.
Отговор в тема
Страница 7 от 17 ПървиПърви ... 34567891011 ... ПоследнаПърви
Резултати от 151 до 175 от общо 413
    Цитирай Първоначално написано от V!P_sL@DuR@Nk@_
    И казах,че повече няма да споря на тая тема с някви неориентирани тийнове,които не са ми на нивото Ае чао със здраве
    Неориентирани тийнове!
    2% оТ млАдОто ПокОлЕНие НЕ сЛуШа чАлГа!
    АкО Си оТ оНезИ 98% КоиТо Я ОбИчаТ, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си!
    Ахахахахахахахаха, ама ние и чалгарки сме били!
    Няма по-голяма селяния от това, да си друсаш дупарата на мазни кючеци.

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Кръчмонавт
    И казах,че повече няма да споря на тая тема с някви неориентирани тийнове,които не са ми на нивото Ае чао със здраве
    Абе, пикло, ти не разбра ли, че си твърде тъпа, за да имаш някакво самочувствие и да разправяш, че всички са ти под нивото. Точно заради тъпи пръчки като теб, на нас ИСТИНСКИТЕ софиянци ни е излязло лошо име и ни обиждат, защото някакво отроче на комунисти, които са дошли в София през 60-те години се мисли за много велика и умна, а по душа, манталитет и начин на мислене си оставаш една проста селска пръчка.

Затова си затвори ограничения плювалник и ходи да се правиш на много извисена пред тъпите ти приятели и родители.
    knockout!

Голям фен Аватара на 24white24
    В тази тема има такива мнения, че даже постоянната болка в главата ми не може да ме спре да се смея на глас Вип Сладуранката ги ръси едни такива, че направо и се чудя на акъла, неориентирани тийнове, тия тийнове може да имат различно мнение от твоето, но могат да се изразяват 1000 пъти по-добре от теб, за това взимай пример от тях Иначе от снощната вечер останах с добре впечетление от новите първоКУРснички (репликите от рода на, "ша ми платиш ли такситу" или "ний пиим само бейлис с много лиед" няма да ги коментирам )

Град
    София
    вип селяндурката кърти !

Голям фен Аватара на 24white24
    Цитирай Първоначално написано от Кръчмонавт
    ^ за акцента не си прав да се подиграваш, освен ако не си убеден, че говориш перфектен книжовен език.
    В София много обичаме да слагаме "е"-та като окончание на глаголите примерно... и това дразни пак...

"Какво ще правимЕ?"
    Аз не се подигравам само на акцента а и на самите въпроси И все пак предпочитам Е-тата отколкото да слагам 'и' вместо 'е'

Град
    София
    не знам защо доста от провинциялистите твърдят, че "шопите" не могат да говорят български, а те те говорят книжовен български език.

иначе да беше само "е"-то...

Град
    sofiq
    Цитирай Първоначално написано от machoka
    И кво по твоята логика тряя да боготворя някой си,който идва от някое село и ми говори на "меко" ?И да ще ме сметнат за селянка с прост манталитет,отишла да се реализира в друга държава,тва че държавата ни не е развита и се превърна буквално в едно голямо село пак ние си го извоювахме,ние го позволихме
    Никой не те кара да се боготвориш когото и да било. Изисква се само да се отнасяаш с елементарно уважение към своите съграждани от цяла България. Някой, говорещ на 'меко' на твоята възраст може да ти скрие шапката от към интелект, образование и т.н.
    dobre de- nqkoi da e kazal 4e vs do edin v provinciqta sa prosti neuki i t.n
    az uvajavam vs edin dokato ne se izhra4i na ulicata i kaje ne6to ot sorta na" kompleksirvam" ,"na zade i na prede" ili " 6te SNESA bokluka"- ako iskate si go matete toq bokluk .... . veseki edin koito e v toq grad za da si podobri jivota ne trqbva da go plue.gradat te izhranva ti go plue6 -e en stava taka .imam priqteli ot malki gradove i nqmam ni6to protiv tqh za6toto ne hvarlqt po zemqta bokluci,darjat se normalno i ne se oplakvata ot "gradat vi"
    Не страдам от психично разстройство - наслаждавам му се!
    --- Анджелина Джоли ---

http://prikachi.com/files/383986m.jpg

хахаха, факторът "смееех", както винаги е на доста високо ниво тук
    "И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."

