.
Отговор в тема
Страница 15 от 17 ПървиПърви ... 511121314151617 ПоследнаПърви
Резултати от 351 до 375 от общо 413

Hybrid View

Снощи се псувам с 1н викам му селяк,той каза,че не бил селяк,а бил от СОФИЯ...

мн смешно нали
    haide da vidim kakvo ste pravili snoshti v zalata
    - aa..zna4i pravih grub,ramo,triceps

Цитирай Първоначално написано от hAshoo
    Снощи се псувам с 1н викам му селяк,той каза,че не бил селяк,а бил от СОФИЯ...

мн смешно нали
    Има логика.... явно само на теб ти убягва.
    На кафЕво, бе!

Цитирай Първоначално написано от Corporatedesign
    ти си най-коравия...

в скайп ли скинарстваше или по форумите??
    Не

Отидох до София да се псувам с него и се върнах във Варна.

Не стига,че сте селяни,ами сте и тапаци!

Ето още 1 лаф

Кое е най хубавото във София ?
    -Табелата за ВАРНА !!!

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от NeNoRMaLNiKa
    Голям град,големи хора - само веднъж да дойда само туй ми е зора.
    Голям град,пълно е със стока - от толкоз коли направо ми са спира тока.
    Голям град,голяма мръсотия - нищо тука ши развивам търговия.
    Голям град,пълно с боклуци - нищо столичани искам да са мойте внуци

Голям град - големи хора
    каде вий мегдана уа..
    Голям град - пълно е със стока
    На къде вий айрогарата?
    Голям град - голяма мръсотия
    дай един дюнер кибап
    Голям град - пълно със боклуци
    дай да ударя един айран
    Голям град - големи хора
    госин полицай как да са прибера?
    Голям град - пълно е със стока
    в тос магазин откаде са влиза?
    Голям град - голяма мръсотия
    Хляб има ма пироните данби да свършиха?
    Голям град - пълно със боклуци..
    кога вий сбора уа?..

Цитирай Първоначално написано от ScionOfStorm
    Цитирай Първоначално написано от ULTRA_LEVSKI
    !!!
    Златен сайт. Благодарим!

Цитирай Първоначално написано от Corporatedesign
    ти си най-коравия...

в скайп ли скинарстваше или по форумите??
    Не

Отидох до София да се псувам с него и се върнах във Варна.

Не стига,че сте селяни,ами сте и тапаци!

Ето още 1 лаф

Кое е най хубавото във София ?
    -Табелата за ВАРНА !!!
    не че нещо, ама и лафовете ни почнахте да крадете

Харесвам Варна, затова ще й спестя хранилката. Но въпреки това ти си оставаш тъпо, бръснато копеле.

Цитирай Първоначално написано от StayFly
    Харесвам Варна, затова ще й спестя хранилката. Но въпреки това ти си оставаш тъпо, бръснато копеле.
    йооооооо джи малко уиид за довечира дъ съ напрайм а/аа?!?пускаме ди ем екс уиида и лазим на земята йооооо

Град
    L.A. \ Moscow
    йооооооо джи малко уиид за довечира дъ съ напрайм а/аа?!?пускаме ди ем екс уиида и лазим на земята йооооо
    млъквай че ти и скинар не си...
    Raise your fist!

Супер фен Аватара на InitialD
    Град
    Източен Бейрут , Ливан
    Бахти!Откъде се навъдиха тия селяндури ... и тоя дето срами Варна .. еййй слик не си правиш услуга!
    И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.

Ауу, йоооо..... хумора ти ми гъделичка чепа.
    Аз па викам аре пиеме бира на опса, бате и да си оцапаме малко мартинските с емовски сополи и кръв. После мощно ше се омажем с кафЕво, понеже сме мършави плешивци и немаме пари за бЕло.

Винаги ме е избивало на смях когато някой се опитва да ни иронизира с тая песен, а всъщност тя е правена точно за тях.

Град
    Пловдив
    Прекалено много селяни ..

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    селяни сми ко да прайм

Много ми е забавен спора софиянци/"селяни". Ами виЙ софиянци откъде мислите, че произлизате И изобщо - какво е това поведение, все едно във вашите вени тече друга кръв...
    Иначе за града - не бих искала да живея там. Много ми е пренаселено, прекалено динамично... Друго си е средноголемият град - като искаш да стигнеш от единия край до другия, да можеш да го направиш, а не да ти отива целият ден в нерви... иначе си има и предимства, даже много.
    **

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от aDoRaBLe
    Много ми е забавен спора софиянци/"селяни". Ами виЙ софиянци откъде мислите, че произлизате И изобщо - какво е това поведение, все едно във вашите вени тече друга кръв...
    Иначе за града - не бих искала да живея там. Много ми е пренаселено, прекалено динамично... Друго си е средноголемият град - като искаш да стигнеш от единия край до другия, да можеш да го направиш, а не да ти отива целият ден в нерви... иначе си има и предимства, даже много.
    epic fail

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Не съм от София, но живея тук.

Харесва ми, но съм на мнение, че мога да създам контакти, да имам приятели и от Пловдив, Варна, Лондон...

От Елин Пелин съм, майка ми е варненка...

