.
Отговор в тема
Страница 2 от 17 ПървиПърви 12345612 ... ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 413
    Цитирай Първоначално написано от Boot
    София е мръсна и препълнена с коли и хора, обаче е толкова прекрасна, че ако беше живо същество щях да съм влюбена в нея!
    И аз

Мега фен Аватара на Disrespect
    Град
    Варна
    абе шофьорите много Кармагедон играят, иначе не е зле :р
    Никой днес не е невинен
    избрахме бъдеще сами
    това, което ни очаква
    мъчително-жестоки дни

Град
    ~`*`~ СоФиЯ ~`*`~
    Не й харесвам, че е мръсна, шумна и пълна със задръствания...Значи тва по центъра кола до кола, гъз до гъз... Супер гадно е. За градския транспорт да не говориме, че вечно е гъчканица, качват се сякви и когато тръгвам за лекции в 7 и 15 вътре смърди на умрели лебеди. Не знам проветряват ли, какво правят ама е ужасно...

Харесвам й това, че е столица, че има голям избор от заведения, дискотеки, магазини...
    Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..

Мани... в Стара Зара как карат

If for honesty you want apologies
    -I dont sympathize
    If for kindness you substitute blindness...
    Please open your eyes!

Цитирай Първоначално написано от the_hottie
    По улиците са страшни задръствания. Просто в момента София прелива и ако не се вземат мерки скоро няма да става повече за живеене.
    Аха, правя съпоставка с преди две години примерно, и разликите са...хм, ужасяващи.

Честито завръщане след паузата, бтв ;]
    "И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."

Голям фен Аватара на 24white24
    Цитирай Първоначално написано от Modern swinger
    Мани... в Стара Зара как карат
    На Стара Загора всичко им прощавам, защото са ни дарили с такива КРАСИВИ жени Ебати обичам ги тия заралийки бе, ама скоро едни девойки от унсс ми направиха лошо впечетление и ми стана ясно, че мацките не са лоши хора докато са си в родният град, дойдат ли в София някакси се променят и комерсиализират и тн.

Абе "комерсиализират" ... тая дума ми бърка в аурата...
    Ама, че яко го удрят на живот и кувърлък е друга работа, имаше някаква статия човек като е бил в някакъв малък град, където всички се знаят и хората говорят не смее нищо да направи и в големия град не свобода, ми свободия, дето викаше една моя даскалица
    Ама пак яко, ако не даваше свободата на всеки да влезе в ролята, която си избере и да се изгуби сред множеството, нямаше да е голям град

If for honesty you want apologies
    -I dont sympathize
    If for kindness you substitute blindness...
    Please open your eyes!

Град
    някъде...
    Определено не ми харесва,голямо е,шумно е и е супер мръсно.Гадно е за живеене.

Мега фен Аватара на DimovB
    Град
    Стара Загора
    абе радва ме

харесвам си града, ама, както казаха вече някои, нервира ме, че неделя следобяд софиянците се прибират от родните си места и големо задръстване или че по празниците нема никой, щот "софиянците" си отиват по родните места и ги посрещат с "На мама столичанчето "

hottie
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от ScionOfStorm
    Цитирай Първоначално написано от the_hottie
    По улиците са страшни задръствания. Просто в момента София прелива и ако не се вземат мерки скоро няма да става повече за живеене.
    Аха, правя съпоставка с преди две години примерно, и разликите са...хм, ужасяващи.

Честито завръщане след паузата, бтв ;]
    Да ми е честито!Ужас!

Виж. Може скоро на хората да им писне и да искат да се оттеглят от тук Аз няма да съм от тях :P

Цитирай Първоначално написано от miloto_girl-4e
    Цитирай Първоначално написано от 24white24
    Върнете софийското жителство, спасете София !!! А според който София е мръсен гаден град, ами отидете си по родните селца, там къде е чист въздуха няма такива нагли софиянци като тук и всичко е наред !

