- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Вашето мнение за София.
ужасно и хипер мръсно
Fall down seven times..
Stand up eight.
Ми деа гледайте сега:
Значи напълно против съм такива спорове, София vs. провинцията...
Само се огледайте в каква мизерия живеем, вие ми спорите за София с/у провинцията... КЪДЕ ДА ВЪРВИШ...
Иначе моето мнение е, че София е готин град, но ако не беше столица в момента, щеше да е курорт, като Банско и Пампорово...
Иначе това не мога да ви разбера на софиянците, какво се кефите на тоя град че и пишете, че сме били селяни, ми ОК мислете си така, само че на вас нито улиците са ви улици, нито трафика ви е трафик, нито хората (софиянците, а не "селяните") са ви наред, нито боклука ви е наред, нито кмета ви е наред, нито нищо.Това не мога да го разбера, някой да каже, че градове като Пловдив, Варна, В.Търново са села, ами ОК като са села, защо по дяволите Варна е най-хубавия град за живеене, а Търново е с най-голямо строителство в страната.Защо ходите по "селата" като се затопли...?
Е за това цигани и турци ще ни управляват, защото те са единни, а ние не.То не бе София с/у другите градове, не бе Левски-ЦСКА, не бе БСП-ГЕРБ, то не бе чудо.Докато е така спорим и се разделяме, никога нема се оправим...
Първоначално написано от AnincetoSexy
Първоначално написано от XceSS
Така е !!! Ама хейта предизвиква хейт!
Нас "софианците"най - много ни дразни това, че някой първо идва да живее тук а после започва да соли града ни! Ти сигурно не би се почуствал добре ако го направя с Горна Оряховица?!
А пък да не казвам и колко хора говорят на изуст...дори не стъпвали в София!Чули че било мръсно и пренаселено и айдИиИиИ ... еми то как няма да е мръсно като половин България живее тук.
Лесно е да кажеш, че "твоя" град примерно е супер чист! Е, да ама той е голям колкото квартала ми ... какво правим а?!![]()
И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.
^ Това ми напомни за едно предаване на MTV Winter Based TRL.
И в него хващат разни на улицата от най - разолични държави включително България .. и хванали некви две на Витошка и ги питат откъде са и едната вика "от Плевен" ... сети се за кво си говорим ...
И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.
Жителите се увеличават не защото в тоя кенеф софия е толкова хубаво, а защото има повече работни места....Първоначално написано от SofiaRegularCunt
Без повече подобни картинки!
.: machoka :.
За мен как се чувствам е по-важно от хляба....Първоначално написано от SofiaRegularCunt
Все едно някой ви кара на сила да идвате...![]()
като не ви харесва не идвайте
Някои не сме дошли, а живеем от отдавна тук и сме принудени да седим по една или друга причина в близките поне 5 години.....Първоначално написано от psychopath
принудени...ох горкитеПървоначално написано от Tokarev
![]()
Хехе....иначе и да ми се плаща не бих се върнал в тая дупка...Първоначално написано от psychopath
И аз отначалото не се кефех на това, че ми се налага да живея в София. Приятелите ми не бяха до мен, хората, които обичам най-много - също. Но си казах, че всяка промяна е положина, създадох много контакти, приятели...Появиха се неща като хубаво училище, нов апартамент, любов...
Сега пак си се прибирам в Елин Пелин. Аз съм си от там преди всичко, но се връщам с удоволствие. Преди ходех всеки петък и стоях до неделя (и това всяка седмица), а сега...отивам в събота, връщам се в неделя...пред седмица, две.
Хубавото е че си забазих трайните приятелства от там, но отимах и нови, по-различни тук.
Според мен само нереализираните хора са недоволни от средата, в която живеят.
Edva li ima shtastie na 100% zashtoto vinagi gubim 1 kogato pechelim dr