Цитирай Първоначално написано от ScionOfStorm
Цитирай Първоначално написано от gbemXVII
Абе пука ли ми момче ли е , момиче ли е.
Не кисна тука по цял ден, че да знам....а и ми през селския шпек.
Аз се опитвам нормално да обясня каква е истина, това ,че на вас не ви харесва си е ваш проблем!
Не знам за "боклука през балкона", ама като се научите да водите нормален спор ( а не да повтаряте 2 реплики постоянно) тогава ми се праскайте на големи хЕвропейци!
Мен ми е през градската наденица, ш'знаеш. Кой ти се праска на голям европеец въобще - аз или буута?

Селско е да си хвърляш боклука през балкона. Ако щеш бъди от София, Мадрид, село Вагино или къде и да е. Селяндурско. Истината рядко е само една, въпреки че има и в твоето твърдение. Ако обаче ми отречеш, че масовото хора несофиянци, които повтарят постоянно "Тая па, Софията е нищо интересно, не е нищо особено", после не идват тук и СЛЕД следването си, което е логично да е в образователния център на България...ще е странно.

Не че и извън София няма хубави ВУЗ-ове.
Аз никога не съм бил против софиянци.
Но е факт ,че омразата във вас е огромна.
Еми игнорирай ги тия бе, толкова ли е сложно? Какво се палиш.
Селяни та, селянини....БАНАЛНО СТАНА !
Сега пак ще се появи някой и ще ми каже ,че се засягам и за това пиша.ДА...ама НЕ !Опитах се да обясня нещо, и веднага бесните "граждани" ме затрупахте какъв селяк съм бил...не ,че очаквах друго ; )
Вашето мнение отдавна не е лично, а просто говорите наизуст.
И пак ще повторя.Искате да има респект, а винаги плюете "провнцията" (то цяла България е такава де...) , как да стане ?
Има и случай когато просто съм минавал през София и по регистрацията плюят...Да ви имам и гражданите... (говоря за типове като тебе с такова мислене, ако щеш се обиждай...)