Аз съм си софиянка, родена съм тук, наще също и едната ми баба и назад не знам как седят нещата..
    Въпросът е, че наистина на много места всеки пише как мрази София(говоря за провинциалистите), как не го кефи и т.н, но дойде ли време за университет или работа всички прииждат тук... Е, нали не ви кефеше, бе ?
    Аз лично съм твърдо против провинциалистите от гледна точка на това, че ми е супер тясно тук вече..
    Вече няма пикови часове, вече ежедневно и ежеседмично НАВСЯКЪДЕ а задръстено, градският транспорт е под всякаква критика - първо, защото е дошъл някой си селянин от Долни Богров и на последната спирка седи и се чеше, докато ние чакаме по спирките и я закъсняваме за даскало, я за работя, а мръзнем като кучета или ни вали дъждът..и второ заради тъпите задръствания по-бързо става придвижването пеша, а и вътре обикновено всички сме наблъскани като скариди..
    Аз София си я харесвам като град, свикнала съм си тук, не си се представям в по-малък град, но ме дразнят хората, които са тук, сбирщината от цяла България...
    АБЕ ВЕЧЕ НЯМА МЯСТО ДА ПРЪДНЕ ЧОВЕК
    СМЯХ!
    Ти изобщо излизала ли си от София , че да говориш ?
    Излишно е да питам дали си излиза от България, като ти гледам мнението.
    Много ясно ,че селянина Пешо (да речем) ще му се иска да изкара някой лев в повече и да търси по-добро място ! Дали ще го намери е друг въпрос - ...коя си ТИ( като ти гледам ника и 15 нямаш май) и с какво си помогнала на тая мила "държавица" ,че да казваш кой къде ще ходи ...питам АЗ !?
    Точно заради такива като тебе "селяните" ви плюят ! Защото мислиш ,че като си от София си хванала господ за мъдята!
    Смешни сте всички...то бива-бива пубертет , ама ващо е пълна чекия!
    Чрез светло пиво към светло бъдеще!

Голям фен Аватара на 24white24
    Добре бе ,аз не мога да разбера, защо някои хора вместо да си изразят мнението почват с нападките, ебати комплексарите...

Мега фен Аватара на hamilcar
    Град
    София/Банкя и на луната за Dragon Stones
    Само ще кажа, че София не е за толкова много хора. Но и така много ми харесва.

Правила на форума!
    Стар ник: xaxo_xixi

Дразни ме, че на всеки 10 души, които идват в София, 6-7 са тотални селяндури, решили, че непременно трябва да са с кола, а защо не и с повече от една... гледам си колегите просто.
    Ако можех, щях да издам закон от рода на: Право да притежават кола ще имат само хората, които разполагат с гараж. Който няма гараж - у лево. Тва го имаше в Швеция май.. или бъркам.

Хората, дето плюят по София, много ми напомнят македонците, които само знаят да нареждат, ама се влачат тук. Доста жалка история..
    Ще ти подаря ядрена глава,
    влажен динамит, тротил, цветя!
    Ако бях това, което си сега,
    мой приятелю, бих се взривил...

Супер фен Аватара на i'm so excited!
    лятото беше чудно ! сички селчовци се бяха изтеглили към созопол,да се поприплакнат, така, на морето ....
    алелуя.

Цитирай Първоначално написано от BаllFace
    Цитирай Първоначално написано от gbemXVII
    Върнете софийското жителство, спасете София !!! А според който София е мръсен гаден град, ами отидете си по родните селца, там къде е чист въздуха няма такива нагли софиянци като тук и всичко е наред !

