.
Отговор в тема
Страница 17 от 17 ПървиПърви ... 71314151617
Резултати от 401 до 413 от общо 413
    Супер фен Аватара на iPurple
    ужасно и хипер мръсно
    Fall down seven times..
    Stand up eight.

Супер фен Аватара на XceSS
    Град
    Бургас :)
    Ми деа гледайте сега:
    Значи напълно против съм такива спорове, София vs. провинцията...
    Само се огледайте в каква мизерия живеем, вие ми спорите за София с/у провинцията... КЪДЕ ДА ВЪРВИШ...
    Иначе моето мнение е, че София е готин град, но ако не беше столица в момента, щеше да е курорт, като Банско и Пампорово...
    Иначе това не мога да ви разбера на софиянците, какво се кефите на тоя град че и пишете, че сме били селяни, ми ОК мислете си така, само че на вас нито улиците са ви улици, нито трафика ви е трафик, нито хората (софиянците, а не "селяните") са ви наред, нито боклука ви е наред, нито кмета ви е наред, нито нищо.Това не мога да го разбера, някой да каже, че градове като Пловдив, Варна, В.Търново са села, ами ОК като са села, защо по дяволите Варна е най-хубавия град за живеене, а Търново е с най-голямо строителство в страната.Защо ходите по "селата" като се затопли...?
    Е за това цигани и турци ще ни управляват, защото те са единни, а ние не.То не бе София с/у другите градове, не бе Левски-ЦСКА, не бе БСП-ГЕРБ, то не бе чудо.Докато е така спорим и се разделяме, никога нема се оправим...
    Цитирай Първоначално написано от AnincetoSexy
    Дърпаш кредит .. Водиш я на Слънчев бряг ,там на ресторант .. после на бар ,и към 4-5 сутринта в хотелската стая на 'Чаика' я събличаш .. Ако ти откаже ,значи мнооооого си се прецакал ..

Супер фен Аватара на InitialD
    Град
    Източен Бейрут , Ливан
    Цитирай Първоначално написано от XceSS
    Ми деа гледайте сега:
    Значи напълно против съм такива спорове, София vs. провинцията...
    Само се огледайте в каква мизерия живеем, вие ми спорите за София с/у провинцията... КЪДЕ ДА ВЪРВИШ...
    Иначе моето мнение е, че София е готин град, но ако не беше столица в момента, щеше да е курорт, като Банско и Пампорово...
    Иначе това не мога да ви разбера на софиянците, какво се кефите на тоя град че и пишете, че сме били селяни, ми ОК мислете си така, само че на вас нито улиците са ви улици, нито трафика ви е трафик, нито хората (софиянците, а не "селяните") са ви наред, нито боклука ви е наред, нито кмета ви е наред, нито нищо.Това не мога да го разбера, някой да каже, че градове като Пловдив, Варна, В.Търново са села, ами ОК като са села, защо по дяволите Варна е най-хубавия град за живеене, а Търново е с най-голямо строителство в страната.Защо ходите по "селата" като се затопли...?
    Е за това цигани и турци ще ни управляват, защото те са единни, а ние не.То не бе София с/у другите градове, не бе Левски-ЦСКА, не бе БСП-ГЕРБ, то не бе чудо.Докато е така спорим и се разделяме, никога нема се оправим...

Така е !!! Ама хейта предизвиква хейт!

Нас "софианците" най - много ни дразни това, че някой първо идва да живее тук а после започва да соли града ни! Ти сигурно не би се почуствал добре ако го направя с Горна Оряховица?!
    А пък да не казвам и колко хора говорят на изуст...дори не стъпвали в София!Чули че било мръсно и пренаселено и айдИиИиИ ... еми то как няма да е мръсно като половин България живее тук.

Лесно е да кажеш, че "твоя" град примерно е супер чист! Е, да ама той е голям колкото квартала ми ... какво правим а?!
    И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.

Супер фен Аватара на InitialD
    Град
    Източен Бейрут , Ливан
    ^ Това ми напомни за едно предаване на MTV Winter Based TRL.

И в него хващат разни на улицата от най - разолични държави включително България .. и хванали некви две на Витошка и ги питат откъде са и едната вика "от Плевен" ... сети се за кво си говорим ...
    И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.

Цитирай Първоначално написано от SofiaRegularCunt
    стига с тоя мит,че софиянци само сме чакали да се затопли времето и сме забегвали веднага за прованса... такова нещо - нЕма. аз лично от София почти не излизам,нямам и желание. ни лято,ни зима,тук си ми харесва. до морето миналата година се вдигнах за 1 специално парти. ако толкова ми се приплува имаме достатъчно басейни. ако ми се ходи на ски - имаме си Витоша. селяните,които живеят в София обичат често да си ходят по родните места,на нас софиянци тука си ни харесва.

тия митове и легенди ги знаем... колко гадно било в София,как никой не искал да живее тук... даам... и всяка година се увеличава с 50-100 хиляди жители...
    Жителите се увеличават не защото в тоя кенеф софия е толкова хубаво, а защото има повече работни места....
    Без повече подобни картинки!

.: machoka :.

Цитирай Първоначално написано от SofiaRegularCunt
    еми спрете да плюете по София като ви дава хляба
    За мен как се чувствам е по-важно от хляба....

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    Все едно някой ви кара на сила да идвате...
    като не ви харесва не идвайте

Цитирай Първоначално написано от psychopath
    Някои не сме дошли, а живеем от отдавна тук и сме принудени да седим по една или друга причина в близките поне 5 години.....

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Tokarev
    Някои не сме дошли, а живеем от отдавна тук и сме принудени да седим по една или друга причина в близките поне 5 години.....
    принудени...ох горките

Цитирай Първоначално написано от Tokarev
    принудени...ох горките
    Хехе....иначе и да ми се плаща не бих се върнал в тая дупка...

Мега фен Аватара на Pliok0019
    И аз отначалото не се кефех на това, че ми се налага да живея в София. Приятелите ми не бяха до мен, хората, които обичам най-много - също. Но си казах, че всяка промяна е положина, създадох много контакти, приятели...Появиха се неща като хубаво училище, нов апартамент, любов...

Сега пак си се прибирам в Елин Пелин. Аз съм си от там преди всичко, но се връщам с удоволствие. Преди ходех всеки петък и стоях до неделя (и това всяка седмица), а сега...отивам в събота, връщам се в неделя...пред седмица, две.

Хубавото е че си забазих трайните приятелства от там, но отимах и нови, по-различни тук.

Според мен само нереализираните хора са недоволни от средата, в която живеят.

Фен
    Град
    promenlivo
    Edva li ima shtastie na 100% zashtoto vinagi gubim 1 kogato pechelim dr

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си