.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 71 от общо 71
    Въпроса би трябвало да е риторичен и насочен към теб.

Цитирай Първоначално написано от SWASTICA
    Не се прави на шут...много добре знаеш, че си форумната отрепка и въпросът ми е насочен именно към теб!!!

Цитирай Първоначално написано от Arisches_Kind
    Не се прави на шут...много добре знаеш, че си форумната отрепка и въпросът ми е насочен именно към теб!!!
    Не е вярно! Аз съм с привилегията да съм форумната отрепка!

Цитирай Първоначално написано от Hit 2 fit.
    Не е вярно! Аз съм с привилегията да съм форумната отрепка!
    Кво ми е зор за тебе?

^ Естествено, поркам всяка вечер, дрогирам се, люшкам се постоянно, ах, каква отрепка съм аз!!!
    Нещо са ви изкривени представите.
    Ако според вас добър социален живот означава да ходиш всяка вечер по градските пейки, за да се напиваш и да се надрусаш едно хубаво, здраве да е. (:

Вчерашен смешник, много ми е интересно, ако ти задам 5 въпроса колко време ще ти трябва за да ми отговориш - Вариант 1: 5 мин (като кажеш, че съм много тъп и, че на тъпашки въпроси не отговаряш, тъй като всеки знае, че ти говориш правилни неща). Вариант 2: седмица докато намериш смисъла на думите и Вариант 3: Ще се направиш, че не си го видял...
    Интересни сте ми повечето тук, но, защо трябва да се правите на бити псета, това не мога да разбера... Явно така ви харесва

Вчерашен смешник, много ми е интересно, ако ти задам 5 въпроса колко време ще ти трябва за да ми отговориш - Вариант 1: 5 мин (като кажеш, че съм много тъп и, че на тъпашки въпроси не отговаряш, тъй като всеки знае, че ти говориш правилни неща). Вариант 2: седмица докато намериш смисъла на думите и Вариант 3: Ще се направиш, че не си го видял...
    Интересни сте ми повечето тук, но, защо трябва да се правите на бити псета, това не мога да разбера... Явно така ви харесва
    Добре, господин Айнщайн повече няма да споря с теб и да те обиждам!

А сага дай въпросите...

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Hit 2 fit.
    ^ Естествено, поркам всяка вечер, дрогирам се, люшкам се постоянно, ах, каква отрепка съм аз!!!
    Нещо са ви изкривени представите.
    Ако според вас добър социален живот означава да ходиш всяка вечер по градските пейки, за да се напиваш и да се надрусаш едно хубаво, здраве да е. (:
    екстра си е

"Въф иглътъ е бъдештето!"

А сага дай въпросите...
    1. Какво е праг?
    2. Какво е пренасяне?
    3. Кое е това животно премерно от главата до опашката е 23 см, а от опашката до главата 39 см?
    4. Какво е край?
    5. С какво свързваш интерферентното трептене?
    edit:
    Остави диамантения наконечник, това го има в гугъл, измили по обширен отговор ; )

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Ihihihiih, sladuri. :P

Голям фен Аватара на Insatiable
    Град
    Somewhere... ;)
    Живея за купона Живея за да реализирам целите си, живея за прекрасните моменти в живота, живея СЕГА, защото няма как да изживея всичко това когато бъда 2 метра под земята, нали?
    >>> House Music <<<

Цитирай Първоначално написано от Insatiable
    Живея за купона Живея за да реализирам целите си, живея за прекрасните моменти в живота, живея СЕГА, защото няма как да изживея всичко това когато бъда 2 метра под земята, нали?
    Не знам къде,но щяха да правят 2 или 3 подземни етажа на целия град...
    Несъмнено у него има типичната характеристика на непримирим човек.Но и на неприспособим - на човек,който не успява да приеме правилата на средата си за свои и това предопределя обречеността му...

Eminem-Mosh

А сага дай въпросите...
    1. Какво е праг?
    2. Какво е пренасяне?
    3. Кое е това животно премерно от главата до опашката е 23 см, а от опашката до главата 39 см?
    4. Какво е край?
    5. С какво свързваш интерферентното трептене?
    edit:
    Остави диамантения наконечник, това го има в гугъл, измили по обширен отговор ; )
    Имаш поща!

Re: За какво живеете?

