.
Отговор в тема
Страница 3 от 17 ПървиПърви 123456713 ... ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 413
    Мега фен Аватара на Boot
    Град
    occasion avenue
    Цитирай Първоначално написано от gbemXVII
    Цяла България е село...Точка!
    Село си ти. Аз боклуците не си хвърлям през балкона.

Който го прави - той е селянина

Saatana vittu perkele hate crew!

Аре по-бързо да ставаме турска провинция, че взе да ми писва.

Цитирай Първоначално написано от Boot
    Цяла България е село...Точка!
    Село си ти. Аз боклуците не си хвърлям през балкона.

Който го прави - той е селянина
    Няма нужда да ми се праскаш на големия "гражданин".
    И ми е интересно, кога си ме видял мене селялина да си хвърлям боклуците през балкона?
    Живей си там в панела и не се вкарвай във филмите , "гражданино" .
    Точка!
    Чрез светло пиво към светло бъдеще!

Мега фен Аватара на Boot
    Град
    occasion avenue
    Като казваш, че цяла България е село, сам слагаш себе си в това число Аз село не съм

За разлика от тебе , аз съм излизал от града си и от България много пъти, и ще го повторя пак - България е село.
    А ти пуберчо за какъв се имаш , ме боли шпека ; )

Даа, чу ли бе пуберчо, от днес си вече и момче, селянин такъв

Пълно е с ретарди бе...
    "И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."

Абе пука ли ми момче ли е , момиче ли е.
    Не кисна тука по цял ден, че да знам....а и ми през селския шпек.
    Аз се опитвам нормално да обясня каква е истина, това ,че на вас не ви харесва си е ваш проблем!
    Не знам за "боклука през балкона", ама като се научите да водите нормален спор ( а не да повтаряте 2 реплики постоянно) тогава ми се праскайте на големи хЕвропейци!

Мега фен Аватара на Boot
    Град
    occasion avenue
    оооооооокей

"Това, че си избягал от село, не означава, че и селото е избягало от теб"

Цитирай Първоначално написано от tqnkо
    Kato gledam povecheto ot kofata sa ot sofiq.. i vsi4ki sa tipi4nite typaci!

Izvod: grad na divite selqni i prostacite..
    еби си майката

Град
    София
    Обичам София.

Аз се опитвам нормално да обясня каква е истина, това ,че на вас не ви харесва си е ваш проблем!
    Не знам за "боклука през балкона", ама като се научите да водите нормален спор ( а не да повтаряте 2 реплики постоянно) тогава ми се праскайте на големи хЕвропейци!
    Мен ми е през градската наденица, ш'знаеш. Кой ти се праска на голям европеец въобще - аз или буута?

Селско е да си хвърляш боклука през балкона. Ако щеш бъди от София, Мадрид, село Вагино или къде и да е. Селяндурско. Истината рядко е само една, въпреки че има и в твоето твърдение. Ако обаче ми отречеш, че масовото хора несофиянци, които повтарят постоянно "Тая па, Софията е нищо интересно, не е нищо особено", после не идват тук и СЛЕД следването си, което е логично да е в образователния център на България...ще е странно.

Не че и извън София няма хубави ВУЗ-ове.
    "И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."

Мен София си ме кефи като град и съвсем скоро мисля да я посетя /в близките няколко часа/.

Супер фен Аватара на Devilsplaymate
    Град
    Nowhereland
    Всички толкова я мразят, че все натам се целят .
    Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...

Цитирай Първоначално написано от *-*Krisito*-*
    Всички толкова я мразят, че все натам се целят .
    На място казано.

Цитирай Първоначално написано от ScionOfStorm
    Мен ми е през градската наденица, ш'знаеш. Кой ти се праска на голям европеец въобще - аз или буута?

Селско е да си хвърляш боклука през балкона. Ако щеш бъди от София, Мадрид, село Вагино или къде и да е. Селяндурско. Истината рядко е само една, въпреки че има и в твоето твърдение. Ако обаче ми отречеш, че масовото хора несофиянци, които повтарят постоянно "Тая па, Софията е нищо интересно, не е нищо особено", после не идват тук и СЛЕД следването си, което е логично да е в образователния център на България...ще е странно.

Не че и извън София няма хубави ВУЗ-ове.
    Аз никога не съм бил против софиянци.
    Но е факт ,че омразата във вас е огромна.
    Еми игнорирай ги тия бе, толкова ли е сложно? Какво се палиш.
    Селяни та, селянини....БАНАЛНО СТАНА !
    Сега пак ще се появи някой и ще ми каже ,че се засягам и за това пиша.ДА...ама НЕ !Опитах се да обясня нещо, и веднага бесните "граждани" ме затрупахте какъв селяк съм бил...не ,че очаквах друго ; )
    Вашето мнение отдавна не е лично, а просто говорите наизуст.
    И пак ще повторя.Искате да има респект, а винаги плюете "провнцията" (то цяла България е такава де...) , как да стане ?
    Има и случай когато просто съм минавал през София и по регистрацията плюят...Да ви имам и гражданите... (говоря за типове като тебе с такова мислене, ако щеш се обиждай...)

