато се нуждая от помощ...също така и за интересното в неизвестното..
Обичам всеки твой стен и как остава отпечатък вътре в мен!
уродПървоначално написано от tqnkо
![]()
![]()
![]()
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...
nqma prichina.. prosto zashtoto trqbva..
a tova s mechtite, celite, jelaniqta.. te sa veche udobstvo za jivite sushtestva..
За да ч*кам !![]()
“Her lips say no, but her hormones say 'Oh my God, yes, more.”
Живея защото ми се живее, а цели имам много - семейство, кариера, яко спорт..банални неща.
Защото...трябва![]()
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Живея, защото животът е дар. Вероятността точно ти да се родиш, да имаш живот, е едно на милиарди.
Живея, за да се науча. Живея, за да чувствам. Живея, за да има кого да правя щастлив, дори това да е само майка ми. Живея, за да се усмихвам, за да гледам другите как ми се усмихват, за да пея, за да танцувам... Живея, за да работя над себе си, в крайна сметка да съм по-добър вариант на самата мен. Живея за слънцето, за дъжда, за птичата песен, за красотата на природата. Живея просто защото ми харесва така.![]()
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
Еми какво да правя, живее ми се.
Живея заради вси4ко хубаво, което един ден може да ми се слу4и.
![]()
Робинята на Quench