- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Вашето мнение за София.
Ае еби му майката, пак се почва някаква безкрайна словесна война, че да ти писне.
Чисти сметки, доста неточни, но все пак:
София, състояща се ГЛАВНО от кореняци софиянци и примеси от другите градове и/или села - милион и пет'стин хиляди, или някъде там. ТОВА щеше да е положението, а не 100 000. Всъщност това беше и положението преди години, когато напливът не беше чак толкова уродски сега.
Не ми обяснявайте колко се мислим за господо-спермо-смукачи, защото е изключително жалка история. Честно казано отивам в Трявна и й се кефя за дните, когато съм там, поне десет пъти от родния ми град, заради който според вас си мисля, че съм богоизбран, и който е извора на тази ми гордост. Мислите, мислите, после идвате, после ставаме 3 милиона + и почват някакви безумни идеи за проекти "София на второ, въздушно ниво с транспорта". Щото, копеле, не става е така да се фраснем с чехличките и пантофките на едно място, да плеснем с ръце и ЙЕЕЕЕ, да стане работата. Трябва да има някакви ГРАНИЦИ, а по всичко си личи, че тези в София от съвсем градоустройствена/териториална гледна точка отдавна просто са си ебали майката.
А кофтито е, че като идват стотици/хиляди селяндури, множество софианци също добиват някакъв ужасяващ селяндурски манталитет и на човек просто му се иска да се издрайфа в трамвая. Където, само измеждудругарскитеприказк и има близо 150 души, въпреки че капацитета му е примерно 90-100.
К?
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."