- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- За какво живеете?
Живея за да преча на другите![]()
2% оТ млАдОто ПокОлЕНие НЕ сЛуШа чАлГа!
АкО Си оТ оНезИ 98% КоиТо Я ОбИчаТ, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си!
ядене, пиене и некоя сгодна женица. това е
живея, за да изпълня всичките си мечти. само че не престават да се появяват нови и нови, мисля, че няма да ми стигне времето.
сега живея, за да вляза в СУ и да стана студентка.когато тва стане, ще си измисля нещо друго, за което да живея.
ама заради яденето, пиенето и сгодните ,там кой каквото си поиска, си заслужава, даам,даам.
алелуя.
Е, то в повечето специалности в СУ, не се особено трудно![]()
на мене ми е трудно, щото съм мързелива пикла
алелуя.
Е, то и аз не съм учила всеки ден по цял ден. Две седмици преди изпитите юли седнах наиситна сериозно и в крайна сметка влезнах и в трите унита, в които кандидатствах на първо желание.![]()
Най-много се притеснявах за изпипите в УНСС и накрая си се записах в СУ![]()
по навик.
и щото ми се живее. интересно ми е кво ще стане утре. а и имам много цели, които държа да постигна.
Now is the time for me to rise to my feet
o6te ne sum si zapazila mqsto za pogrebenieto i za tova![]()
![]()
И само твоят съд ме вдига в небеса и хвърля в бездни...
определеноПървоначално написано от пор
![]()
Живея,защото имам цели,които искам да постигна![]()
Суетата.Моят любим грях.
Вероятно най-тъпия въпрос съществувал някога...Първоначално написано от vamp
Никой не живее заради някаква глупава цел, пак си се объркал, дори хората се бъркат.
Пример: "Живея за да стана нещо" - И, ако не станеш нищо, ще се самоубиеш на секундата?
"Живея заради момчето, което обичам" - И, ако те зареже, ще се самоубиеш внезапно?
Скукааааааааааааааааааааа аааааааааааааа![]()
Чак дразнещо... Целите, мечтите и тяхното постигане са част от живота, който живеем. Не фактор за неговото съществуване. Всичко, което се случва може да се нарече вътрешен процес, а кълбото което затваря всичко-живот.
Живееш, защото така трябва, защото жизнените функции на тялото ти функционират, не защото имаш цели, а просто, защото така трябва.
Живота при хората е като при растенията... Едно цвете не прави нищо, стои, няма никакви цели, нищо, просто стои, но все пак живее, не, защото чака пчели и мухи, а просто, защото така трябва.
живея ден за ден...![]()
Живея единствено и само за себе си..
So if you callin my phone - leave a message..
So if you knock on my door - keep on knockin...
като гледам повечето тук живеете за форума..ама нвм.
аз.. аз живея за да правя хората щастливи![]()
Бети,много ще те папкам! / Ни мога да пофяфам!!!!
PWNED! (макар, че се отнасяше и за мен...)Първоначално написано от Ice_Queen_
![]()
и все пак..ако аз живея във форума...то тянко и някои други като него (макар, че вероятно няма други такива)...СЪЩЕСТВУВАТ във форума...Първоначално написано от tqnkо
![]()
Форумни форми на живот. ФФЖ![]()
If for honesty you want apologies
-I dont sympathize
If for kindness you substitute blindness...
Please open your eyes!
В много голяма грешка си. Не вярвам да има човек, който да е постигнал всичките си мечти. Няма как да имаш всичко, все нещо ще ти убегне. Или пък нещо ще изскочи, нещо ново, за което да се бориш. Няма човек, който да не може да си пожелае още нещо. Относно храненето може и да не съм съгласна, че апетитът идва с яденето винаги, но относно живота това е много вярно.Първоначално написано от Hit 2 fit.
Аз живея, защото смятам, че борбата, която водя, може да завърши с победа за нас.
Всеки човек стои между два зъбера и пази една крачка стена. Аз виждам само моята крачка. И знам, че трябва да я защитавам... Мръднеш ли, злото ще влезе. И когато умреш, твоето тяло да заприщи вратите между двата зъбера.
Ти доста ни приземи с някои други живи същества...овците например живевяр и "МЪРДАТ'!!! Но ние имаме цели има я борбата за отцеляване..., не е просто защото така трябва!!!Първоначално написано от SWASTICA
за него живота направил бих всичко-е казал поета струва си човек да има мечти и да се стреми да ги осъществява
![]()
![]()
Казано е, че, ако не можеш да разбереш едно нещо си трай, защото в противен случай става глупаво...Първоначално написано от Arisches_Kind
Не се мисля за готин, просто се радвам на живота докато мога.
Jebem te u usta, jebem te u oko
Тогава, защо си отваряш муцуната?Първоначално написано от SWASTICA