.
Затворена тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 53
    Град
    In Your Dreams...

Аз съм на 15, а той. . .

Искам първо да кажа, че просто споделям, но който иска да каже нещо ОК. . .

Аз съм на 15, а той на 26. Да, знам как ще реагирате и кфо ще си помислите. Вече съм чувала доста лоши неща за връзката ни така, че се въздържете от ненужни коментари. Познаваме се от доста време и аз го обичам, той мен също. Малко по малко обаче почнахме да се осъзнаваме, че тая връзка няма бъдеще. И така, и така се наложи всичко да приключи. Знам, че му липсвам много и той на мен. Но още не мога да го преодолея.. Имам огромна нужда да му се обадя. Опитвам се постоянно да съм заета, да правя нещо, което обичам или просто да върша нещо, за да не мисля за него, но не помага. Също излизам на срещи с момчета ала бала, но пак само за него си мисля. . . Вече нз кфо да правя. . .

На някой случвало ли му се е?
    Обiчам те и 0т таzи Lюбов боLи и вsекi сп0деLен м0мент нi пRибLижава kъм kрая...

em spored 6tom se obi4ate trqbva da ste zaedno imam 1 priqtelka koqto e v su6toto polojenie kato teb i nakraq se subraha za6toto lubovta im e po vajna ot tova kakvo mislqt za vruzkata im.teglete im edna maina na si4ki i se obi4aite.

Град
    ~ПреД~ТебБб~
    на мене една несподелена любов ако мога така да се изразя опитах всичко възможно но постоянно ми е гадно заразявам приятелите си с моето гадно настроение излизам с др момчета но не мога да осъзная че този човек си тръгна от живота ми и можеби сега е някъде и си мечтае .....

само споделих а за твоя проблем само времето ще покаже какво следва
    ВинаГи ПиТаЙ "Чичко Google"

Град
    In Your Dreams...
    Амаа мен не ме ебе кфо мислят др просто ми писна сички да реагират се едноо. . . Пф. . А инчае и аз искам да се съберем пак, но не е толкова лесно. . Се пак я се замисли, че той се някога траа да се ожени и да има деца. . Бе някак си е невъзможно да сме заедно и тфа боли. . .
    Обiчам те и 0т таzи Lюбов боLи и вsекi сп0деLен м0мент нi пRибLижава kъм kрая...

Град
    In His Heart ~
    Даа .. твърде е голям за теб , но пък нали знаеш "За любовта няма възраст" .. ако наистина се обичате съберете се отново , няма смисъл да страдате и двмата

Град
    In Your Dreams...
    draki4ka , всъщност мойта първа любов беше несподелена. Страдах много 2-3 години, а той даже се дразнеше от мен. Но да ти кажа често аз намирам и положителна черта в цялата тая работа, а тя е, че добих опит, а и се промених към добро след като се случиха някой неприятни неща. Надявам се при теб всичко да се нареди бързо. И ако няма начин да сте заедно просто трябва да намериш начин да то забравиш колкото и болезнено да е. Аз така ще направя. . .

ako iska6 da go zabravi6 rano ili kasno 6te ti mine vse pak kazvat "vremeto lekuva vski4ko"....
    na men en mi e qsno za6to va6ata vrazka da nqma bade6te no 6tom taka ste re6ili ok...
    i 6tom se obi4ate kakav e problema i kakvo te interesuva kakvo 6te kajat horata.... tapo e jivei si jivota i ne se vpe4atlqvai ot mnenieto na drugite... kamset macka

Град
    CaCaO bEaCh ;Pp
    Намирам се в същата ситуация само,дето аз съм на 14,а той на 21
    .. Another day's gone,but you still hide behind your fear ... The fear of the silence ..Open your mind .. Find the way how out of this darkness ..

Град
    In Your Dreams...
    jim_beam , ооо да от личен опит знам, че времето лекува и точно на това разчитам!

Град
    In Your Dreams...
    vesssiii , същата?? И вие ли сте разделени?

