.
Затворена тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 53
    Уау...

Сега си на 15...2-3 години си страдала по друг...,ако не е тайна на колко години си изживя първата любов...?

Иначе по темата не знам какво да кажа ти сама си преценяваш...Познавам хора с такива връзки,които от години са заедно и такива,които се разделиха...всичко си зависи от самите хора,от тяхното мислене,от това дали си допадат...и от още куп неща...Най-правилното решение може да го вземете само вие двамата...
    A qui

Мега фен Аватара на sasha_90
    Защо не се съберете отново?Явно се обичате,щом не можете да се забравите.Колко време бяхте заедно?

винаги боли, няма как да е иначе...просто няма как, но всяка болка ни учи на нещо добро...
    You are drop in the rain, just a number not a name
    You won't see it
    You don't believe in it
    Nothing can change us, nothing can save us from ourself

Град
    In Your Dreams...
    Бе как ще се събирам с него бе?! Ето хората са прави! Той вече за женене траа да мисли... Абе аз знам какво намерих в него ама са няма значение и знам също кфо намери той в мен. Се тая, няма да се връщам при него няма смисъл. Написах тази тема, за да споделя и да получа някаква подкрепа. Ако има някой др с голяма разлика може да сподели.
    Мерси.
    Обiчам те и 0т таzи Lюбов боLи и вsекi сп0деLен м0мент нi пRибLижава kъм kрая...

Град
    In Your Dreams...
    Ааа бяхме заедноо... Няколко месеца.. Бе не е чак толкова мн....
    Обiчам те и 0т таzи Lюбов боLи и вsекi сп0деLен м0мент нi пRибLижава kъм kрая...

Осъзнай,че не е за теб
    Колкото и да го обичаш,той си е МЪЖ,а ти си още дете.

Град
    In Your Dreams...
    Охоо аз съм го осъзнала. Всъщност сега излизам с едно мн свесно момче, с което имаме мн общи неща и той е три месеца по-голям от мен. . . Абе малко по малко ще го забравя.

А може би го искаш толкова много,точно,защото знаеш,че не можеш да бъдеш с него.

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Майната им на хората, какво ти пука какво мислят те? Нали се обичате и искате да сте заедно, тогава какво ви спира? Откъде знаеш че нямате бъдеще - не бъди толкова сигурна Имаш шанс да си щастлива момиче - не го пропилявай

Град
    In Your Dreams...
    Bee* , може и тфа да е... можи би ако бях останала с него щеше бързо да приключим...

Град
    Sofia
    Бих те посъветвал да се разделите-не смятам че е много редно момиче на 15 да излиза с 26 годишен!Замисли се,той е с повече от 10 години по-голям от теб...

abe nz kvo tolkoz se vrazvate s teq godini... v momenta az haresvam i ilizam s mom4e koeto e 11 godini po golqmo ot men (na 17 sam) i imame mn ob6ti temi i si4ko si e 6+..... taka4e zakvo i kazvate mani go toq batko... i tem podobni.... ako tq be6e na 21 a toi na 35 nadali 6te6e da ima 4ak takav probelm ama haide....

Цитирай Първоначално написано от jim_beam
    abe nz kvo tolkoz se vrazvate s teq godini... v momenta az haresvam i ilizam s mom4e koeto e 11 godini po golqmo ot men (na 17 sam) i imame mn ob6ti temi i si4ko si e 6+..... taka4e zakvo i kazvate mani go toq batko... i tem podobni.... ako tq be6e na 21 a toi na 35 nadali 6te6e da ima 4ak takav probelm ama haide....
    Така е.Може и да е на 10,а той на 21.Тогава също нямаше да е проблем.

да знаеш не си самар аз също си имам гадже което е 14 год по голямо от мен обаче си прекарваме перфектно и не смятам да се разделям с него. даже мн скоро ще го съобщя и на наще
    Нашите прикривани тайни
    Най-накрая се разкриват
    И засияват като слънчева светлина

Според мен ако си вярвала че връзката ви има бъдеще,ти не би се разделила с него.Според мен ти знаеш че всичко е щяло да приключи и затова си се съгласила да се разделите..Лично аз (само така си мисля незнам дали е така) си мисля че чак такава любов е нямало.А колкото до въпроса за годините,не би трябвало според мен чак толкова голяма пречка да има,освен родителите ви.Зависи и от човека с които си.Това от мен.Успех!

Повече от фен Аватара на mmm_sweet
    Lubovta e edna ogromna misteriq Mislq 4e nqma ni6to lo6o da se obi4ate,vupreki 4e naistina razlikata v godinite e golqma.Ne se otkazvai ot nego,samo toi qvno pravi jivota ti po hubav.Suberete se!

Повече от фен Аватара на marjesa

Re: Аз съм на 15, а той. . .

Цитирай Първоначално написано от Abbie_Broken
    Искам първо да кажа, че просто споделям, но който иска да каже нещо ОК. . .

Аз съм на 15, а той на 26. Да, знам как ще реагирате и кфо ще си помислите. Вече съм чувала доста лоши неща за връзката ни така, че се въздържете от ненужни коментари. Познаваме се от доста време и аз го обичам, той мен също. Малко по малко обаче почнахме да се осъзнаваме, че тая връзка няма бъдеще. И така, и така се наложи всичко да приключи. Знам, че му липсвам много и той на мен. Но още не мога да го преодолея.. Имам огромна нужда да му се обадя. Опитвам се постоянно да съм заета, да правя нещо, което обичам или просто да върша нещо, за да не мисля за него, но не помага. Също излизам на срещи с момчета ала бала, но пак само за него си мисля. . . Вече нз кфо да правя. . .

На някой случвало ли му се е?
    случвало ми се е .. дори и аз бях пуснала тема доста доста отдавна. Според мен ако има чувства значи ще има и бъдещете.Разликата в годините не трябва да ви пречи. Не трябва да ви пука и хорското мнение ....
    "Ако се страхуваш, че ще бъдеш критикуван не казвай нищо, не прави нищо, бъди нищо."

и аз същия проблем само дето аз съм на 15 той на 22 ;( ;( ;(

Нито искамда ти се заям нито нищо но имам приятелка и при нея е подобно ходат 2 години някаде тя е на 15 той е на 30 и ходи с нея защото тя е малка лупава и му пуска и общо взето той само я използва и тя му вярва 1е той я обича и така нататък така че недей да се занимаваш по добре защото после ще си още по наранена като разбереш истината !

Ндаа тема от 2008.. добре сме =)

Мега фен
    некрофили

Цитирай Първоначално написано от Auriss Виж мнението
    некрофили
    хахах това ми хареса

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    И кво те кефи ? Знаеше ли кво значи?
    maDamn

за глупава ли ме мислиш разбира се че знам некрофил-човек с психични отклонения, който чука мъртви

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си