- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Вашето мнение за София.
Еми ходи да живееш в някоя арабска страна тогава - нека ти се покаже нЕкой кичур извън фереджето и ще те обесят на първия клон, а в най-добрия случай мъжа ти ще те пребие с чук. На ти забрани.Първоначално написано от V!P_sL@DuR@Nk@_
И все пак, ти exploited ли си , или просто се гавриш с него ?Първоначално написано от Кръчмонавт
Чрез светло пивокъм светло бъдеще!
И не съм "богоизбрана" за това,че съм родена в Сф,гордея се с тва,че съм родена в този град,но определено заради повечето хора,идващи си от някъде настана такъв хаус и определено не съм казала нищо за хората живеещи извън Сф,а тези,които плюят по нея от някои забутани селца,а после идват да живеят тук,като вече се мислят за голямата работа.За напред ако имам такава възможност,ест.че ще отида да се реализирам в някоя друга държава,а не с непрекъснато идващите селяни с толкова прост манталитет!
2% оТ млАдОто ПокОлЕНие НЕ сЛуШа чАлГа!
АкО Си оТ оНезИ 98% КоиТо Я ОбИчаТ, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си!
жалко, че за другата държава ти ще си ИМЕННО такава селянка с изостаналия манталитет, която отива в големия град за да се реализира. Да видим тогава как ще се почувстваш.Първоначално написано от V!P_sL@DuR@Nk@_
Ае да не се задавиш с елитарността си, ах. Премести се в яката чужбинска провинция да видиш манталитет.
Софианци- мислят се за голяма работа.
Всичко останали- те също.
Има точни хора има и курволяк, вас какво ви учат вкъщи?
If for honesty you want apologies
-I dont sympathize
If for kindness you substitute blindness...
Please open your eyes!
Злобата там е в повече , не знам на какво се дължи.
За това ги питам изобщо излизали ли са от София ? Да видят как е .Стига с това столично хленчене, то беше до едно време.
Разбира ви човек, ама вие се осирате вече.
И като почне да им се обяснява те пак те плюят.Селянин съм бил...Не виждате ли ,че с държанието си вие сте селяните.
За тоя форум аре...16-17 годишни пичета си мислят ,че са царе.Ама не е само тука.
Заеби!
Както и да е.
Които иска да ми разбере мненията да върне назад.
Писна ми да се повтарям.
И кво по твоята логика тряя да боготворя някой си,който идва от някое село и ми говори на "меко" ?И да ще ме сметнат за селянка с прост манталитет,отишла да се реализира в друга държава,тва че държавата ни не е развита и се превърна буквално в едно голямо село пак ние си го извоювахме,ние го позволихме
То можело...Първоначално написано от V!P_sL@DuR@Nk@_
Тогава какво са ти виновни "селяните" ?
защо не отговори на мачока?Първоначално написано от V!P_sL@DuR@Nk@_
Никой не те кара да се боготвориш когото и да било. Изисква се само да се отнасяаш с елементарно уважение към своите съграждани от цяла България. Някой, говорещ на 'меко' на твоята възраст може да ти скрие шапката от към интелект, образование и т.н.Първоначално написано от V!P_sL@DuR@Nk@_
И ако България затъва, то е защото хора с ТВОЕТО мнение правят този факт актуален - защото българите воюваме на всеки възможен фронт помежду си, вместо да се обединим като братя. Но ме успокоява това, че въобще даже на затъваме. Защото макар и на опашката, братята европейци /забележи, че сме едно голямо семейство/ ни подават ръка и така или иначе сме вътре, поне те ще ни оправят искаме или не искаме.
Олеее....ВИП мърла, кон с капаци си чувала, нали?
Чета и ти се чудя на тъпотиите, ти сериозно ли си вярваш? Била ли си в град по- голям от София някога? Мислиш ли, че там няма куп като тебе, дето "са изключение от правилото"? Знаеш ли какво казват тея по чужбина, дето са ти еквивалент на самочувствието? Казват неща от сорта на "източно-европейски плъхове, идват да ни вземат работата".
А приятелите до девето коляно чисти софианци ли ги подбираш?
Направо![]()
If for honesty you want apologies
-I dont sympathize
If for kindness you substitute blindness...
