.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Дали не сгреших?

Преди време аз и приятелките ми се запознахме с 1 момче. В началото го харесвах и се зарибявахме, той продължи да ме зарибява и накрая излязохме на кафе-аз,2те ми приялки и 2ма негови приятели. И въпреки че ясно показваше, че иска мен,зарибяваше и другите ми приятелки. Освен това каза, че "имал зор" (тоест няма си приятелка). Аз реших да го отрежа понеже не исках някой, който сваля едни и същи звезди на всяко мимиче само и само да тръгне с нея. А и двете ми приятелки ме разколебаха. Обаче след тва той започна да пише на една от другите и тя също започна да го сваля и сега ходят, а тя постоянно ми повтаря как бил много мил с нея и т.н. А той допреди 2-3 дена ми говореше същите неща, които говори и на нея. Но все пак не знам дали не сбърках като го отрязах толкова прибързано без дори да излезем само 2мата...

Не си сбъркала,определино си постъпила правилно Явно той е от ония мъжки гадове,които нищо не задлужават..а приятелката ти..опитай да и обясниш нещата,за да не бъде наранена
    Разтворих се в теб
    Разгледах деня ти
    Отрових се в теб
    Забравих за кратко да мисля за всичко
    Останах с безплатните мисли за теб.

Супер фен Аватара на kobrichka
    Град
    ...Ада....
    Определено не бива да съжаляваш.
    Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...

Правилно си постъпила, но кажи истината за него на приятелката си, за да не страда по-късно

добре си постъпила, недей да съжаляваш изобщо! щом има едни и същи номера при всички мацки, значи не вижда разлика в тях, радвай се че не си го разбрала преди да стане нещо...

Мерси мнооого на всички
    Приятелката ми много добре знае всичко, защото аз и показвах смс-ите, хронологиите, когато излизахме пак виждаше как ме зарибява, но все пак тръгна с него . Не искам да и се бъркам, но ми е много странно като вземе да ми разправя колко бил мил, как от сега правил планове да празнуват нова година заедно и др такива..Понякога ми иде да и кажа всичко, което мисля за него..и да и кажа, че е глупаво не само да се занимава с такъв, ами и да е "утешителна награда". Но съм сигурна, че няма да го приеме добре, а може и даже да си помисли, че ревнувам. Да говоря ли с нея или не, вие как смятате?

Град
    40 Miles from the Sun
    ^ Не, недей. Тя знае какво е правил и сама си преценява. Не им се меси, а ако я нарани, бъди до нея като истинска приятелка. ;]

Град
    Around... :)
    Цитирай Първоначално написано от AFT
    ^ Не, недей. Тя знае какво е правил и сама си преценява. Не им се меси, а ако я нарани, бъди до нея като истинска приятелка. ;]
    +1 напълно съгласна

izob6no ne se 4ydi..ne si sbarkala.

Цитирай Първоначално написано от V1k1tYyY
    Не си сбъркала,определино си постъпила правилно Явно той е от ония мъжки гадове,които нищо не задлужават..а приятелката ти..опитай да и обясниш нещата,за да не бъде наранена
    Точно,кратко,правилно !

Цитирай Първоначално написано от AFT
    +954
    Осен това, ти си направила каквото си могла, за да й отвориш очите. Решението дали ще продължи да е с него или не е изцяло нейно.
    Live 2 Ride And Ride 2 Die.
    Honda - The Power Of Dreams!

Мега фен Аватара на mynichka
    Приятелката ти е сбъркала ..първо сваля теб ..сега нея хахахха ...ще мине и през третата
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

Цитирай Първоначално написано от V1k1tYyY
    +

Град
    Адреса ми последен е Сърцето ти
    Изобщо не си сбъркала,твоята приятелка ще бере ядове...

браво на теб! не си заслужава да си пилееш времето за боклуци като тоя, дето използва момичетата за развлечение
    You are drop in the rain, just a number not a name
    You won't see it
    You don't believe in it
    Nothing can change us, nothing can save us from ourself

Вече е минало,и да съжаляваш, и да не съжаляваш,няма смисъл.
    Или по-скоро те е яд,че приятелката ти се е хванала с момче,с което си могла и ти да бъдеш?
    А иначе нито познавате човека,нито нищо,от една такава постъпка не можете да определите дали другото момиче ще бере ядове.

Повече от фен Аватара на mishmula
    Град
    В кошмарите
    Не съжалявай за нищо .
    Направи добро- яж л***о !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си