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Цитирай Първоначално написано от miloto_girl-4e
    Цитирай Първоначално написано от 24white24
    Върнете софийското жителство, спасете София !!! А според който София е мръсен гаден град, ами отидете си по родните селца, там къде е чист въздуха няма такива нагли софиянци като тук и всичко е наред !

Аз съм си софиянка, родена съм тук, наще също и едната ми баба и назад не знам как седят нещата..
    Въпросът е, че наистина на много места всеки пише как мрази София(говоря за провинциалистите), как не го кефи и т.н, но дойде ли време за университет или работа всички прииждат тук... Е, нали не ви кефеше, бе ?
    Аз лично съм твърдо против провинциалистите от гледна точка на това, че ми е супер тясно тук вече..
    Вече няма пикови часове, вече ежедневно и ежеседмично НАВСЯКЪДЕ а задръстено, градският транспорт е под всякаква критика - първо, защото е дошъл някой си селянин от Долни Богров и на последната спирка седи и се чеше, докато ние чакаме по спирките и я закъсняваме за даскало, я за работя, а мръзнем като кучета или ни вали дъждът..и второ заради тъпите задръствания по-бързо става придвижването пеша, а и вътре обикновено всички сме наблъскани като скариди..
    Аз София си я харесвам като град, свикнала съм си тук, не си се представям в по-малък град, но ме дразнят хората, които са тук, сбирщината от цяла България...
    АБЕ ВЕЧЕ НЯМА МЯСТО ДА ПРЪДНЕ ЧОВЕК
    СМЯХ!
    Ти изобщо излизала ли си от София , че да говориш ?
    Излишно е да питам дали си излиза от България, като ти гледам мнението.
    Много ясно ,че селянина Пешо (да речем) ще му се иска да изкара някой лев в повече и да търси по-добро място ! Дали ще го намери е друг въпрос - ...коя си ТИ( като ти гледам ника и 15 нямаш май) и с какво си помогнала на тая мила "държавица" ,че да казваш кой къде ще ходи ...питам АЗ !?
    Точно заради такива като тебе "селяните" ви плюят ! Защото мислиш ,че като си от София си хванала господ за мъдята!
    Смешни сте всички...то бива-бива пубертет , ама ващо е пълна чекия!

Еми за твое съжаление съм ходила доста извън България и Слава Богу, за да с уверя с очите си, че навън не е така и тук просто не става за живеене
    Това, че съм родена в София си е чист късмет, но това не значи, че тук трябва да приижда куцо, кьораво и сакато и да прелива традът
    Аз НЕ харесвам вече животът в София и ще уча в чужбина, такаче не ми говори дали съм излизала някъде извън БГ или не, защото аз поне ще имам реалния шанс да живея като човек в чужбина, а не тук сред простотията и в тези нечовешки условия... пътища, пригодени за 10 пъти по-малко население, отколкото в момента има тук...
    Пубертета отдавна съм го минала Явно при теб обаче още дава отражение
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Цитирай Първоначално написано от 24white24
    Върнете софийското жителство, спасете София !!! А според който София е мръсен гаден град, ами отидете си по родните селца, там къде е чист въздуха няма такива нагли софиянци като тук и всичко е наред !

Аз съм си софиянка, родена съм тук, наще също и едната ми баба и назад не знам как седят нещата..
    Въпросът е, че наистина на много места всеки пише как мрази София(говоря за провинциалистите), как не го кефи и т.н, но дойде ли време за университет или работа всички прииждат тук... Е, нали не ви кефеше, бе ?
    Аз лично съм твърдо против провинциалистите от гледна точка на това, че ми е супер тясно тук вече..
    Вече няма пикови часове, вече ежедневно и ежеседмично НАВСЯКЪДЕ а задръстено, градският транспорт е под всякаква критика - първо, защото е дошъл някой си селянин от Долни Богров и на последната спирка седи и се чеше, докато ние чакаме по спирките и я закъсняваме за даскало, я за работя, а мръзнем като кучета или ни вали дъждът..и второ заради тъпите задръствания по-бързо става придвижването пеша, а и вътре обикновено всички сме наблъскани като скариди..
    Аз София си я харесвам като град, свикнала съм си тук, не си се представям в по-малък град, но ме дразнят хората, които са тук, сбирщината от цяла България...
    АБЕ ВЕЧЕ НЯМА МЯСТО ДА ПРЪДНЕ ЧОВЕК
    СМЯХ!
    Ти изобщо излизала ли си от София , че да говориш ?
    Излишно е да питам дали си излиза от България, като ти гледам мнението.
    Много ясно ,че селянина Пешо (да речем) ще му се иска да изкара някой лев в повече и да търси по-добро място ! Дали ще го намери е друг въпрос - ...коя си ТИ( като ти гледам ника и 15 нямаш май) и с какво си помогнала на тая мила "държавица" ,че да казваш кой къде ще ходи ...питам АЗ !?
    Точно заради такива като тебе "селяните" ви плюят ! Защото мислиш ,че като си от София си хванала господ за мъдята!
    Смешни сте всички...то бива-бива пубертет , ама ващо е пълна чекия!

