.
Отговор в тема
Страница 13 от 17 ПървиПърви ... 391011121314151617 ПоследнаПърви
Резултати от 301 до 325 от общо 413
    Цитирай Първоначално написано от Swinkenhoffer
    като се пооправи времето.. ще спретнем един ол-майти поход, я? от Щутгард до нас си ми е най-кеф с кракомобила.
    ya got it!
    "И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."

Град
    somewhere over the rainbow
    Витоша rlz (и луканка на поляната също)!Лятото в града е прах,жега,пот и имръсотия?Омръзнало ти е от смрадливи цигани,които миришат на пържени картофи в трамвая?Отиди на Витоша!Тя е решението на почти всичките ти проблеми. Гаранция,че никой люлинчанин няма да си надъни чалгата до теб и да трябва да го риташ по склона.
    София е красив град,колкото и всички да казват обратното.Няма кой да го поддържа,а и не е толкова лесно.Огромният брой коли само стъжнява обстановката още повече-и за миновачите и за шофьорите.Че градският транспорт е под всякакв критика-уотевър,ще го преживеем.Има си хубави кътчета този град.Да,градинките стват все по -малко,но парковете са си наред.Само зоологическата градина като я спомене някой и ми се свива сърцето.

Супер фен Аватара на InitialD
    Град
    Източен Бейрут , Ливан
    Цитирай Първоначално написано от StayFly
    StayFly ... чернилкооо аз ти пратих тая снимка!

София .. градът на неограничените възможности!

Витоша рулира!!! Особено лятото пеш до Щастливеца .. или вечер с колата до Копитото за да гледаш светлините на града и търсиш своя квартал ...
    И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.

Супер фен Аватара на BlueAvalanche
    Град
    Delije sever
    София хич не ви харесва майка ви селска ама идвате да ми правите задръстване тука нали
    Jebem te u usta, jebem te u oko

Голям фен Аватара на scyLLa
    София е джунгла с гърмящи кварали...
    ΕΛΛΑΣ ΟΛΕ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗ ΓΑΜΗΣΩ ΠΟΤΕ !!!!

Супер фен Аватара на Momchence
    Град
    София
    кат заговорихте за Копитото смятам, че който не го е катерил пеша под лифта от Княжево не е тру софиянец

Иначе аз съм роден и живея в София, но любимия ми град е Варна и имам намерения след време да заживея там...

Търся си красива жена от Варна да мъ взима
    Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye, I don't worry I don't cry, I'm just happy that caws can't fly!

Град
    Източен Бейрут , Ливан
    ^ Е вечер ли да го изкачвам!?!?
    И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.

^ Добре де, разбрахме лекия намек, че водиш малолетни курви на Копитото и ги шибаш на фона на нощна София. Няма кво да се обясняваш повече.

Град
    Източен Бейрут , Ливан
    Цитирай Първоначално написано от StayFly
    ^ Добре де, разбрахме лекия намек, че водиш малолетни к**ви на Копитото и ги шибаш на фона на нощна София. Няма кво да се обясняваш повече.
    Ще те водя в парка на среднощна разходка!

Не, мерси. А и бая надвишавам възрастова граница която предпочиташ (13год)

"Има нова мода - нощен излет сред природата..."

Ще ти подаря ядрена глава,
    влажен динамит, тротил, цветя!
    Ако бях това, което си сега,
    мой приятелю, бих се взривил...

1) нощния живот
    2) Варна
    Бъди пастет,но с ъкъл! You are in pain
    Take your LIFE, take your life with COCAINE
    But I am who I am
    so I do what I can, when I can
    but I can't really do a damn thing

Град
    Пловдив
    В Пловдив си е супер... няма толкова задръствания.. ходиш си спокойно по улицата..топло е през лятото мноооооогооооо.. през зимата се изживява някак си ноо.. за ваше огромно НЕщастие ще съм предния пришелец към Софето... харесвам големите градове.. и мисля че ще се разбираме идеално със София

Софиа е смотан храд!! Предпочитам Пловдив или Варна къде къде са по готини от СФ !
    When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

Супер фен Аватара на BlueAvalanche
    Град
    Delije sever
    Цитирай Първоначално написано от SofiaRegularCunt
    Цитирай Първоначално написано от BlueAvalanche
    София хич не ви харесва майка ви селска ама идвате да ми правите задръстване тука нали
    нали знаеш приказката за лисицата и киселото грозде. та така и с хейтърите на София
    Ми да те едни двама преди време ги слушах "Туй в Софията билу мноу мръсну уа ибахти гадния град"

Като София е смотан град, драги ми селяни, моля не стъпвайте тука щото вие правите мърсотията и задръстването
    Jebem te u usta, jebem te u oko

Град
    somewhere over the rainbow
    ^Колкото да ми е съвестно за селяците,съм съгласна с BlueAvalanche.Всеки има приятели от провинцията.Аз не бих сменила моите за нищо на света,но адски много се дразня когато някой придошъл ми се изцепи,че града бил сметище или че пътищата не му харесват,или че едвали не баницата му била солена и тя не ставала за нищо.Ходи си на село ,като не ти харесва,пф...

Не ми харесва София.Много голям трафик,освен това е много голям а пък почти всичко е еднакво

Град
    In Devil's Castle
    много несиметричен град
    ужасно е мръсно, претъпкано...
    любим град не знам...
    someone else...

Град
    Улицата
    super si me kefi grada tyka e vsichko i si mi e perfe samo ne me kefat nqkoi kwartali ama nishto no ako trqbva da si govorime za po krasivi i po 4isti gradove plovdiv i blagoevgrad sa mnogo hubavi gradove
    Итал. Посланик: Да Бъдеш Алфист Това Е Религия

Lancia Alfa Romeo Мотори

Град
    Улицата
    Цитирай Първоначално написано от SofiaRegularCunt
    нали знаеш приказката за лисицата и киселото грозде. та така и с хейтърите на София
    Ми да те едни двама преди време ги слушах "Туй в Софията билу мноу мръсну уа ибахти гадния град"

Като София е смотан град, драги ми селяни, моля не стъпвайте тука щото вие правите мърсотията и задръстването
    10000000000000000000000000000x
    Итал. Посланик: Да Бъдеш Алфист Това Е Религия

Lancia Alfa Romeo Мотори

Мега фен
    Старопрестолната столица е далеч по-хубава .
    София е много голям и много мръсен град,и буквално и преносно
    Не,не ми харесва.

СОФИЯ Е ГАДНА ! ДРУГО СИ Е РУСЕ, ДОБРИЧ, ШУМЕН ...
    СОФИЯ Е ПРЕЛЕСТ !

Град
    Източен Бейрут , Ливан
    Цитирай Първоначално написано от gsh
    СОФИЯ Е ПРЕЛЕСТ !
    А така кажи им го на хейтърите!!!

Град
    Е там...
    Цитирай Първоначално написано от InitialD
    Цитирай Първоначално написано от gsh
    СОФИЯ Е ПРЕЛЕСТ !
    А така кажи им го на хейтърите!!!
    ВЛАСИ ОДИТЕ СИ НА СЕЛО И НЕ СЕ ВРЪЩАИТЕ!!!

Цитирай Първоначално написано от Lucho
    Старопрестолната столица е далеч по-хубава .
    София е много голям и много мръсен град,и буквално и преносно
    Не,не ми харесва.
    И в Благоевград да имаше 1 300 000 жители щеше да е същото, дори и по- зле, но това няма да се случи никога, защото там е пълна мизерия.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си