- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Дали не сгреших?
Преди време аз и приятелките ми се запознахме с 1 момче. В началото го харесвах и се зарибявахме, той продължи да ме зарибява и накрая излязохме на кафе-аз,2те ми приялки и 2ма негови приятели. И въпреки че ясно показваше, че иска мен,зарибяваше и другите ми приятелки. Освен това каза, че "имал зор" (тоест няма си приятелка). Аз реших да го отрежа понеже не исках някой, който сваля едни и същи звезди на всяко мимиче само и само да тръгне с нея. А и двете ми приятелки ме разколебаха. Обаче след тва той започна да пише на една от другите и тя също започна да го сваля и сега ходят, а тя постоянно ми повтаря как бил много мил с нея и т.н. А той допреди 2-3 дена ми говореше същите неща, които говори и на нея. Но все пак не знам дали не сбърках като го отрязах толкова прибързано без дори да излезем само 2мата...![]()
Не си сбъркала,определино си постъпила правилноЯвно той е от ония мъжки гадове,които нищо не задлужават..а приятелката ти..опитай да и обясниш нещата,за да не бъде наранена
Разтворих се в теб
Разгледах деня ти
Отрових се в теб
Забравих за кратко да мисля за всичко
Останах с безплатните мисли за теб.
Определено не бива да съжаляваш.
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
Правилно си постъпила, но кажи истината за него на приятелката си, за да не страда по-късно![]()
добре си постъпила, недей да съжаляваш изобщо! щом има едни и същи номера при всички мацки, значи не вижда разлика в тях, радвай се че не си го разбрала преди да стане нещо...![]()
Мерси мнооого на всички![]()
![]()
![]()
Приятелката ми много добре знае всичко, защото аз и показвах смс-ите, хронологиите, когато излизахме пак виждаше как ме зарибява, но все пак тръгна с него. Не искам да и се бъркам, но ми е много странно като вземе да ми разправя колко бил мил, как от сега правил планове да празнуват нова година заедно и др такива..Понякога ми иде да и кажа всичко, което мисля за него..и да и кажа, че е глупаво не само да се занимава с такъв, ами и да е "утешителна награда". Но съм сигурна, че няма да го приеме добре, а може и даже да си помисли, че ревнувам. Да говоря ли с нея или не, вие как смятате?
![]()
^ Не, недей. Тя знае какво е правил и сама си преценява. Не им се меси, а ако я нарани, бъди до нея като истинска приятелка. ;]
+1 напълно съгласнаПървоначално написано от AFT
![]()
izob6no ne se 4ydi..ne si sbarkala.
Точно,кратко,правилно !Първоначално написано от V1k1tYyY
+954Първоначално написано от AFT
Осен това, ти си направила каквото си могла, за да й отвориш очите. Решението дали ще продължи да е с него или не е изцяло нейно.
Live 2 Ride And Ride 2 Die.
Honda - The Power Of Dreams!
Приятелката ти е сбъркала ..първо сваля теб ..сега неяхахахха ...ще мине и през третата
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
+Първоначално написано от V1k1tYyY
Изобщо не си сбъркала,твоята приятелка ще бере ядове...
браво на теб! не си заслужава да си пилееш времето за боклуци като тоя, дето използва момичетата за развлечение
You are drop in the rain, just a number not a name
You won't see it
You don't believe in it
Nothing can change us, nothing can save us from ourself
Вече е минало,и да съжаляваш, и да не съжаляваш,няма смисъл.
Или по-скоро те е яд,че приятелката ти се е хванала с момче,с което си могла и ти да бъдеш?
А иначе нито познавате човека,нито нищо,от една такава постъпка не можете да определите дали другото момиче ще бере ядове.
Не съжалявай за нищо .
Направи добро- яж л***о !