.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 38

Цял живот ме малтретират .. :(

Едва ли някой тук може да ми помогне с нещо...Просто изливам мъката си ,защото не искам никой от близките ми приятели да разбира как ме тормозят цял живот....Никой от тях сигурно няма да ми повярва първоначално,защото пред другите винаги съм с усмивка на лицето и пазя дълбоко в себе си болката,страданието,омраза та...
    От 6-7 годишна аз прислугвам на по-големия ми брат.А той според мен нещо не е добре с главата.Няма ден ,в който да не ме бие (а в повечето случай пребива) и то за глупости : Примерно кара ме да му правя ядене,да му почиствам и подреждам навсякъде след него и какво ли още не...Когато си трая и смирено правя това,което той нареди всичко е ОК...Но аз не мога да мълча,не съм слугиня на никой!!!И точно тогава става мелето - ритници,тупаници в бъбрешите,в главата...където свари.... Майка ми пък се прави ,че нищо не се случва,много рядко се опитва да го укроти....А и тя също си позволява да ме удря,не толкова често,но го прави - и то пак за някакви глупости.Да кажеш ,че се друсам,или крада от нея,или правя нещо лошо-по може да ми посегне....А аз доброто дете отнасям боя и аз незнам за какво...
    От много години знам ,че няма какво да направя за да се спрат(най-вече брат ми ) ...След 8месеца ставам на 18,но и тогава едва ли ще имам някакъв изход... Нямам търпение да завърша , да си хвана хубава работа,да се изнеса от нас и повече никога да не ги видя...Знам че един ден ще имат нужда от моята помощ и подкрепа,само че тогава аз ще съм безразлична към тях !
    Благодаря,че отделихте време да прочетете това.... Може да има някакви грешки,но докато пиша сълзите не спират да се стичат по бузите ми...Ако някой иска да остави някакъв коментар,съвет...каквото и да е...Ще съм благодарна на всички.

Град
    Страната на Чудесата
    Баща ти знае ли за това?
    Fighting for nothing is what you're born for.

баща ми ни е изоставил,още като съм била на 2г.даже не го помня

Град
    София
    ами мацка коментара е излишен в този случай. единствено мога да изкажа моята съпричастност и се надявам да успееш да се измъкнеш от този терор в най- скоро време.

Град
    София
    според теб как работят от закрила на детето в България, че я наричаш "Много просто животно"? Дори да успее да докаже всичко, че я пратят в дом за изоставени деца където със сигурност ще и е 1000 пъти по гадно.

мисли малко преди да изказващ такива мнения

Супер фен Аватара на KiLLeR_InSTiNkT
    Град
    На седмото небе...
    Все още може да се обади в закрила на детето, нали знаеш - по-добре късно отколкото никога. Надявам се нещата да се оправят при теб, момиче, действай, направи нещо, обади се - не може да стоиш и нищо да не правиш и да търпиш тези унижения. Успех!
    Човек се дави не защото е скочил, а защото е останал под водата...

Кликни тук

Мислите ли ,че не съм мислила за този вариант...Просто няма смисъл...Какво ще направят от закрила на детето...?Ще ме пратят в някой дом,в който сигурно терора ще е още по-голям.
    Нали знаете,всичко се връща и има кой да гледа отгоре...
    Дано издържа още 1-2 години ,докато си завърша учението и си стъпя на краката....Дано не полудея в тая къща...

Мега фен Аватара на Biskfitka
    ами баба или дядо при който да отидеш...някакви роднини
    Шофирай разумно - стигни жив!

Супер фен Аватара на KiLLeR_InSTiNkT
    Град
    На седмото небе...
    Надявам се, когато се махнеш от вас животът ти да се промени коренно и да станеш щастлив човек, ще е тежко, но със сигурност ще си заслужава повече. И както ти каза - всичко се връща, някой ден ще имат нужда от теб и тогава ще осъзнаят грешката си, то ще е късно. Прегръщам те, стисни още малко зъби и не се предавай!
    Човек се дави не защото е скочил, а защото е останал под водата...

Кликни тук

Град
    София
    можеш все пак да се обадиш на 0800 19 100 "Говори с приятел". телефон на уницеф за деца жертви на насилие. можеш да провериш какви са опциите, може и да има и някаква алтернатива, като да те настанят в пансион към някое училище ...

пробвай там можеш да запазиш анонимност

Цитирай Първоначално написано от {}SwEeT{}dOlL{}
    ами баба или дядо при който да отидеш...някакви роднини
    imam samo baba ,koqto jivee na selo ... no ne mi se iska da jiveq pri neq...ne che e losha jenata ,ama nai-blizkoto u-6te e na 20km ot seloto...puk i moite mechti sa tuk v sf..ucha v tova u-6te,v koeto vinagi sum iskala...iskam da se razvivam oshte nagore...da sum studentka...da uspeq na puk na zlobata koqto se izliva vurhu men !

Град
    София
    ще имаш малък проблем, след като си от СОфия няма да можеш да кандидатстваш за общежитие
    мислила ли си да кандидатстваш в друг град ?