Супер фен
    Град
    Своге
    Lele kvo samo4uvstvie samo na V.I.P sladurankata

Супер фен Аватара на BlueAvalanche
    Град
    Delije sever
    Не е хубаво в София не идвайте, че много задръстване
    Jebem te u usta, jebem te u oko

Град
    МОЗЪК
    ОКОЛОВРЪСТНОТО Е НАЙ-ТЪПОТО ШОСЕ НА СВЕТА.
    АЗ СЪМ ЦАРЯ, БУРЕНИ !!!

Град
    Усмивката :Р
    София е тъпкана с хора от провинцията, супер малко сме тези които сме коренни софиянци, само от класа ми повече от половината не са от града... Нищо против тях, града, както всеки друг си има своите хубави и лоши страни Кофти са задръстванията, мръсотията, която се лее и отношението на почти всички дошли да живеят тук към нас- софиянците Когато отида някъде из страната не се наемам да редя обиди, всички сме българи, не го забравяйте! Навсякъде има всякакви, умни, не толкова умни, глупави ( ), красиви, антипатични, общителни, затворени... Не се занимавайте с безсмислени спорове
    А по въпроса на темата: аз лично не мога да си представя да живея в по- малък град... свикнала съм си с многото магазини и места за разходка, многото училища, университети...
    Smile becаuse it's the second best thing you can do with your lips

брейй в тая тема всички сте кореняци софиянци,бе.

Мега фен
    Град
    Извън границите
    Не си представям живота извън София

Тази вечер тръгвам на лов...
    Като хищник доближавам те
    Ти си жертва - подчини се
    и прави каквото искам аз...
    Хайде, драскай и хапи ме!

Град
    Усмивката :Р
    Цитирай Първоначално написано от Bee*
    брейй в тая тема всички сте кореняци софиянци,бе.
    Не знам за другите, говоря за себе си!
    Smile becаuse it's the second best thing you can do with your lips

Супер фен Аватара на InitialD
    Град
    Източен Бейрут , Ливан
    Цитирай Първоначално написано от Modern swinger
    Иначе и мен ми писна, всички мразят софия и все там свършват накрая, хаха
    +1

София ме кефи ... особено лятото като се опразни и парковете са тихи и спокоини!

Бира и чипс за патиците в Южния!!!
    И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.

Супер фен Аватара на BlueAvalanche
    Град
    Delije sever
    Цитирай Първоначално написано от ATAKABG
    окей,провинциалисти...

В СОФИЯ Е ГАДНО!

моля ви,НЕ ИДВАЙТЕ!

оставете на нас да ни е гадно

Да и е много мръсно.

Та и доживяхме разни сливенчани да ни викат селяни, ми как няма да сме селяни като тука идват всеки ден по 100 семейства от провинцията Не моем да ходим на училище от вас ей селяни
    Jebem te u usta, jebem te u oko

Чрез светло пиво към светло бъдеще!

По темата: Изпусната от контрол, почти невъзможна за нормализиране...

МОЯТ ГРАД Е ВАШАТА СТОЛИЦА

Моят град е вашето село!

Град
    sofiq
    Цитирай Първоначално написано от ATAKABG
    окей,провинциалисти...

В СОФИЯ Е ГАДНО!

моля ви,НЕ ИДВАЙТЕ!

оставете на нас да ни е гадно
    evala
    Не страдам от психично разстройство - наслаждавам му се!
    --- Анджелина Джоли ---

http://prikachi.com/files/383986m.jpg

тъп град..с тъпи хора..не ме кефи..секи се прай на мн велик,никой не гледа и не се интересува от другите..никаква подкрепа от никого и от нищо..тъп,гаден,подтискащ,ш тав град

Цитирай Първоначално написано от severus
    тъп град..с тъпи хора..не ме кефи..секи се прай на мн велик,никой не гледа и не се интересува от другите..никаква подкрепа от никого и от нищо..тъп,гаден,подтискащ,ш тав град
    Потискащ, потискащ!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си