- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Вашето мнение за София.
Прекалено философски го даваш, ще ти кажа АЗ.
Чрез светло пивокъм светло бъдеще!
И аз не мога да се съглася. Онези олигофрени, които са управлявали тогава са виновни, че са уредили столицата по този начин - защото именно процеса на разширяване на столицата е логичния, а тогава никой не е мислил за това. Едно на ръка, че самата столица не е мислена за толкова хора, но пак повтарям - процеса на разширяване е напълно нормален, някой трябва да помисли как да облагороди инфраструктурата, а не да пъди хората.Първоначално написано от V!P_sL@DuR@Nk@_
ааххахахахахахахаахахха
ухх,колко ме радват такива теми.
седят,плюят..а на следващия ден имат билет за влака за София![]()
Бети,много ще те папкам! / Ни мога да пофяфам!!!!
Задължително, това ми е цел в живота !
Добре.
Като ви е ясно всичко, за какво плюете тогава ?
Еми явно..аз логично обяснение не виждам иначе.. плюеш гадната мръсна столица и гадните тъпи софиянци..но все пак идваш,едва ли не на сила/кажи кой те кара ще го напердаша/седиш едва едва ден 2.. и после си тръгваш,поемаш си въздух и си казваш - боже..следващата седмица пак ще се наложи да дойда..защо ме наказваш така.Първоначално написано от gbemXVII
![]()
като я плюеш не идвайходи до варна - там също има големиии магазини,шумни улици,яки мацки и т.н.
Вика му се ирония.Първоначално написано от Ice_Queen_
И ще го повторя пак и пак, и пак... " Нямам Нищо против Софиянци"
С изключние, ти спадаш към тях.
КАКТО КАЗАХ (за ПОРЕДЕН път) всеки е свободен да си ходи където си иска !
За разлика от тебе аз не стоя на едно място и да се праскам с него колко съм велик.
Казах 1-2 дена, и това ли ви е много ?
Мърр ,радвам се. Аз не те обиждам.да ама Софиянци са част от СофияПървоначално написано от gbemXVII
.Ирония?хах..и ти си много объркано човече.От кое село си ?
Да,може и да не е мислено за процес на разширяване на столицата,но поне не са били пускани сякви провинциалисти и селяни да идват,докато сега всичко е свободно и всеки си прави каквото си иска,всички идват тук,мислейки,че много лесно могат да си изкарат хляба и неусетно София се пълни със сякакви такива индивиди!Защо цялата измет тряя да идва тук?Първоначално написано от machoka
![]()
2% оТ млАдОто ПокОлЕНие НЕ сЛуШа чАлГа!
АкО Си оТ оНезИ 98% КоиТо Я ОбИчаТ, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си!
Първоначално написано от Ice_Queen_
![]()
За какво говорих до сега, ти пак старата песен на нов глас я пееш...
Какво да кажа повече...жалка работа
V!P_sL@DuR@Nk@_ ще ми обясниш ли с какво право наричаш всички, които живеят извън територята на София - селяни и измет?! Ти да не си богоизбрана, че си родена тука?
Не са били 'пускани' - кой ти дава правото да определяш кой-къде ще живее, или трябва да има бариери на входовете на столицата и ти да си главен митничар там?
Тия съждения от мама и тате ли ги чу? Разправиха ли ти как всичко е струвало по 25 стотинки.. много яко а?![]()
Виж сега, като казвам ВИЕ , имам предвид половината София.(много, но факт!)Първоначално написано от Кръчмонавт
Ти явно си един от малкото които знаят за какво става въпрос.
Другите единствената им репликата е "селяни" и толкова...
Това се отнася и за София, нали знаеш : )и споменах, че ако на някой не му харесва е свободен да се пренесе в друг град.
не ми се занимава с неориентирано човече като теб.Първоначално написано от gbemXVII
следващия път като идваш насам дано ти е за последно
и ние не ви гоним.. вие се правите на кой съм аз..леле..колкото по-далеч от София..толкова по-голямо самочувствие значи..
Стига злоба де : )Първоначално написано от Ice_Queen_
Викам направо тия "софиянчета" като тебе да си направите една държавица в гората и да мирясате ; )
Няма да ми е за последно, сори.
Чудя се как още не си наясно ,че 80% процента от тия които плюят София по форумите дори не са стъпвали там.Първоначално написано от Кръчмонавт
Всичко е един кръг.
Софиянци плюят провинцията, провинцията плюе София...и така.
Сами си го набиваме.
А пичета като "ледената кралица" са ми ясни.
С нея няма какво повече да се обсъжда.
не бе човеек,аз нямам против да идвате.идвайте си хубаво.мен не ми пука ,стига истинските селяни да не ми влияят със шибаното си селско поведение и манталитет на живота. да не ми дойде от пичковци и след 1 месец да е кой съм аз. идвайте си.
само че както каза колегата - тъпо е да плюеш и после да идваш. и си смешен и злобен. ти идваш в моето село,не аз в твоето.аз не ти преча ,не ме обиждай и ме ми обиждай селото!
Постарал си сеПървоначално написано от Кръчмонавт
Не,не наричам всички селяни,които са дошли тук,тези,които постоянно мърсят и плюят по столицата ни,нямат почти никакво образование и идват с нагласата да работят тук и че пък даже някой беше споменал,че трябвало да сме благодарни,хаха че за кво,кво толкова са допринесли за развитието-нищо.И да може би ще е по-добре да се върнем назад във времето на комунизма и да има някакви ограничения,но докато всичко е свободно-така ще сме
2% оТ млАдОто ПокОлЕНие НЕ сЛуШа чАлГа!
АкО Си оТ оНезИ 98% КоиТо Я ОбИчаТ, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си!
пиче викай на майка сиПървоначално написано от gbemXVII
![]()
и повечето от нас не плюят провинцията
Ice_Queen_, говориш за София като за у вас си - 'вие идвайте, ама не ми влияйте по селски'.. в смисъл колкото право имаш ти да си връткаш дупето по жълтите павета, толкова право има и всеки друг с 'БГ' на личната карта, както и с каквото да било друго )
В момента доказваш мнението ми ; )Първоначално написано от Ice_Queen_
Чакай малко![]()
Я пак си прегледай коментарите
да!и като иска да е тук да не плюе!Първоначално написано от machoka
Това казвам.Първоначално написано от Кръчмонавт
Постарал си се да го намериш, но чесно казано не ме впечатли : )
защо само "БГ"?Първоначално написано от machoka
БахахаПървоначално написано от Кръчмонавт
![]()
If for honesty you want apologies
-I dont sympathize
If for kindness you substitute blindness...
Please open your eyes!