Аз съм родена в София,родителите ми също,винаги съм живяла тук и мога да кажа,че София не е тва което беше преди!София е един прекрасен град,никога не бих плюла па родния си град,но заради някои хора (повечето) се превърна в село.Цялата измет (селяни,турци,цигани и т.н.) дойде тук.Колите вече станаха колкото броя на населението и всяка втора кола е с чужд регистрационен номер!Какво ви говори тва?Както каза някой преди мен,всеки си мисли,че тук е лесно и се изкарват добри пари и всеки идва да търси работа тук.Някой по-горе спомена,че трябва да сме благодарни,че има и такива,който да спомагат за развитието но столицата хахаха За кво тряя сме благодарни бе,кво направихте толкова за развитието,освен,че слизаме все по-надолу и по-надолу кво друго направихте???И столицата и тъпата ни държава все повече потъва,вместо да се оправяме, ние все повече затъваме...Кво като сме били малко като брой,по добре да сме малко и чист народ,отколкото 1/3 селяни и цигани...то вече циганите са повече и от българите.Да не смее човек спокойно да излезе навън.В София е един голям хаус!По Бай Тошово време (както казва майка ми) знаете ли кво е било-и времената са били по-спокойни,а не като сега и не е имало такива неща.Не са допускани хора от други села,крак на циганин не е посмявал да стъпи в София (не казвам,че въобще не е имало,но сме били чист български народ,не е имало кола с чужда регистрация,дори туристи е имало малко,кой от където е,там да си стои).А са кво-разпасана работа-секи си прай квот си иска.Е докато сме в тва положение няма оправия.Зле сме и по-зле ще ставаме.Тва е жестоката истина.Некви селяни дошли тука със самочувствие да ми "миекат" и били софиянци,ае бе.Нека да не позволяваме да омърсят столицата ни!
П.П. Не посочвам никой конкретно и никой не искам да обидя,просто казвам тва,което е!