.
Отговор в тема
Страница 10 от 17 ПървиПърви ... 67891011121314 ... ПоследнаПърви
Резултати от 226 до 250 от общо 413
    Цитирай Първоначално написано от OtherDimension
    всъщност тя си е същата кочина, в по-големи размери, каквито са и останалите градове

Супер фен Аватара на AnIcHkAtA
    Град
    София
    Обичам я и ако ще цяла България да се пренесе, пак ще я обичам .
    Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
    И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...

Голям фен Аватара на JUSTDNB
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от Boot
    София е мръсна и препълнена с коли и хора, обаче е толкова прекрасна, че ако беше живо същество щях да съм влюбена в нея!
    Daa.
    Цитирай Първоначално написано от angellove
    Абе що няма тема "Скочих без бънджи от една скала. В момента падам. Ще ми стане ли нещо???"

София е гнусен град..Варна ще ви мине скоро,нашия град се препълни от софиянци и селяни..
    haide da vidim kakvo ste pravili snoshti v zalata
    - aa..zna4i pravih grub,ramo,triceps

^ Mr. Anderson...

If for honesty you want apologies
    -I dont sympathize
    If for kindness you substitute blindness...
    Please open your eyes!

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Цитирай Първоначално написано от hAshoo
    София е гнусен град..Варна ще ви мине скоро,нашия град се препълни от софиянци и селяни..
    =D> Изказа се...
    Столицата е София, следователно всичко останало е провинция.
    Гнусен ни бил града-ако го обитаваше само коренното население, положението щеше да бъде много, ама много по-различно.
    Градът ни изглежда по този начин, защото основно пришълците са тези, които цапат!
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Яжте ми чепа прости шопи _)_
    БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО

Съгласен съм с gbemXXXII
    Seducti0n Ако бяхте само коренно население в София щяхте да сте едва 50000 души... С никакво развитие на града... Нямаше да става нито за бизнес нито за туризъм...
    След като София става столица заради големия наплив на хора започва и града да се развива много бързо... докато в един момент не почнете да обиждате на селяни и да искате хората които са направили града ви толкова голям да се изнесат по селата си...
    Все ви се чудя защо трябва да се обиждате на селяни и граждани в такава малка страна като България ? Вместо да сме единни и да си помагаме, ние се обиждаме на селяни... Защо се делим на столичани и провинциалисти ?

П.П. "Всичко отдалечено от морето е провинция."
    "Всичко отдалечено от морето е провинция." Ъ. Хемингуей
    Може и да плува, може и да лети, но не го прави защото го мързи!

Мишинка
    BrainDamage

Супер фен Аватара на SolusChristus
    София е такава заради концентрираното развитие...

Град
    L.A. \ Moscow
    не ми харесва единствено че е лудница а иначе е хубав град дори доста хубав
    Raise your fist!

Във Варна се строй усвеселителен парк със скоростни влакчета,виенски колела и още такива в кв.Аспарухово..а вашето София Ленд защо го затвориха??Защото София съкс
    haide da vidim kakvo ste pravili snoshti v zalata
    - aa..zna4i pravih grub,ramo,triceps

Мега фен Аватара на Disrespect
    Град
    Варна
    Във Варна се строй усвеселителен парк със скоростни влакчета,виенски колела и още такива в кв.Аспарухово..а вашето София Ленд защо го затвориха??Защото София съкс
    с това ли намери да се хвалиш бе, лешпер...

сега се похвали и с ледената пързалка в детския кът дето е 2 на 2 и вече не знам..
    Никой днес не е невинен
    избрахме бъдеще сами
    това, което ни очаква
    мъчително-жестоки дни

^Избиват комплексите натрупани в прованса. Истината е,че всички чакат да станат на 18 и да се засилят с москвича с цялата покъщнина към Орландовци или Люлин.

Град
    I don`t know where
    От пръстите ли си изсмукваш примерите вече
    Затварянето на София Ленд, не прави "София-съкс", казах ти вече, каква е основната причина.

Град
    I don`t know where
    MaLyKoLiU,

В София хората идват с 2 основни цели-получаване на добро висше, намиране на добре платена работа или и двете едновременно.Мислиш ли, че някой силно го вълнува това какъв ще е неговия принос за града? Хората от провинцията идват за да получат, а не за дадат.
    Нямам нищо против тези, живеещи извън София, нямам нищо против да идват наистина кадърни хора, но не и такива, които виждат в столицата ни само и единствено възможност за по-добър живот!

Град
    Е там...
    нито ми се чете цялата тема нито нищо тфа с виенското колело напрао ставаш смешна!!! Търсих си снимките от Виена ма не можах да ги намера за да ти покажа какво лайно е тфа...
    а иначе София е най-голямия град също така и Столица на БГ... Проблема на София е че всички скапани селяни с претенции за величие дойдоха в СФ.... Проблема защо всички мразят СФ е че по живково хора от провинцията не можеха да живеят в СФ...

Ако всички скапани селяни се раскарат от София 60% от преблемите на БГ ще се оправят още в първите 5 години...

Цитирай Първоначално написано от SofiaRegularCunt
    нашият град е вашата столица.
    и?

Seducti0n Точно това казах, че ако не бяха хората от провинцията да идват да развиват бизнес в София и да печелят повече пари, сега София нямаше да има и 50000 човека...
    "Всичко отдалечено от морето е провинция." Ъ. Хемингуей
    Може и да плува, може и да лети, но не го прави защото го мързи!

Мишинка
    BrainDamage

Град
    L.A. \ Moscow
    София наистина е хубав град, ако се махнат някои квартали, и мангалята и те
    Raise your fist!

софия е най-най осрания град веднага след Лом.
    Без повече подобни картинки!

.: machoka :.

Град
    Инкогнито
    Тва столицата си е бая голямо село Цените нереално високи, то на всякъде са нереално високи ама тук прекалено много. Единственото което ми харесва е че има много хубави момичета.

Цитирай Първоначално написано от SofiaRegularCunt
    Цитирай Първоначално написано от MaLyKoLiU
    Seducti0n Точно това казах, че ако не бяха хората от провинцията да идват да развиват бизнес в София и да печелят повече пари, сега София нямаше да има и 50000 човека...
    глупост неземна.

в София има достатъчно талантливи хора,неслучайно като дойдете селяните тука почвате работа в Плод и зеленчука или в градския транспорт...
    принципно е малко крайно като обобщение това, ама само ще добавя, че повечето идващи в София в по-голямата част от случаите (млади хора, имам предвид), започват бачкане в Макдоналдс или Дънкин донътс. Лични наблюдения на мен и познати. Оттам нататък си вадете изводите...

П.П. не искам никого да обиждам, това са факти.
    "И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."

Във вестника пишеше, че само 1,4 милиона души живеят легално в София.

Град
    I don`t know where
    Цитирай Първоначално написано от MaLyKoLiU
    Защо не развиват бизнес по родните си места или, ако са твърде малко населени в околните областни градове?
    Става така, че предлагането надвишава търсенето, отново печалбата е основен мотив, но дали въобще ще има такава не е ясно.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си