Цитирай Първоначално написано от miloto_girl-4e
Цитирай Първоначално написано от gbemXVII
Цитирай Първоначално написано от miloto_girl-4e
Цитирай Първоначално написано от 24white24
Върнете софийското жителство, спасете София !!! А според който София е мръсен гаден град, ами отидете си по родните селца, там къде е чист въздуха няма такива нагли софиянци като тук и всичко е наред !

Аз съм си софиянка, родена съм тук, наще също и едната ми баба и назад не знам как седят нещата..
Въпросът е, че наистина на много места всеки пише как мрази София(говоря за провинциалистите), как не го кефи и т.н, но дойде ли време за университет или работа всички прииждат тук... Е, нали не ви кефеше, бе ?
Аз лично съм твърдо против провинциалистите от гледна точка на това, че ми е супер тясно тук вече..
Вече няма пикови часове, вече ежедневно и ежеседмично НАВСЯКЪДЕ а задръстено, градският транспорт е под всякаква критика - първо, защото е дошъл някой си селянин от Долни Богров и на последната спирка седи и се чеше, докато ние чакаме по спирките и я закъсняваме за даскало, я за работя, а мръзнем като кучета или ни вали дъждът..и второ заради тъпите задръствания по-бързо става придвижването пеша, а и вътре обикновено всички сме наблъскани като скариди..
Аз София си я харесвам като град, свикнала съм си тук, не си се представям в по-малък град, но ме дразнят хората, които са тук, сбирщината от цяла България...
АБЕ ВЕЧЕ НЯМА МЯСТО ДА ПРЪДНЕ ЧОВЕК
СМЯХ!
Ти изобщо излизала ли си от София , че да говориш ?
Излишно е да питам дали си излиза от България, като ти гледам мнението.
Много ясно ,че селянина Пешо (да речем) ще му се иска да изкара някой лев в повече и да търси по-добро място ! Дали ще го намери е друг въпрос - ...коя си ТИ( като ти гледам ника и 15 нямаш май) и с какво си помогнала на тая мила "държавица" ,че да казваш кой къде ще ходи ...питам АЗ !?
Точно заради такива като тебе "селяните" ви плюят ! Защото мислиш ,че като си от София си хванала господ за мъдята!
Смешни сте всички...то бива-бива пубертет , ама ващо е пълна чекия!

Еми за твое съжаление съм ходила доста извън България и Слава Богу, за да с уверя с очите си, че навън не е така и тук просто не става за живеене
Това, че съм родена в София си е чист късмет, но това не значи, че тук трябва да приижда куцо, кьораво и сакато и да прелива традът
Аз НЕ харесвам вече животът в София и ще уча в чужбина, такаче не ми говори дали съм излизала някъде извън БГ или не, защото аз поне ще имам реалния шанс да живея като човек в чужбина, а не тук сред простотията и в тези нечовешки условия... пътища, пригодени за 10 пъти по-малко население, отколкото в момента има тук...
Пубертета отдавна съм го минала Явно при теб обаче още дава отражение
Абе както и да е.
И 100 реда да изпиша , все тая...