- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Вашето мнение за София.
Снощи се псувам с 1н викам му селяк,той каза,че не бил селяк,а бил от СОФИЯ...
мн смешно нали![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
haide da vidim kakvo ste pravili snoshti v zalata
- aa..zna4i pravih grub,ramo,triceps
Има логика.... явно само на теб ти убягва.Първоначално написано от hAshoo
На кафЕво, бе!
![]()
НеПървоначално написано от Corporatedesign
Отидох до София да се псувам с него и се върнах във Варна.
Не стига,че сте селяни,ами сте и тапаци!![]()
![]()
Ето още 1 лаф
Кое е най хубавото във София ?
-Табелата за ВАРНА !!!![]()
![]()
Голям град - големи хораПървоначално написано от NeNoRMaLNiKa
каде вий мегдана уа..
Голям град - пълно е със стока
На къде вий айрогарата?
Голям град - голяма мръсотия
дай един дюнер кибап
Голям град - пълно със боклуци
дай да ударя един айран
Голям град - големи хора
госин полицай как да са прибера?
Голям град - пълно е със стока
в тос магазин откаде са влиза?
Голям град - голяма мръсотия
Хляб има ма пироните данби да свършиха?
Голям град - пълно със боклуци..
кога вий сбора уа?..
![]()
не че нещо, ама и лафовете ни почнахте да крадетеПървоначално написано от hAshoo
![]()
Харесвам Варна, затова ще й спестя хранилката. Но въпреки това ти си оставаш тъпо, бръснато копеле.
йооооооо джи малко уиид за довечира дъ съ напрайм а/аа?!?пускаме ди ем екс уиида и лазим на земята йоооооПървоначално написано от StayFly
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
млъквай че ти и скинар не си...Първоначално написано от hAshoo
Raise your fist!
Бахти!Откъде се навъдиха тия селяндури ... и тоя дето срами Варна .. еййй слик не си правиш услуга!![]()
И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.
Ауу, йоооо..... хумора ти ми гъделичка чепа.Първоначално написано от hAshoo
Аз па викам аре пиеме бира на опса, бате и да си оцапаме малко мартинските с емовски сополи и кръв. После мощно ше се омажем с кафЕво, понеже сме мършави плешивци и немаме пари за бЕло.
Винаги ме е избивало на смях когато някой се опитва да ни иронизира с тая песен, а всъщност тя е правена точно за тях.![]()
Много ми е забавен спора софиянци/"селяни". Ами виЙ софиянци откъде мислите, че произлизатеИ изобщо - какво е това поведение, все едно във вашите вени тече друга кръв...
Иначе за града - не бих искала да живея там. Много ми е пренаселено, прекалено динамично... Друго си е средноголемият град - като искаш да стигнеш от единия край до другия, да можеш да го направиш, а не да ти отива целият ден в нерви... иначе си има и предимства, даже много.
**
epic failПървоначално написано от aDoRaBLe
![]()
Не съм от София, но живея тук.
Харесва ми, но съм на мнение, че мога да създам контакти, да имам приятели и от Пловдив, Варна, Лондон...
От Елин Пелин съм, майка ми е варненка...
+1Първоначално написано от BELO88
Итал. Посланик: Да Бъдеш Алфист Това Е Религия
![]()
![]()
![]()
Lancia
Alfa Romeo
Мотори
ае Варна и Бургас са яки градове, особено от Варна познавам доста приятни хора. Обаче от редица други...леле, майко. о.О
хашо пак се е развихрил яката, обаче :Д
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Ако можех щях да отида определено,НО това не зависи от мен.Първоначално написано от Swinkenhoffer
![]()
Първоначално написано от Slawi92
Първо се научи да пишеш..след това се прави на умен и т.н...
П.П.Големи умници сте бе радвате ме...![]()
Благодаря за вниманието!
Искати се,НО не съм от типът момичета,с които си свикнал...Първоначално написано от BELO88
Мечтай, все пак няма лошо...
![]()
Много си зле ... дори не пишеш по темата!Първоначално написано от slun4ice_90
Дано те набараме някъде из "мръсната и противна" София да ти покажем красотите и!
Човек, който не е от тук не може да оцени хубавото в нея нито да го намери!![]()
И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.
Хехехеей. Виж ги само простите шопи как се радват сякаш града им най- "якия". УаУ. Взели близките селца, направили ги на квартали или айде нали сте гулеми граждани "жилищни комплекси" (все пак и аз искам да съм като вас, та нека съм на "ти" с градския лайфстайл) и станаха големите граждани. "Селото се оказа точно въВ града" казали някои умни рапъри, но вие конете с капаците още и още тънете в заблудата че сте над другите в България, че сте интелектуалци, че имате 2 чифта ташаци,че сте от градско потекло и прочие. Затова и не се чудете че ядете пердах в собственото си село
, а недай си Боже да се правите на оборотни в някой друг град, особено в Бургас / Варна
. Ще ядете и още как
. А като дойде време за море наоколо виждам повече шопи, от колкото съграждани. Даже се чудя как така се унижавате да идвате на море, о велики Богове
. Чудя се защо не 1 път и 2 пъти ваши съгражданки и съграждани са ми споделяли че софия е нищо повече от 1 мръсно село, защо си предпочитат по малките градове и т.н. и т.н. . Затова шопи смотани стойте си У софето и не идвайте да ни мърсите морето (чак с рима стана
). Вашето село е наша столица. Е, добре така да бъде. Все пак това е единственото нещо за което може да се хванете. А това ви дава база да спорите в спор който така или иначе губите. Но пък да закопаеш столично чадо, безценно. Все пак вие сте най големите. ЛоЛ давайте пичове. Дръжте се за стари лаври и ми образувайте смях пред монитора.
ИнитиалДъ, ти си най заблудения, та чак ме радваш. Няма да ти окажа чест да споря с тебе щото си доволно прост и едва ли ще ме разбереш. Мълчи си, карай я по полека щото продължаваш да излагаш иначе издънения ви грат. Лижи гъза на СофияРегуларКънт и останалите кежуали межуали фежуъли или каквито там се водят. Мисля че това го умееш най добре.
Поздрави !
В софия могат да се разглеждат сякакви боклуци по улиците![]()
![]()
ΕΛΛΑΣ ΟΛΕ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗ ΓΑΜΗΣΩ ΠΟΤΕ !!!!