- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Аз съм на 15, а той. . .
Уау...
Сега си на 15...2-3 години си страдала по друг...,ако не е тайна на колко години си изживя първата любов...?
Иначе по темата не знам какво да кажа ти сама си преценяваш...Познавам хора с такива връзки,които от години са заедно и такива,които се разделиха...всичко си зависи от самите хора,от тяхното мислене,от това дали си допадат...и от още куп неща...Най-правилното решение може да го вземете само вие двамата...
A qui
Защо не се съберете отново?Явно се обичате,щом не можете да се забравите.Колко време бяхте заедно?
ами съберете се отново,защо се измъчвате така
![]()
винаги боли, няма как да е иначе...просто няма как, но всяка болка ни учи на нещо добро...
You are drop in the rain, just a number not a name
You won't see it
You don't believe in it
Nothing can change us, nothing can save us from ourself
Бе как ще се събирам с него бе?! Ето хората са прави! Той вече за женене траа да мисли... Абе аз знам какво намерих в него ама са няма значение и знам също кфо намери той в мен. Се тая, няма да се връщам при него няма смисъл. Написах тази тема, за да споделя и да получа някаква подкрепа. Ако има някой др с голяма разлика може да сподели.
Мерси.![]()
Обiчам те и 0т таzи Lюбов боLи и вsекi сп0деLен м0мент нi пRибLижава kъм kрая...
Ааа бяхме заедноо... Няколко месеца.. Бе не е чак толкова мн....
Обiчам те и 0т таzи Lюбов боLи и вsекi сп0деLен м0мент нi пRибLижава kъм kрая...
Осъзнай,че не е за теб![]()
Колкото и да го обичаш,той си е МЪЖ,а ти си още дете.
Охоо аз съм го осъзнала. Всъщност сега излизам с едно мн свесно момче, с което имаме мн общи неща и той е три месеца по-голям от мен. . . Абе малко по малко ще го забравя.
А може би го искаш толкова много,точно,защото знаеш,че не можеш да бъдеш с него.
Майната им на хората, какво ти пука какво мислят те? Нали се обичате и искате да сте заедно, тогава какво ви спира? Откъде знаеш че нямате бъдеще - не бъди толкова сигурнаИмаш шанс да си щастлива момиче - не го пропилявай
![]()
![]()
Bee* , може и тфа да е... можи би ако бях останала с него щеше бързо да приключим...
Бих те посъветвал да се разделите-не смятам че е много редно момиче на 15 да излиза с 26 годишен!Замисли се,той е с повече от 10 години по-голям от теб...
abe nz kvo tolkoz se vrazvate s teq godini... v momenta az haresvam i ilizam s mom4e koeto e 11 godini po golqmo ot men (na 17 sam) i imame mn ob6ti temi i si4ko si e 6+..... taka4e zakvo i kazvate mani go toq batko... i tem podobni.... ako tq be6e na 21 a toi na 35 nadali 6te6e da ima 4ak takav probelm ama haide....
Така е.Може и да е на 10,а той на 21.Тогава също нямаше да е проблем.Първоначално написано от jim_beam
![]()
да знаеш не си самар аз също си имам гадже което е 14 год по голямо от мен обаче си прекарваме перфектно и не смятам да се разделям с него. даже мн скоро ще го съобщя и на наще
Нашите прикривани тайни
Най-накрая се разкриват
И засияват като слънчева светлина
Според мен ако си вярвала че връзката ви има бъдеще,ти не би се разделила с него.Според мен ти знаеш че всичко е щяло да приключи и затова си се съгласила да се разделите..Лично аз (само така си мисля незнам дали е така) си мисля че чак такава любов е нямало.А колкото до въпроса за годините,не би трябвало според мен чак толкова голяма пречка да има,освен родителите ви.Зависи и от човека с които си.Това от мен.Успех!
Lubovta e edna ogromna misteriqMislq 4e nqma ni6to lo6o da se obi4ate,vupreki 4e naistina razlikata v godinite e golqma.Ne se otkazvai ot nego,samo toi qvno pravi jivota ti po hubav.Suberete se!
![]()
случвало ми се е .. дори и аз бях пуснала тема доста доста отдавна. Според мен ако има чувства значи ще има и бъдещете.Разликата в годините не трябва да ви пречи. Не трябва да ви пука и хорското мнение ....Първоначално написано от Abbie_Broken
"Ако се страхуваш, че ще бъдеш критикуван не казвай нищо, не прави нищо, бъди нищо."
Нито искамда ти се заям нито нищо но имам приятелка и при нея е подобно ходат 2 години някаде тя е на 15 той е на 30 и ходи с нея защото тя е малка лупава и му пуска и общо взето той само я използва и тя му вярва 1е той я обича и така нататък така че недей да се занимаваш по добре защото после ще си още по наранена като разбереш истината !
Ндаа тема от 2008.. добре сме =)
некрофили
И кво те кефи ? Знаеше ли кво значи?
maDamn
за глупава ли ме мислиш разбира се че знам некрофил-човек с психични отклонения, който чука мъртви![]()