.

Виж резултатите на анкетата: koi sa po umni? budete 4estni i ne glasuvaite samo za va6ia pol mojete i da se obosnovete

Гласували
53. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • girls

35 66,04%
  • boys

18 33,96%
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

Тема: girls or boys ?

girls or boys ?

kak mislite...koi sa po-umni mom4etata ili momi4etata?
    moeto mnenie: az sum momi4e, oba4e ako triaa da sum 4estna mom4etata spored mene sa po-umni. ako se se6tate si4ki otkritia sa napraveni ot muje...

Има една мисъл: "Зад всеки преуспял мъж стои жена"
    La dicha de la vida consiste en tener siempre algo que hacer,alguien a quien amar y alguna cosa que esperar!

ax niamam tfa v predvid nie sme po-xitri oba4eeeeeee za mene te sa po-umni

Е то,за да си хитър трябва да си умен хахахах ;] Аз мисля,че жените са по-умни :]
    Ама наистина не съм се замисляла за това .. наистина всички открития са от мъже пфф ...
    La dicha de la vida consiste en tener siempre algo que hacer,alguien a quien amar y alguna cosa que esperar!

Град
    40 Miles from the Sun
    Мнол тъпа тема, надявам се, че го осъзнаваш...

Град
    в лайната!
    Цитирай Първоначално написано от AFT
    Мно*ГО* тъпа тема, надявам се, че го осъзнаваш...

Град
    В Малка Зелена Горичка Край Една Рекичка
    Както има глупави мъже и глупави жени, така има и умни.Но жените са по-коварни и по-хитри => може би жените са по-умни от мъжете.Макар че според мен е глупаво да делиш хората на умни и глупави, защото не всички знаят всичко.

Град
    Русе
    не мисля,че мястото на темата е във този раздел...няма нишо свързано с любовта,но все пак гласувах ;д
    според мен мъжете са по-умни...когато погледнем в историята са само мъже владетели...говори се,че в миналото жените са били тъпи...били са,да,защото законите са ЗАБРАНЯВАЛИ ЖЕНИТЕ ДА СЕ УЧАТ ДА ЧЕТАТ И ПИШАТ,забранявано им е било да знаят други езици,освен родния...само аристократките са можели да се учат.Има ужасно много мъже вписали се в историята...Нийл Армстронг,Алберт,Пикасо,Ив н Вазов не казвам,че жените сме тъпи...тфа е ебати личната самообида,но по-принцип...до един момент-до пубертета,след него ни пере сачмата...някой не ги хваща,някой си се раждат тъпи ;д;д незнам ;д
    Да простиш не означава да забравиш за грешката на някого. Означава да запомниш, че всички правим такива!

Град
    .::.:Светът на любовта:.::.
    И жените са умни и мъжете са умни.Зависи от ситуациите...Познавам много тъпи момичета и много тъпи момчета, но също така и много интелигентни и умни момчета и момичета. Не знам ти какво имаш в предвид с това, кой е по-умен.
    Обичам всеки твой стен и как остава отпечатък вътре в мен!

Град
    In Your Dreams...
    0ф... Не зависи от пола колко ще си умен! Просто двата пола мислят много различно!
    Обiчам те и 0т таzи Lюбов боLи и вsекi сп0деLен м0мент нi пRибLижава kъм kрая...

Град
    somewhere over the rainbow
    Това какво общо има с любовта?Ти какво подмазваш ли се нещо?Защо си такава привържаничка на расовата дискриминация?Какво ти пука кой е по-умен?Има ли изобщо някакво значение?Емо ли си?
    Едното няма нищо общо с другото.Или си умен,или не си.При някои хора едната половина на мозъка е по-добре развита,при други-втората.Въпрос на гени и до някаква степен на образование.Според мен няма връзка между пола и умствените способности.Много ми е интересно как разбра,че момчетата са по-интелигентни(не че имам нещо против мнението ти,но ако го защитиш няма да ми звучи толкова детинско)?Виж вече ако става въпрос за начинът на мислене-доказано е че жените са по-рационални и по-практични.Жалко обаче че и някои от нас са доста по-чувствителни от наложителното.

еее кви са тия раоти няма такива кои са по умни .... ест 4е всеки ше защити своя пол таа ... неможе да се каже кой е по умен ... тва си зависи ... от 4овека всички са напълно различни .... и така ....
    If you can't be a good example then you'll just have to be a horrible warning..!! ;]

Град
    Адреса ми последен е Сърцето ти
    Цитирай Първоначално написано от Drebs

Цитирай Първоначално написано от sextazy_baby
    Цитирай Първоначално написано от Drebs
    +1

Град
    The Land Of The Doomed
    Тъпо е да се дели по тоя начин - изключително тъпо. Защо трябва да я има тая война между половете и какво значи жените ли са по тъпи или мъжете? Ми има жени тъпи като галоши, както и мъже тъпи като джапанки .. Тва зависи от всичко друго ама не и от пола. А и твойто обосноваване не ми звучи редно Кво значи откритията са направени от мъже - мъжете пък са родени и отгледани от жени ...

Град
    40 Miles from the Sun
    Цитирай Първоначално написано от huligankata
    Тъпо е да се дели по тоя начин - изключително тъпо. Защо трябва да я има тая война между половете и какво значи жените ли са по тъпи или мъжете? Ми има жени тъпи като галоши, както и мъже тъпи като джапанки .. Тва зависи от всичко друго ама не и от пола. А и твойто обосноваване не ми звучи редно Кво значи откритията са направени от мъже - мъжете пък са родени и отгледани от жени ...
    Мда, това е разширения вариант на предишния ми пост. =)
    хейтърке, представи си, знам как е правилно...

Град
    Бай Тоя е зъл,няма местожителство.

Re: girls or boys ?

Цитирай Първоначално написано от cuv737000
    kak mislite...koi sa po-umni mom4etata ili momi4etata?
    moeto mnenie: az sum momi4e, oba4e ako triaa da sum 4estna mom4etata spored mene sa po-umni. ako se se6tate si4ki otkritia sa napraveni ot muje...
    Girls...boys????@@@
    Не знам кой е по-умен,
    ама ти си много тъпа.
    Въпросът също е тъп.
    Какво ми пука другите от
    моя пол какви са,ако съм кух
    като градинска лейка?

Като цяло мъжете са преуспяващи
    в повече сфери на живота.
    http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel

Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Не ми се влиза в словесен двубой, просто защото не си ми на нивото.
    http://prognozite.blog.bg/

Град
    Pleven d'gee
    Ако говориш за училище може дасе каже ,че момичетата помнят маалко повече от момчетата,но ако говорим за интелигентност ,досетливост,шофиране или друго каквото се сетиш,момчетата са доста по-умни
    Live In Peace!And Fu*k The Police!!!
    Jena i kola ne vartqt li dupe... ne mi gi xvali

Мега фен Аватара на mynichka
    Цитирай Първоначално написано от Abbie_Broken
    0ф... Не зависи от пола колко ще си умен! Просто двата пола мислят много различно!
    +1
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

I dwata pola ne sa za podcenqvane. Prosto popadam vse an po-prosti mom4eta i za tva si mislq 4e momi4etata sa po-umni!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си