Цитирай Първоначално написано от TPAKTOPUCTA
    ще имаш малък проблем, след като си от СОфия няма да можеш да кандидатстваш за общежитие
    мислила ли си да кандидатстваш в друг град ?
    tova go znam....mislq da si hvana rabota shtom zavyrsha u-shte i da se iznesa na kvartira ...neznam samo kak shte si plashtam ubochenieto,moje i studenstki kredit da teglq....priemat li me vednuj studentka,oshte kato iskaram 1vata godina,moga da kandidastvam za rabotata,koqto mechtaq ...puk ot tam natatuka vsichko shte se naredi

Супер фен Аватара на WaterLilly
    Съчувствам ти.
    Най-важното е да си силна и да знаеш коя си, не се оставяй да те пречупят... Прави каквото ти кажат, за да не си изкараш боя, докато успееш да си намериш жилище. Когато слугуваш на брат ти не го прави с мисълта, че си му робиня, а мисли, че ти си силна и така се предпазваш. Не е нужно за да не те бият да им се усмихваш и да се правиш, че ги обичаш, безразличието е по-безболезнено за теб самата. От обичта, омразата и безразличието, третото е най-поносимо.
    Успех!

Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция
    Знаеш ли какво..искам да те поздравя! За това, че все още си добре, можеш да се усмихваш, не си се затворила в себе си и най-важното - оптимистика си. Наистина...аз бих се сринала емоционално. Пожелавам ти много успехи във всички начинания и колкото се може по-скоро да се отървеш от всичко това!

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

Цитирай Първоначално написано от TPAKTOPUCTA
    ами мацка коментара е излишен в този случай. единствено мога да изкажа моята съпричастност и се надявам да успееш да се измъкнеш от този терор в най- скоро време.

Не знам какво да напиша. Пожелавам ти рано или късно всичко да се оправи и помни, че всичко се връща.

голям кретен е как търпиш още това положение- направи нещо обади се в агенцията по защита на децата

Град
    в спалнята ти ;]
    понеже и мен са ме пребивали като малък знам какво е ... разбира се от много године вече не е така от каде си (отговори ми само ако темата не е ташак ) .

Град
    София
    Щом си изкарала толкова много време така, значи можеш и още малко. Като завършиш след 2 години (разбирам, че си 10-ти клас, щом след 8 месеца ще направиш 17) можеш да почнеш веднага работа, да изкарваш пари и да си намериш квартира и т.н. Все ще намериш пари, за да живееш. Гледай да влезеш държавна поръчка! Много е трудно, понякога става с връзки, ако не и винаги, но го имай едно на ум.

Съчувствам ти за всичко това, което ти се е случило!

Запомни едно нещо от мен - все някога ще свърши. Независимо какво е, ако те крепи тази мисъл ще можеш да изчакаш края.
    Don't tell me what I can or can't do !

мм незная това е много жалко...не трябва да си траеп защото всеки си трае и затова няма никакви ЗАКРИЛИ от закрила на детето,..помислете е ако всеки по4не да звани и така нататака..те ще запо4нат да обрущат пове4е внимание...ноо разбирасе има и друга страна там където родителите те ограничават напълно едва ли не те откъсват от света .... не ги разбирам ..съжалявам ако някъде имам грешки а за теб моми4ето което е толкова смело за да опише живота си разбира се ако не е лъжа вси4ко...ПОЗДРАВЛЕНИЯ че си стигнала до тук
    neKa FsicHki da Nii glLeДaT kAk go пRaВim...

Град
    в спалнята ти ;]
    Гадже нямаш ли си .. не му позволявай да те удря !! И намери няколко пича който да му счупят кофата от бой и да го сплашат яко и ако те удари още един път ги викаш пак , повярвай ми след 3тия път ще ти си кланя .. (не го прави ако е вразкарче )

Цитирай Първоначално написано от b00m
    понеже и мен са ме пребивали като малък знам какво е ... разбира се от много године вече не е така от каде си (отговори ми само ако темата не е ташак ) .
    от софия съм,а ти ?

Цитирай Първоначално написано от Boyd
    Щом си изкарала толкова много време така, значи можеш и още малко. Като завършиш след 2 години (разбирам, че си 10-ти клас, щом след 8 месеца ще направиш 17) можеш да почнеш веднага работа, да изкарваш пари и да си намериш квартира и т.н. Все ще намериш пари, за да живееш. Гледай да влезеш държавна поръчка! Много е трудно, понякога става с връзки, ако не и винаги, но го имай едно на ум.

Съчувствам ти за всичко това, което ти се е случило!

Запомни едно нещо от мен - все някога ще свърши. Независимо какво е, ако те крепи тази мисъл ще можеш да изчакаш края.
    СЛед 8 -ставам на 18.и съм 11ти клас

Град
    в спалнята ти ;]
    не съм от софия ако не намериш кой да го пребие или яко да го сплаши ша питам един фр от софия и щи кажа на ЛС дали ще дойде ...
    P.S. говоря сериозно :]

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си