- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Вашето мнение за София.
Неориентирани тийнове!Първоначално написано от V!P_sL@DuR@Nk@_
![]()
2% оТ млАдОто ПокОлЕНие НЕ сЛуШа чАлГа!
АкО Си оТ оНезИ 98% КоиТо Я ОбИчаТ, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си!
Ахахахахахахахаха, ама ние и чалгарки сме били!![]()
Няма по-голяма селяния от това, да си друсаш дупарата на мазни кючеци.![]()
knockout!Първоначално написано от Кръчмонавт
![]()
В тази тема има такива мнения, че даже постоянната болка в главата ми не може да ме спре да се смея на гласВип Сладуранката ги ръси едни такива, че направо и се чудя на акъла, неориентирани тийнове, тия тийнове може да имат различно мнение от твоето, но могат да се изразяват 1000 пъти по-добре от теб, за това взимай пример от тях
Иначе от снощната вечер останах с добре впечетление от новите първоКУРснички (репликите от рода на, "ша ми платиш ли такситу" или "ний пиим само бейлис с много лиед" няма да ги коментирам
)
вип селяндурката кърти !![]()
Аз не се подигравам само на акцента а и на самите въпросиПървоначално написано от Кръчмонавт
И все пак предпочитам Е-тата отколкото да слагам 'и' вместо 'е'
![]()
не знам защо доста от провинциялистите твърдят, че "шопите" не могат да говорят български, а те те говорят книжовен български език.
иначе да беше само "е"-то...
dobre de- nqkoi da e kazal 4e vs do edin v provinciqta sa prosti neuki i t.nПървоначално написано от machoka
az uvajavam vs edin dokato ne se izhra4i na ulicata i kaje ne6to ot sorta na" kompleksirvam" ,"na zade i na prede" ili " 6te SNESA bokluka"- ako iskate si go matete toq bokluk ..... veseki edin koito e v toq grad za da si podobri jivota ne trqbva da go plue.gradat te izhranva ti go plue6 -e en stava taka .imam priqteli ot malki gradove i nqmam ni6to protiv tqh za6toto ne hvarlqt po zemqta bokluci,darjat se normalno i ne se oplakvata ot "gradat vi"
Не страдам от психично разстройство - наслаждавам му се!
--- Анджелина Джоли ---
![]()
http://prikachi.com/files/383986m.jpg
хахаха, факторът "смееех", както винаги е на доста високо ниво тук![]()
![]()
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Lele kvo samo4uvstvie samo na V.I.P sladurankata![]()
![]()
Не е хубаво в София не идвайте, че много задръстване![]()
Jebem te u usta, jebem te u oko
ОКОЛОВРЪСТНОТО Е НАЙ-ТЪПОТО ШОСЕ НА СВЕТА.
АЗ СЪМ ЦАРЯ, БУРЕНИ !!!
София е тъпкана с хора от провинцията, супер малко сме тези които сме коренни софиянци, само от класа ми повече от половината не са от града... Нищо против тях, града, както всеки друг си има своите хубави и лоши страниКофти са задръстванията, мръсотията, която се лее и отношението на почти всички дошли да живеят тук към нас- софиянците
Когато отида някъде из страната не се наемам да редя обиди, всички сме българи, не го забравяйте! Навсякъде има всякакви, умни, не толкова умни, глупави (
), красиви, антипатични, общителни, затворени... Не се занимавайте с безсмислени спорове
![]()
А по въпроса на темата: аз лично не мога да си представя да живея в по- малък град... свикнала съм си с многото магазини и места за разходка, многото училища, университети...![]()
Smile becаuse it's the second best thing you can do with your lips
брейй в тая тема всички сте кореняци софиянци,бе.![]()
Не си представям живота извън София![]()
Тази вечер тръгвам на лов...
Като хищник доближавам те
Ти си жертва - подчини се
и прави каквото искам аз...
Хайде, драскай и хапи ме!
Не знам за другите, говоря за себе си!Първоначално написано от Bee*
![]()
Smile becаuse it's the second best thing you can do with your lips
+1Първоначално написано от Modern swinger
София ме кефи ... особено лятото като се опразни и парковете са тихи и спокоини!
Бира и чипс за патиците в Южния!!!![]()
И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.
Първоначално написано от ATAKABG
![]()
Да и е много мръсно.
Та и доживяхме разни сливенчани да ни викат селяни, ми как няма да сме селяни като тука идват всеки ден по 100 семейства от провинциятаНе моем да ходим на училище от вас ей селяни
![]()
Jebem te u usta, jebem te u oko
По темата: Изпусната от контрол, почти невъзможна за нормализиране...
МОЯТ ГРАД Е ВАШАТА СТОЛИЦА![]()
evalaПървоначално написано от ATAKABG
Не страдам от психично разстройство - наслаждавам му се!
--- Анджелина Джоли ---
![]()
http://prikachi.com/files/383986m.jpg
тъп град..с тъпи хора..не ме кефи..секи се прай на мн велик,никой не гледа и не се интересува от другите..никаква подкрепа от никого и от нищо..тъп,гаден,подтискащ,ш тав град