Цитирай Първоначално написано от vamp
    Е сега ако ми кажете за какво живеете Винаги съм се чудел,хората които се мислят за готини и всичко им е наред,какъв е смисъла на живота им?Ами тези които нямат нищо и само мечтаят?
    Имате ли смисъл на живота,имате ли цели,какво очаквате да ви се случи,предизвиквате ли го или чакате подаръци от съдбата?
    Айде вие сте,да става дискусията
    Вероятно най-тъпия въпрос съществувал някога...
    Никой не живее заради някаква глупава цел, пак си се объркал, дори хората се бъркат.
    Пример: "Живея за да стана нещо" - И, ако не станеш нищо, ще се самоубиеш на секундата?
    "Живея заради момчето, което обичам" - И, ако те зареже, ще се самоубиеш внезапно?
    Скукааааааааааааааааааааа аааааааааааааа
    Чак дразнещо... Целите, мечтите и тяхното постигане са част от живота, който живеем. Не фактор за неговото съществуване. Всичко, което се случва може да се нарече вътрешен процес, а кълбото което затваря всичко-живот.
    Живееш, защото така трябва, защото жизнените функции на тялото ти функционират, не защото имаш цели, а просто, защото така трябва.
    Живота при хората е като при растенията... Едно цвете не прави нищо, стои, няма никакви цели, нищо, просто стои, но все пак живее, не, защото чака пчели и мухи, а просто, защото така трябва.
    Ти доста ни приземи с някои други живи същества...овците например живевяр и "МЪРДАТ'!!! Но ние имаме цели има я борбата за отцеляване..., не е просто защото така трябва!!!
    Казано е, че, ако не можеш да разбереш едно нещо си трай, защото в противен случай става глупаво...
    Човек,за да осъзнае нещо,трябва да има достатъчно информация.Щом не разбита трябва да му обясниш,а не да говориш глупости.Друг е въпроса,че и той не се отнесе много мило...

Прочетох ти и информацията в импулс.Интересно мислиш,но си противоречиш на много места.

Сега и аз ще се опитам и аз да ти отговоря на въпросите(въпреки,че не са отправени към мен).Някои са глупави,но....Предполагам,че знаеш,че не мога да го кажа по същия начин,по който ти знаеш отговора,както и това,че всички хора мислят различно и не можеш да очакваш моето разбиране на нещата да съвпада с твоето,както и обратното.

1.Праг=граница.Често когато прекрачиш прага идва неизвстното.
    2.Пренасянето е взимането на един обект от мястото му и слагането(пренасянето му) на друго място.
    3.Това съм го чувал,но не се сещам точно за какво ставаше въпрос.Не знам дали под животно наистина имаш предвид животно или част от нещодруго,а може би нещо,което няма нищо общо животно,а прелича на такова.От къде може някой да знае това нещо?Но нека предположим,че е змия.Ако е напълно права може да е гълго от опашката до главата 36 см,а ако си огъне тялото така,че главата му да е серрщу опашката ,може от главата до опашката азстоянието да е 23 см.
    4.Край=завършек.Ако си направя рана,както преди малко,тя ще заздравее и това ще е краят на заздравяването на раната.Не съм съвсем,че го обясних достатъчно добре.
    5.Ето това е глупав въпрос.От къде може някой случаен човек да знае за него.Дали въобще съществува?А да те питам аз какво е батбулатор и дали можеш да ми кажеш нещо свързано с него?Глупав въпрос...
    Несъмнено у него има типичната характеристика на непримирим човек.Но и на неприспособим - на човек,който не успява да приеме правилата на средата си за свои и това предопределя обречеността му...

Eminem-Mosh

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив

Цитирай Първоначално написано от A_B_C
    5.Ето това е глупав въпрос.От къде може някой случаен човек да знае за него.Дали въобще съществува?А да те питам аз какво е батбулатор и дали можеш да ми кажеш нещо свързано с него?Глупав въпрос...

Това се учи в 9ти клас по физика.

Цитирай Първоначално написано от cherinka
    Цитирай Първоначално написано от A_B_C

Това се учи в 9ти клас по физика.
    Хаха,е кво да ти кажа-са съм 9ти и още не го знаех Е значи петия въпрос е хубав,ама не съм го учил още

Eminem-Mosh

Супер фен
    живея за да се кефя

Град
    Варна
    Като се замисля.. за нищо..

Град
    Шумень
    Щото ше донеса мир по света

Ами основно живея за да виждам любимите хора, да вървя под дъжда, да гледам слънцето, да правя снимки на листата на дърветата или на водата, да помагам на улични животни, да си хапвам вкусни неща, да чета книги, да плача отвреме на време... общо взето тва
    -Къде са хората - попита най-сетне Малкия принц. - Човек се чувства малко самотен тук
    -Човек е самотен и сред хората - отвърна змията.

Най- напред живея за себе си...живея защото ме има, защото мога и искам, живея за да обичам и да бъда обичана,за да съм щастлива и нещастна... точен отговор въпроса няма вески ден за различни неща живеем

anonymous485803
    Guest

Цитирай Първоначално написано от vamp
    Е сега ако ми кажете за какво живеете
    Е За Тва:
    http://www.vbox7.com/play:cbc8b94a
    http://www.vbox7.com/play:9f11fc4c
    http://www.vbox7.com/play:0054f4ec
    http://www.vbox7.com/play:80df6cb1

Дори само за това си струва да се живее!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си