- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- За какво живеете?
Въпроса би трябвало да е риторичен и насочен към теб.
Не се прави на шут...много добре знаеш, че си форумната отрепка и въпросът ми е насочен именно към теб!!!Първоначално написано от SWASTICA
Не е вярно! Аз съм с привилегията да съм форумната отрепка!Първоначално написано от Arisches_Kind
![]()
^ Естествено, поркам всяка вечер, дрогирам се, люшкам се постоянно, ах, каква отрепка съм аз!!!![]()
Нещо са ви изкривени представите.![]()
Ако според вас добър социален живот означава да ходиш всяка вечер по градските пейки, за да се напиваш и да се надрусаш едно хубаво, здраве да е. (:
Вчерашен смешник, много ми е интересно, ако ти задам 5 въпроса колко време ще ти трябва за да ми отговориш - Вариант 1: 5 мин (като кажеш, че съм много тъп и, че на тъпашки въпроси не отговаряш, тъй като всеки знае, че ти говориш правилни неща). Вариант 2: седмица докато намериш смисъла на думите и Вариант 3: Ще се направиш, че не си го видял...Първоначално написано от Arisches_Kind
Интересни сте ми повечето тук, но, защо трябва да се правите на бити псета, това не мога да разбера... Явно така ви харесва![]()
Добре, господин Айнщайн повече няма да споря с теб и да те обиждам!Първоначално написано от SWASTICA
А сага дай въпросите...
екстра си еПървоначално написано от Hit 2 fit.
"Въф иглътъ е бъдештето!"
1. Какво е праг?Първоначално написано от Arisches_Kind
2. Какво е пренасяне?
3. Кое е това животно премерно от главата до опашката е 23 см, а от опашката до главата 39 см?
4. Какво е край?
5. С какво свързваш интерферентното трептене?
edit:
Остави диамантения наконечник, това го има в гугъл, измили по обширен отговор ; )
Живея за купонаЖивея за да реализирам целите си, живея за прекрасните моменти в живота, живея СЕГА, защото няма как да изживея всичко това когато бъда 2 метра под земята, нали?
![]()
>>> House Music <<<
Не знам къде,но щяха да правят 2 или 3 подземни етажа на целия град...Първоначално написано от Insatiable
![]()
Несъмнено у него има типичната характеристика на непримирим човек.Но и на неприспособим - на човек,който не успява да приеме правилата на средата си за свои и това предопределя обречеността му...
Eminem-Mosh
Човек,за да осъзнае нещо,трябва да има достатъчно информация.Щом не разбита трябва да му обясниш,а не да говориш глупости.Друг е въпроса,че и той не се отнесе много мило...Първоначално написано от SWASTICA
Прочетох ти и информацията в импулс.Интересно мислиш,но си противоречиш на много места.
Сега и аз ще се опитам и аз да ти отговоря на въпросите(въпреки,че не са отправени към мен).Някои са глупави,но....Предполагам,че знаеш,че не мога да го кажа по същия начин,по който ти знаеш отговора,както и това,че всички хора мислят различно и не можеш да очакваш моето разбиране на нещата да съвпада с твоето,както и обратното.
1.Праг=граница.Често когато прекрачиш прага идва неизвстното.
2.Пренасянето е взимането на един обект от мястото му и слагането(пренасянето му) на друго място.
3.Това съм го чувал,но не се сещам точно за какво ставаше въпрос.Не знам дали под животно наистина имаш предвид животно или част от нещодруго,а може би нещо,което няма нищо общо животно,а прелича на такова.От къде може някой да знае това нещо?Но нека предположим,че е змия.Ако е напълно права може да е гълго от опашката до главата 36 см,а ако си огъне тялото така,че главата му да е серрщу опашката ,може от главата до опашката азстоянието да е 23 см.
4.Край=завършек.Ако си направя рана,както преди малко,тя ще заздравее и това ще е краят на заздравяването на раната.Не съм съвсем,че го обясних достатъчно добре.
5.Ето това е глупав въпрос.От къде може някой случаен човек да знае за него.Дали въобще съществува?А да те питам аз какво е батбулатор и дали можеш да ми кажеш нещо свързано с него?Глупав въпрос...
Несъмнено у него има типичната характеристика на непримирим човек.Но и на неприспособим - на човек,който не успява да приеме правилата на средата си за свои и това предопределя обречеността му...
Eminem-Mosh
Първоначално написано от A_B_C
![]()
![]()
![]()
Това се учи в 9ти клас по физика.
![]()
![]()
![]()
Хаха,е кво да ти кажа-са съм 9ти и още не го знаехПървоначално написано от cherinka
Е значи петия въпрос е хубав,ама не съм го учил още
![]()
Eminem-Mosh
живея за да се кефя
Щото ше донеса мир по света![]()
Ами основно живея за да виждам любимите хора, да вървя под дъжда, да гледам слънцето, да правя снимки на листата на дърветата или на водата, да помагам на улични животни, да си хапвам вкусни неща, да чета книги, да плача отвреме на време... общо взето тва
-Къде са хората - попита най-сетне Малкия принц. - Човек се чувства малко самотен тук
-Човек е самотен и сред хората - отвърна змията.
Най- напред живея за себе си...живея защото ме има, защото мога и искам, живея за да обичам и да бъда обичана,за да съм щастлива и нещастна... точен отговор въпроса няма вески ден за различни неща живеем![]()
Е За Тва:Първоначално написано от vamp
http://www.vbox7.com/play:cbc8b94a
http://www.vbox7.com/play:9f11fc4c
http://www.vbox7.com/play:0054f4ec
http://www.vbox7.com/play:80df6cb1
Дори само за това си струва да се живее!!!