Аз съм си софиянка, родена съм тук, наще също и едната ми баба и назад не знам как седят нещата..
    Въпросът е, че наистина на много места всеки пише как мрази София(говоря за провинциалистите), как не го кефи и т.н, но дойде ли време за университет или работа всички прииждат тук... Е, нали не ви кефеше, бе ?
    Аз лично съм твърдо против провинциалистите от гледна точка на това, че ми е супер тясно тук вече..
    Вече няма пикови часове, вече ежедневно и ежеседмично НАВСЯКЪДЕ а задръстено, градският транспорт е под всякаква критика - първо, защото е дошъл някой си селянин от Долни Богров и на последната спирка седи и се чеше, докато ние чакаме по спирките и я закъсняваме за даскало, я за работя, а мръзнем като кучета или ни вали дъждът..и второ заради тъпите задръствания по-бързо става придвижването пеша, а и вътре обикновено всички сме наблъскани като скариди..
    Аз София си я харесвам като град, свикнала съм си тук, не си се представям в по-малък град, но ме дразнят хората, които са тук, сбирщината от цяла България...
    СМЯХ!
    Много ясно ,че селянина Пешо (да речем) ще му се иска да изкара някой лев в повече и да търси по-добро място ! Дали ще го намери е друг въпрос - ...коя си ТИ( като ти гледам ника и 15 нямаш май) и с какво си помогнала на тая мила "държавица" ,че да казваш кой къде ще ходи ...питам АЗ !?
    Точно заради такива като тебе "селяните" ви плюят ! Защото мислиш ,че като си от София си хванала господ за мъдята!
    Напълно съм съгласен!
    Няма кво да допълния
    И кво? Аз трябва да уважавам селянина Пешо, че е дошъл и ми цапа родния град, хвърляйки си торбичката боклук през панелната гробница в измислени квартали като Дружба или Младост?
    Тва е почти толкова нагло, колкото да ми влезне в къщата и да ми се изсере на килима в хола.. с извинение. Отиваш на чуждо място => държиш се прилично. Няма значение дали е София, Бургас или село Гълабово.
    Аз нямам против да идват нормални и възпитани хора. Приятели от други градове имам доста, ама цялата паплач да се изсипе тук... аре нема нужда.
    Да станат вашите градове столици... друга песен ще пеете.
    Ще ти подаря ядрена глава,
    влажен динамит, тротил, цветя!
    Ако бях това, което си сега,
    мой приятелю, бих се взривил...

Моето мнение за София ?
    Ами отидох преди няколко години за 4 дена на гости и повече не искам да стъпя в този град...
    Както каза gbemXVII, не сте хванали господ за ташаците, след като сте от София...
    Не сте нищо повече, че сте Софиянци и живеете в град, а не на село...
    Най-много ме нерви арогантното държание на столичаните към останалите граждани на р. България...
    Тея дето викат "селяните да се изнасят" мога да им кажа, че ако не бяха тези селяни в София, сега града нямаше да е толкова развит и щеше да е едно обикновено малко градче с 100 000 човека кореняци от Софията... и заплатите ви щяха да са такива каквито са в по-малките градове... Ама сега дрънкате глупости от сорта "Вижте ме, аз съм кореняк софиянец и живея в едномилионен град..." Ама псувате, че идвали от провинцията... Ако не идваха, тогава с какво щяхте да се гордеете ?
    "Всичко отдалечено от морето е провинция." Ъ. Хемингуей
    Може и да плува, може и да лети, но не го прави защото го мързи!

Мишинка
    BrainDamage

hottie
    Guest
    Някои хора са явно прекалено комплексирани от това, че са от провинцията и се нахвърлят на останалите.
    Никой не казва, че не допускаме други хора - просот не допускаме хора които седят тук и се оплакват, хора, които си хвърлят боклуците по улицата и т.н.!НОРМАЛНО Е да си пазим родното място !! Всеки един би го направил!

софия е прецакано местенце
    в българия има делеч по-хубави градове.
    има нужда от изцяло нова мътна ифраструктура (просто тая звездообразна система е повече от малумна в случай с повече от 1.5млн души население)
    нужда от МАХАНЕ НА ПЛОЧКИТЕ ПО ТРОТОАРИТЕ и асфалтирането им
    тези плочки с дебелина 5см и тренаж от ситен пясък са повече от подигравка. улични тротоари се правят с гранитни плочи!