Супер фен Аватара на Sigrina
    Град
    София
    За любовта няма граници. Аз имам 7 години разлика с настоящия ми приятел, а с него съм от 16 годишна. Имаше страшни коментари, много ни плюеха, но нищо не ни попречи и сме заедно вече цяла вечност, а любовта ни е все по-голяма.
    Така че ако разликата в годините е единствената причина, поради която сте скъсали, веднага му се обади.
    Ако е друга, просто трябва да изчакаш, за смениш няколко партньора и тогава ще ти е по-лесно да продължиш напред.
    Успех

Майната му на възрастта.. Обичате се!Къде е проблема?Говори с него, щом си липсвате значи имате бъдеще... Да не ти пука..Аз съм на 18 почти и си падам по един дето не го знам на колко е ама бара 26-7 ..няма значение тъй..Моя съвет е говорете!

Град
    In Your Dreams...
    Ех, радвам се, че мислите толкова позитивно! ОК ще се опитам да говоря с него. . . Ама се пак още се колебая дали да говоря с него и кфо да му кажа иии такиа неща. . . Мерис се пак на сички

Град
    somewhere over the rainbow
    Ох..кофти.Никак не е приятно,но щом сте решили,че така ще е по-добре,можеби е редно да го забравиш.Винаги ми се е искало да видя някой да направи нещо различно.Да излезе от всички норми,да даде на чувствата си начален тласък,да наруши всички правила(писани и неписани) и да прави каквото сърцето му казва.Just to let it go..

Град
    ~ПреД~ТебБб~
    Цитирай Първоначално написано от Abbie_Broken
    draki4ka , всъщност мойта първа любов беше несподелена. Страдах много 2-3 години, а той даже се дразнеше от мен. Но да ти кажа често аз намирам и положителна черта в цялата тая работа, а тя е, че добих опит, а и се промених към добро след като се случиха някой неприятни неща. Надявам се при теб всичко да се нареди бързо. И ако няма начин да сте заедно просто трябва да намериш начин да то забравиш колкото и болезнено да е. Аз така ще направя. . .

мс накара ме да се замисля абе знаеш ли какво заеби всички които са против връзката ви и се обичайте тфа разликата на годините не е важна важни сте вие обичайте се

Град
    In Your Dreams...
    Аз по принцип правя нещата различно, но сега не зависи само от мен

Град
    ~ПреД~ТебБб~
    еми поговори с него щом не зависи само от теб най добр етака става пожелавам успехче

Абсолютно те разбирам, защото изживявам нещо подобно.
    Аз съм на 15 , той е на 20 , само дето сме на 400 км един от друг. И всички ми казват ,че е невъзможно, но аз все пак се надявам нещата да се получат. . Така,че не се отказвай. Помисли какво губиш и какво печелиш от това ,че не сте заедно и сама ще намериш отговор.

Град
    In Your Dreams...
    Дам... аз бих дала вс да сме заедно, но както казах вече не зависи само от мен

Супер фен Аватара на Neftochimic
    Град
    Bourgas
    гледай си децкия живот....
    мани го тоя "батко"
    <N>

Kvo ti puka za drugite kvo mislqt,znaesh li vajnoto e vie da ste shtastlivi i na vas da vi e qko.Obadi mu se ama zadaljitelno i dano pak da ste zaedno Uspeh!!!

Град
    In Your Dreams...
    На мен НЕ ми пука!!! Просто въпроса е че... За него е по добре да го осатавя.. И за мен е по добре.. ае се след време ще го преодолеем...

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Щом го обичаш...действай. Само не мога да разбера какво намира 15 годишно момиче в 26 годишен мъж...

А той е тръгнал с тебе щот тия на неговата възраст нема го погледнат даже да те светна аз.

Ох, любов, ох бири.

Абе,не се занимавай!
    Извинявай,ама къв е тоя 26,той вече за женене тряя мисли,деца,не знам си кво пък се занимава с някви пикли на 15!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си