Еми за твое съжаление съм ходила доста извън България и Слава Богу, за да с уверя с очите си, че навън не е така и тук просто не става за живеене
    Това, че съм родена в София си е чист късмет, но това не значи, че тук трябва да приижда куцо, кьораво и сакато и да прелива традът
    Аз НЕ харесвам вече животът в София и ще уча в чужбина, такаче не ми говори дали съм излизала някъде извън БГ или не, защото аз поне ще имам реалния шанс да живея като човек в чужбина, а не тук сред простотията и в тези нечовешки условия... пътища, пригодени за 10 пъти по-малко население, отколкото в момента има тук...
    Пубертета отдавна съм го минала Явно при теб обаче още дава отражение
    Абе както и да е.
    И 100 реда да изпиша , все тая...

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    gbemXVII, да все едно е като пишеш неаргументирано и просто ей така..

24white24, прав/а си

Цитирай Първоначално написано от BаllFace
    Напълно съм съгласен!
    Няма кво да допълния
    Явно на село освен в прекопаването на градината в друго не ви бива

Цитирай Първоначално написано от С_м_е_х_у_р_к_о
    "Вижте ме, аз съм кореняк софиянец и живея в едномилионен град..." Ама псувате, че идвали от провинцията... Ако не идваха, тогава с какво щяхте да се гордеете ?

Хахах, казваш, че ние се гордеем с вас провинциалистите и, че вие сте ни развили? Ами като сте толкова кадърни, защо не сте си развили ваще селца и градчета, а ? Нали уж вие сте най-най ?! ахахаха Съжалявам, ще те разочаровам, но вие не будите повод за гордост у мен.. Няма как да се гордея с това, че чувам селски диалект навсякъде, виждам селски пръчки и бекове..
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Абе,мила,ти да не живееш в Бъкингамския дворец?!
    Гледам всички са ти под нивото,били селяни,копали на село... пфф
    *а иначе добре си пита момчето,все едно си в пубертета

Добре.
    Ти усещаш ли как се заяждаш ?
    Аз пиша нещата , така както са.Това ,че не ти харесва , не ме вълнува!
    Последния ми пост беше точно заради това, което ти сега изписа!
    Колкото и да пиша , ти пак ще имаш провинцията за 2-ра ръка.
    И пак да попитам, ти с 2 гърла ли си , 4 цици ли си , 2 стомаха ли ?
    Какво те прави по-човек от останалите в България ?
    Ако някой ми отговори на този въпрос ще е добре, а не пак да ми се захващате кой бил селянин.В случая хората ти пишат нормално, а ти пак плюеш ...кой е селянина според теб ?
    Аз ще ти кажа, Ти! Точка!
    И относно пубертета, не съм съгласен ,че си го минала.
    Все още съм на мнение ,че не си минала 15 години...поне по акъл.
    Или с това рангче горе , нещо много на сериозно се взе ?
    Айде сега ходи ме докладвай ,ако искаш на чичо мачо ...

Мисля, че е време дружно да пикаем.

Само едно може да се каже - В СОФИЯ НЯМА СОФИЯНЦИ! Всички са се преселили от провинцията! Ако ти си роден в Столична община и в акта ти за раждане пише роден в: София, то баба и дядо или прабаба и прадядо са си чисти селяни! Тва значи, че не си чист софиянец! Така, че не се пънете много много кой от къде е, всички сме със селски корени

Ти ,ако случайно си видял един от моите коментари се казва " Нямам нищо против софиянци"
    Но има смешници навсякъде.Само вие ли не го разбрахте.
    Заради еди колко си "селянина" нужно ли е да се плюе цяла България ?
    Това ми беше мисълта.
    А в отговор на това модераторката(смях) пак ме нарича селянин (мн.ч.)
    Но като гледам ти пак се правиш на интересен - квичал съм бил...
    Както винаги съм казвал тоя спор е абсолютно излишен и само вреди.

Голям фен Аватара на 24white24
    Леле ебати киселяците има в тоя форум, никой не е казал, че всимки в провинцията са селяни, имам страшно много приятели от малки или големи градове по България, но те се различат от тая гняс тук по много неща, не се засягайте чак толкова никой не е конкретизирал никой, ако вие сами се принизявате за селяни това не е мой проблем, но нека ако ще водим диалог да го правим а не да се заяждаме и да пускаме тънки бъзици и да се правиме на оборотни

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си