- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Вашето мнение за София.
Днеска пуснаха от ония веселяци регулировчиците по София и се прибрах за 30 минути вместо за 60, тия светофари са виновни за всичко![]()
Jebem te u usta, jebem te u oko
изкарахте софия някакъв огромен мегаполис .. я се стягайте
обичам софиянците, които казват на тези, които не харесват столицата, че са с провинциално мислене, а те самите са такива, смятащи софия за някакъв огромен и развит град
всъщност тя си е същата кочина, в по-големи размери, каквито са и останалите градове
Има нещо вярно за СОТ тука..Първоначално написано от 24white24
![]()
![]()
Да, София е най-голямото село.
Много сте ми интересни като започнете да спорите за глупости... "Ние от столицата и вие от провинцията..."
От кога това дали си прост или умен зависи от градът в който си роден?Стига сте се чудули за какво да се заядете и да се хванете за гушите...Всичко в България е перфектно...,само това е проблемът...Кой е от провинцията и кой е от столицата...Нямате ли си по-интересни занимания...от това да спорите кои са по велики?
A qui
Тук не ставва въпрос за това кой от къде е!Първоначално написано от Erica
Темата е какво мислим за самия град ''София''!!!
Спор няма,че темата е какво мислим за София....,но за жалост е заприличала на селски хоремак...Първоначално написано от Just___me
Иначе айде да пиша и аз по темата,за София...както всеки град си има и положителните и отрицателните страни!
A qui
Ооо дааа,най-после ми се отвори възможност да се изкажаа.София се напълни с кви ли не селяни от къде ли не,секи си прави каквото иска.Пълна лудницаааа,поне на мен ми е много неприятно.Навсякъде се блъскаш в хора няма място където да си на спокойствие просто не се трае...
![]()
Down On The Farm!!!
София е наи якия град де съм виждал но тея селяни просто го съсипват постоянно![]()
![]()
![]()
![]()
селяци одете си на село!!!!!!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
Оо, я трайте... София е възможно най- отвратителното място в цяла България...![]()
Айде да ви видим след година как ще се душите в смог и ще бягате в провинцията... И кво й се радвате на тая шибаната София не мога да схвана... Вярно, музеи, ала бала... Ама ебахти аз въздуха! И водата ви съкс, нищо, че нашта има вкус на хлор- просто вашата е МРЪСНАА!! Молчета, магазинчета, ресторанти, Илиенци... Задръствания, безпаричие, цигания, джебчии... Бахти надутите пришки...
![]()
Тоя спор стана исторически![]()
![]()
![]()
![]()
Във пяната на муле със самар,което е скопено със ритници,във лигите на котарака стар,без кьорав зъб, със белнали зеници,(затуй лови насън маймуни с трици!)...
Бог да поживи всички селяндури, които мислят като тебе, и си стоят у райските кътчета с изворна вода и впрягове от породисти бели коне вместо коли.Първоначално написано от My`OwN
![]()
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
не ми харесва..няма никаква симетрия в този град...само отделни места стават..пък и е невероятно мръсно,пренаселено и пренатоварено...![]()
someone else...
То без това у БУлгаристано до некоя година че останат само цигание и чалгализирани булгаристанци, така че ебем ти софията
Точно пък ти ще казваш кой къде да иде. При положение, че ТВОЕТО държание е просташко и селяндурско.Първоначално написано от Darkkiss
Поне така съдя по горния пост, хах.
едно голямо място,с едни "големи" хора..надути,тъпи,егоестичн и,невъзпитани,самовлюбени са повечето..плюс тва е мръсотия и 3/4 ..ако тръгна пеша от нас до даскало(Младост-Западен парк) сигурно ще стигна по-бързо от автобусите..и други такива нещица![]()
Абе София си е Столица и това няма да се промени Софианци са си със софийски манталитет ,демек що съм от столицата значи съм голяма работа там си имат всичко и т.н. да де не всичко нямат си море заразлика от нас дето сме на пъпа на морето хаха но както и да е.. отсноно какво мисля за София .. ми само ще кажа че има три града в които искам да се преместя и София е третия подред ... причните не искам да ги изяснявам само ще кажа възможност за реализация ...поне в България
RestInPeace Smacy! Ti vinagi shte si v men ... Obicham te!
ее полеека де..ясно,че искаш примерче да дадеш ама спокойноПървоначално написано от Raybeez
![]()
Zna4i Sofia ne mi haresva kato grad za jiveene,taka ot vreme na vreme da hotq tam na gosti moje,ina4e az ne obi4am takiva ludnici.I tova 4e idvali hora ot cqla BG tam,kvo ot tova be,i vie ot sf da jiveehte v malak grad v koito nqma rabota i pari kvo 6tqhte da pravite,egati kak razsajdavate samo,dane mislite 4e na horata im e mn hubavo tam i za tova idvat.Az 1000000000000 pati predpo4itam spokoen i normalen grad,nito mn golqm nito mn malak.
ooo,molq......q si gledai tam tvoqta rabota az si kazvam kakvo mislq,znae6 li kolko mi dreme dali ti haresva ili NE....
Не, бе, Emiliq18... нали знайш, че тука хората са по-нисши от някои други особи![]()
Xa,da be..........
На мен пък ми харесва! Айде нахранете ме![]()
![]()
![]()
![]()
Във пяната на муле със самар,което е скопено със ритници,във лигите на котарака стар,без кьорав зъб, със белнали зеници,(затуй лови насън маймуни с трици!)...
това е цялата истинаПървоначално написано от OtherDimension
как не ги е срам разни индивиди от люлин да се тупат в гърдите какви граждани са, а хора, живеещи в центъра на големи и красиви градове били селяни?![]()
Предпочитам да живея в провинцията, и столица да е София, си има големи недостатъци, за разлика от провинциалните центрове, а и лично за мене е по-изгодно извън столицата. А и София има най-голям шанс да попаднеш на неприятен човек, който да ти създаде проблеми![]()
01001000011000010110100001100001001000000111000001 1100100
11001010110001101100001011010110110000100100000011 1001101100101
Поноже повечето хора разсъждават като теб,бягат от родните си градове и преселват София..Нямало работа-еми да като сичко живо бяга,защото е по-модно да си от столицата да не си ''селянин''.За това по бай Тошово време е било мн хубаво,имало е гражданство и не секи е можел да се мести от град на град и да има пустеещи градове.Сега какво дай цяла България да се пресели в София...Първоначално написано от Emilia18
И да какво толкова й харесвате град като секи град просто се води за столица,ако направят Пловдив столица сичко ше тича на там...
Down On The Farm!!!