Град
    Sofiq
    Аз съм родена в София,родителите ми също,винаги съм живяла тук и мога да кажа,че София не е тва което беше преди!София е един прекрасен град,никога не бих плюла па родния си град,но заради някои хора (повечето) се превърна в село.Цялата измет (селяни,турци,цигани и т.н.) дойде тук.Колите вече станаха колкото броя на населението и всяка втора кола е с чужд регистрационен номер!Какво ви говори тва?Както каза някой преди мен,всеки си мисли,че тук е лесно и се изкарват добри пари и всеки идва да търси работа тук.Някой по-горе спомена,че трябва да сме благодарни,че има и такива,който да спомагат за развитието но столицата хахаха За кво тряя сме благодарни бе,кво направихте толкова за развитието,освен,че слизаме все по-надолу и по-надолу кво друго направихте???И столицата и тъпата ни държава все повече потъва,вместо да се оправяме, ние все повече затъваме...Кво като сме били малко като брой,по добре да сме малко и чист народ,отколкото 1/3 селяни и цигани...то вече циганите са повече и от българите.Да не смее човек спокойно да излезе навън.В София е един голям хаус!По Бай Тошово време (както казва майка ми) знаете ли кво е било-и времената са били по-спокойни,а не като сега и не е имало такива неща.Не са допускани хора от други села,крак на циганин не е посмявал да стъпи в София (не казвам,че въобще не е имало,но сме били чист български народ,не е имало кола с чужда регистрация,дори туристи е имало малко,кой от където е,там да си стои).А са кво-разпасана работа-секи си прай квот си иска.Е докато сме в тва положение няма оправия.Зле сме и по-зле ще ставаме.Тва е жестоката истина.Некви селяни дошли тука със самочувствие да ми "миекат" и били софиянци,ае бе.Нека да не позволяваме да омърсят столицата ни!
    П.П. Не посочвам никой конкретно и никой не искам да обидя,просто казвам тва,което е!
    2% оТ млАдОто ПокОлЕНие НЕ сЛуШа чАлГа!
    АкО Си оТ оНезИ 98% КоиТо Я ОбИчаТ, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си!

София? Мръсно е, шумно е, има съмнителни цигански махали, доооста скъпи коли, които хвърчат от Бояна по бул. България...Силен контраст...И все пак моят роден град.

По-престижно е да живееш в селата край София отколкото в столицата.

Цитирай Първоначално написано от пор
    Цитирай Първоначално написано от BаllFace
    Цитирай Първоначално написано от gbemXVII

СМЯХ!
    Напълно съм съгласен!
    Няма кво да допълния
    И кво? Аз трябва да уважавам селянина Пешо, че е дошъл и ми цапа родния град, хвърляйки си торбичката боклук през панелната гробница в измислени квартали като Дружба или Младост?
    Тва е почти толкова нагло, колкото да ми влезне в къщата и да ми се изсере на килима в хола.. с извинение. Отиваш на чуждо място => държиш се прилично. Няма значение дали е София, Бургас или село Гълабово.
    Аз нямам против да идват нормални и възпитани хора. Приятели от други градове имам доста, ама цялата паплач да се изсипе тук... аре нема нужда.
    Да станат вашите градове столици... друга песен ще пеете.
    И тебе ли трябва да те питам кои си ,че да казваш кой къде да ходи ?
    Стига сте хленчили бе деа, в цяла България е така....Всеки се изнася от село и иска да живее в града.
    Това ,че за вас всичко останало освен София е село е друг въпрос , които няма смисъл от коментиране.
    Може да се водите граждани, но 90 % от вас като ви гледам постовете сте по-селяни и от Бай Киро тракториста.
    Цяла България е село...Точка!
    Чрез светло пиво към светло бъдеще!

Ае еби му майката, пак се почва някаква безкрайна словесна война, че да ти писне.

Чисти сметки, доста неточни, но все пак:

София, състояща се ГЛАВНО от кореняци софиянци и примеси от другите градове и/или села - милион и пет'стин хиляди, или някъде там. ТОВА щеше да е положението, а не 100 000. Всъщност това беше и положението преди години, когато напливът не беше чак толкова уродски сега.

Не ми обяснявайте колко се мислим за господо-спермо-смукачи, защото е изключително жалка история. Честно казано отивам в Трявна и й се кефя за дните, когато съм там, поне десет пъти от родния ми град, заради който според вас си мисля, че съм богоизбран, и който е извора на тази ми гордост. Мислите, мислите, после идвате, после ставаме 3 милиона + и почват някакви безумни идеи за проекти "София на второ, въздушно ниво с транспорта". Щото, копеле, не става е така да се фраснем с чехличките и пантофките на едно място, да плеснем с ръце и ЙЕЕЕЕ, да стане работата. Трябва да има някакви ГРАНИЦИ, а по всичко си личи, че тези в София от съвсем градоустройствена/териториална гледна точка отдавна просто са си ебали майката.

А кофтито е, че като идват стотици/хиляди селяндури, множество софианци също добиват някакъв ужасяващ селяндурски манталитет и на човек просто му се иска да се издрайфа в трамвая. Където, само измеждудругарскитеприказк и има близо 150 души, въпреки че капацитета му е примерно 90-100.

К?
    "И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си