Град
    Улицата
    Цитирай Първоначално написано от BELO88
    тъй като админите са хомосексуални и ми трият сносните мнения за София, мисълта ми е КОЙТО НЕ Е ОТ СОФИЯ НА КАФЕВО!!Учат тук, купуват си автомобили втора ръка, правят задръстване, замърсяват звуково столицата и околната среда, паркират върху зелените площи, плюят че е кочина, но те правят точно мизериите, мразят ни, но работят при нас, еми крайно неприятни люде са това мръсната сган селяндурска!!СМЪРТ!!
    +1
    Итал. Посланик: Да Бъдеш Алфист Това Е Религия

Lancia Alfa Romeo Мотори

ае Варна и Бургас са яки градове, особено от Варна познавам доста приятни хора. Обаче от редица други...леле, майко. о.О

хашо пак се е развихрил яката, обаче :Д
    "И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Цитирай Първоначално написано от Swinkenhoffer
    Цитирай Първоначално написано от slun4ice_90
    Живея тук от 4-ри години ще станат вече и не харесвам този град хич...Искам да живея във Варна или Бургас при морето ехе...Там си е живот...
    В такъв случай си взимай парцалите и отивай във Варна или Бургас... и без това сте твърде много недоволните, които паразитират тук.
    Ако можех щях да отида определено,НО това не зависи от мен.

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Цитирай Първоначално написано от Slawi92
    Живея тук от 4-ри години ще станат вече и не харесвам този град хич...Искам да живея във Варна или Бургас при морето ехе...Там си е живот...
    В такъв случай си взимай парцалите и отивай във Варна или Бургас... и без това сте твърде много недоволните, които паразитират тук.
    evalata .., az nemoga dsa vi razbera samo idvate v sofiq i vikat gadno e emi kat e gadno sedi si ot kude si doshul doidete tyka zimate rabota obshtejitiq studenstki mesta i t.n. mi kat ne vi haresva are 4ao0 kwo0 praite tyka
    Първо се научи да пишеш..след това се прави на умен и т.н...
    П.П.Големи умници сте бе радвате ме... Благодаря за вниманието!

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Цитирай Първоначално написано от BELO88
    Цитирай Първоначално написано от Slawi92
    evalata .., az nemoga dsa vi razbera samo idvate v sofiq i vikat gadno e emi kat e gadno sedi si ot kude si doshul doidete tyka zimate rabota obshtejitiq studenstki mesta i t.n. mi kat ne vi haresva are 4ao0 kwo0 praite tyka
    Първо се научи да пишеш..след това се прави на умен и т.н...
    П.П.Големи умници сте бе радвате ме... Благодаря за вниманието!
    мо'е да ми направиш една свиркя
    Искати се,НО не съм от типът момичета,с които си свикнал... Мечтай, все пак няма лошо...

Супер фен Аватара на InitialD
    Град
    Източен Бейрут , Ливан
    Искати се,НО не съм от типът момичета,с които си свикнал... Мечтай, все пак няма лошо...
    Много си зле ... дори не пишеш по темата!

Дано те набараме някъде из "мръсната и противна" София да ти покажем красотите и!

Човек, който не е от тук не може да оцени хубавото в нея нито да го намери!
    И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.

Супер фен
    Хехехеей. Виж ги само простите шопи как се радват сякаш града им най- "якия". УаУ. Взели близките селца, направили ги на квартали или айде нали сте гулеми граждани "жилищни комплекси" (все пак и аз искам да съм като вас, та нека съм на "ти" с градския лайфстайл ) и станаха големите граждани. "Селото се оказа точно въВ града" казали някои умни рапъри, но вие конете с капаците още и още тънете в заблудата че сте над другите в България, че сте интелектуалци, че имате 2 чифта ташаци,че сте от градско потекло и прочие. Затова и не се чудете че ядете пердах в собственото си село , а недай си Боже да се правите на оборотни в някой друг град, особено в Бургас / Варна . Ще ядете и още как . А като дойде време за море наоколо виждам повече шопи, от колкото съграждани. Даже се чудя как така се унижавате да идвате на море, о велики Богове . Чудя се защо не 1 път и 2 пъти ваши съгражданки и съграждани са ми споделяли че софия е нищо повече от 1 мръсно село, защо си предпочитат по малките градове и т.н. и т.н. . Затова шопи смотани стойте си У софето и не идвайте да ни мърсите морето (чак с рима стана ). Вашето село е наша столица. Е, добре така да бъде. Все пак това е единственото нещо за което може да се хванете. А това ви дава база да спорите в спор който така или иначе губите. Но пък да закопаеш столично чадо, безценно. Все пак вие сте най големите. ЛоЛ давайте пичове. Дръжте се за стари лаври и ми образувайте смях пред монитора.

ИнитиалДъ, ти си най заблудения, та чак ме радваш . Няма да ти окажа чест да споря с тебе щото си доволно прост и едва ли ще ме разбереш. Мълчи си, карай я по полека щото продължаваш да излагаш иначе издънения ви грат. Лижи гъза на СофияРегуларКънт и останалите кежуали межуали фежуъли или каквито там се водят. Мисля че това го умееш най добре.

Поздрави !

Голям фен Аватара на scyLLa
    В софия могат да се разглеждат сякакви боклуци по улиците
    ΕΛΛΑΣ ΟΛΕ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗ ΓΑΜΗΣΩ ΠΟΤΕ !!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си