Please open your eyes!
За кво не съм отговаряла,всичко което имах да казвам го казах,няма повече да споря с някви тийнчета,или по-големи на техния акъл,които защитават само свободата си и своите собствени интереси.За разлика от някои,защитавам града,в който съм отраснала,а не излизам с оправданието,че някои не били селяни (дори повечето,които пишат тук не са от София и може би затова се засягат толкова).Аз досега поне не съм виждала такъв човек,който да говори на меко,примерно и да е нещо повече от мен,когато ми стигнат до нивото може и да стане,независимо селяни ли са или не.Да ЕС наистина ни подават ръка и се опитват да ни издигнат нагоре,но тва никога няма да стане,тъй като те са на светлинни години от нас и докато такива като вас позволяват да ги тъпчат,България ще си остане една проста държаваПървоначално написано от perkele1914
![]()
Мани я Софията майна, Плд рулез
Не тбх - София преди си я спомням беше хубав град, сега е претъпкан.. никога не е бил предвиден за живот на толкова много хора.
Факт е, че хиляди хора от селата са отишли там и не, нямам нищо против хората от село, но някои ( не всички разбира се ) са много зле. Ако оставим на страна боклуците ( о да колко е трудно да си хвърлиш хартийката в коша, вместо на земята/през балкона ),хилядите коли,мръсотия и задръствания ..остават хората.. В момента е пълно с хора които "се доказват" по глупав начин, за да бъдат забелязани се правят на интересни или иначе казано стават високомерни в дадени случаи, но без покритие....
The Spark
V!P_sL@DuR@Nk@_, погледни си подписа и дай да преосмислим позицията ти за това кой е простия.. защото държавата може да е проста, ама държавата - това сме аз и ти )Код:2% оТ млАдОто ПокОлЕНие НЕ сЛуШа чАлГа! АкО Си оТ оНезИ 98% КоиТо Я ОбИчаТ, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си!
Абе то , че е нормално хората да се концентрират в столицата е нормално... ОК разбирам го.По-добре развита е.
Но защо никой не се реши да си остане в родния му провинциален град, за да се развие и той?Така никога няма да има напредък!
"Нашето градче си е най-хубаво, София е тъпа и селска". Хубаво- ами защо никой не помага за развитието на по-малките градове?
Не става с бягане...
Хаус? Миличка, това не ти е някоя яка столична дискотечка.Първоначално написано от V!P_sL@DuR@Nk@_
Непрекъснато прииждащите селяни? Хмм, ти се мислиш за нещо повече ли? Ти се мисли, ама НЕ СИ! Че и ВИП се писала..
Не местоположението прави човека селянин, а манталитетът му.
Като щеш и в Рио де Жанейро иди-ще си останеш тъпа, проста, селска пръчка, капиш?
Ай, сиктир..
софия не е българия-аз с удоволствие бих живяла в варна![]()
![]()
ти за това ли реши да се хванеш...Първоначално написано от Hit 2 fit.
пс- по-лесно е да се подминават неудобните въпроси...мисля, че няма друго мнение.
Е как за това ли?Първоначално написано от perkele1914
По принцип харесвам София, ама страшно много се дразня от факта, че някои хора, живеещи там, просто се имат за велики и недосегаеми и че никой друг освен тях няма право да стъпва в София.
Е, извинявай, ама хората правят града..
Както и държавата.
за хаУса говорех...Първоначално написано от Hit 2 fit.
Хаус е да-заради такива като тебе с твойто мислене , за такива , които си нямат на представа в кво положение сме.И да-от някои съм нещо повече,ти първо не ме познаваш,за да ми казваш повече ли съм или не съм и още по-малко как ще се пиша-тва си е моя работа.Тъпа , проста , селска пръчка ще ми викаш,когато стигнеш до моето ниво , разбра ли ме???Първоначално написано от Hit 2 fit.
Не мисля да слизам надолу, поне засега.Първоначално написано от V!P_sL@DuR@Nk@_
![]()
верно е хаус майна![]()
И казах,че повече няма да споря на тая тема с някви неориентирани тийнове,които не са ми на нивотоАе чао със здраве