Цитирай Първоначално написано от cherinka
Цитирай Първоначално написано от 24white24
Виждам лошите страни на обитателите на студенски град, защо всимчки толкова се обидихте да не се намерихте някъде в мнението ми Все си мисля, че вие ктао си живеете във вашите градове няма ядове, даже много се радвам на такива хора, които не казват тук няма работа тук няма пари тук няма еди какво си. Не се засягайте чак толкова не визирам никого
"Тук НЯМА" еди си какво.
Кво, подяволите, означава това?! Това, че някой е решил да гледа отрицателно на нещата и да смята, че най-лошите неща се случват на него - никой не му е виновен. ..

Раздавай го по-ведро.
Днес си решил да оплюваш града, в който живееш, утре - ще го хвалиш повече от всякога.
Въпрос на гледна точка. С времето ту се стеснява, ту се разширява.
Аз не оплювам града в който живея аз оплювам една определена група хора, Аз харесвам града си, даже мога да го нарека нещо повече от харесване, защото имам ъвзможност да живея и на други места из България по-чисти от София може би и по-хубави, но София е повече от това за мен, както вероятно е твоя град за теб. Просто изразих мнение как някои хора превръщат столицата в кофти място, не за мен а за хората които гледат от страни.