София ли, хмм обичам София обичам Витоша, но мразя това в което се превърна заради 90% от преиждащите от селата, ако тук идваха кадърни хора а не само утайката която е решила, че в София се печелят лудите пари за клатене на крака по цял ден, нямаше да сме на това дередже, да не мога да излезна на кафе освен в няколко определени щото иначе навсякъде ще гледам кисели селски физиономий, лошите играчи облечени в якета Харисон и ДИЕЗЕЛ, "уникалните" пички които първият им въпрос към мен не е как се казваш а "с какво се занимават вашите" , а най-смешно ми става като гледам по новините как някакви селски кметове не искали софийският боклук, ми този така наречен софийски боклук е боклук на вашите деца бе селчовци, защото от 800 000 сега е многомилионна пълна със сган столица...Във всяко село по една бала боклук да им дойде акъла в главата ! Върнете софийското жителство, спасете София !!! А според който София е мръсен гаден град, ами отидете си по родните селца, там къде е чист въздуха няма такива нагли софиянци като тук и всичко е наред !