- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Вашето мнение за София.
Абе, имах впредвид, че МОЯТ град е вашето село, МОЯТ!Първоначално написано от ATAKABG
![]()
Това е сегашното състояние на човечеството, не на София ;]Първоначално написано от severus
Шитав е, да, но пък колкото мразя, толкова го и обичам. )
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Градът си е истински ужас просто... тотално безразборно застроен, задръствания по цял ден, олигофрени колкото искаш.
А е претъпкан само защото всеки отишъл да търси парите там...
Something's getting in the way
Something's just about to break
I will try to find my place in the diary of Jane
x
аь ус ефь пьтнсше
Ми София е .. мръсна ;дд .. има цигани .. ама то не само в София ги има де.Иначе аз си я обичам..Просто тука съм си родена тука съм отраснала и раста де ;д ии някак си не си представям да живея другаде ..Другаде смисъл в друг град в Б-я
нямам никакво мнение за София.Голям град всичко си има .. не съм ходила там от доста време.
Единственото което не ми харесва са задръстванията а иначе за тези които казаха че е мръсна ами да викажа и че в Плевен не е много чисто .
Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.
и кво за Люлин...аз живея там ..не е толкова зле..стига с тия предрасъдъци..чули нещо и але оп ! вече е истина ...аман бате..омръзнало ми еПървоначално написано от Modern swinger
относно темата..хубава си е София.. малко боклука куца..амаа мен си ми харесва..
друг град който да харесвам..емм мелник..най малкия..най спокойния..много пъти съм била там .. без да е екскурзия от даскало![]()
.!.
люлин,дружба,младост,обеля са кофти квартали.
иначе София си е София-обичам си я.
Бате, живяла съм в Люлин 5 години, ник'ви предрасъдаци не са, а говоря от личния си опит...Първоначално написано от woshia_style
If for honesty you want apologies
-I dont sympathize
If for kindness you substitute blindness...
Please open your eyes!
Аз като чуя Орландовци и веднага се сещам за гробищата..Първоначално написано от Кежуал 7Б
Иначеееееее София си е прекрасна![]()
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...
Няма по-добро място от ЛюлинВсички други на кафево!!!
Леля ми и чичо ми живеят там.
И от престоя си в София бих казал, че има както положителни, така и отрицателни страни.
има страшно много възможности за работа, успех, реализация.дават по-високи заплати от в провинцията...
има доста интересни места, които примерно при нас няма... рок клубове, големи магазини за дискове и т.н.
а и по центъра и в Борисовата градина е доста готино.. хах ;]
от друга страна, повечето хора са студени, гледат сякаш през теб...
а и в по-забутаните улици е пълна мизерия :\
хъхъ..
Е тва никога не съм го разбирала за зловещите и гадни хора в София.Първоначално написано от Shadow_Walker
Според мен са си съвсем нормални, а и имайки предвид, че повечето са от другите градове => студените са те.
![]()
Или когато те прилапа големия град, се превръщаш в безчуствен изрод. *брр*
За някои улици си доста прав, да. То дори из центъра е някъв ад, но все още се намират доста приятни, малки улички, из които да си щъкаш.![]()
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
Вчера за пореден път се отвратих от обстановката тук ...
Не стига, че чакам нещо да мине 15 минутки(и трите превозни средства ми вършеха работа), но и като дойде рейса(а аз живея на една от първите му спирки), едвам се наблъсках на първата врата, защото вече закъснявах за училище и шофьора най-нагло вика: "Абе, леко, ще счупите вратите и всички ще се озовете навън" и аз му викам: "Все едно пък на нас ни е кеф да се бутаме като животни"
Абе, не стига, че този тъпанар е закъснял, но и сметка ни държи..баси наглостта...
Ужас, тук е най-голямата сбирщина .. пффф ..
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
моето за мнение е софия ... че не ме кефи, но пък правят хубави партита .. иначе е мноо зле ...
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
^^
хахахахахааха![]()
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
харесва ми, определено има къде да се отиде там
![]()
Хората не са студени, понеже не се познават всички и студени, еми не е баш така...
Напротив, мене хората в малките градчета понякога повече ме дразнят, особено в това, дето съм насадена сега... защото това ти отнема правото да си различен и да изгряваш с идеите си. Всички са зяпнали и чакат да се разсмееш по- високо и това става повод за клюки за идната седмица...
If for honesty you want apologies
-I dont sympathize
If for kindness you substitute blindness...
Please open your eyes!
Първоначално написано от Кръчмонавт
![]()
![]()
![]()
Ако под студени и недружелюбни хора имате предивд, това че никой не
ви познава и никой не го вълнува какво правите, честно да ви кажа, предпочитам студенината! Предпочитам я пред това да ме носят из целия град, колко пия, кога се прибирам и кой идва в нас. Благодаря! Ако толкова претендирате, че сте градски деца, моля, преместете столицата във Велико Търново, Плевен или който и да е друг град и си бийте камшиците от София, защото не мога да ви понасям вече....
Give me your best shot motherfucker!
Мемоарите на една гейша...Първоначално написано от miloto_girl-4e
Айде да не б1де спам просто.... ми к'во мисля... на днешно време повечето селяни от селата налазват в София да т1рсят работа.... предлагането на евтина работна р1ка е добре... от гледна точка на шефовете... ха но т'ва е друг в1прос та...мис1лта ми е.... ш'е дам един просто пример.... счупих р1ка преди известно време... зв1ня аз на такси да дойде да ме земе... не мога да карам с счупена р1ка... родители ми с1що ги нямаше.... и седя и чакам... и казвам на тая операторката да поб1рза таксито, защото р1ката ми е счупена и ме боли адски... тя с1ответно ме успокоява, че до 2 минуто колата ш'е е от в1нка... седя чакам....чакам....чакам..... и е обаждам пак... да дам зор... и тя ... колата не може да намери адреса моля излезте няк1де на по открито място.... а улицата ми е една от главните в квартала... добре.... както и да е ... отивам на спирката на трамвая с вече ужасни болки.... тя наща седи на спирката и чака... и ми вика на диалект " Ти ли си с адриеса ? " Казвам му да... аз с1м... той " КачвЪй са "...... зам1лчах си... казах му да кара к1м Пирогов и в този момент селянина ОТВАРЯ КАРТАТА НА СОФИЯ И ПОЧВА ДА Т1РСИ ПИРОГОВ... питам го какво по дяволите прави.... и той спокойно ми отговяра, че не знае к1де се намира това и мога ли да му помогна... казвам му да кара, че аз знам п1тя и ш'е го уп1тя.... и така.. може ли човек, който не знае к1де е Пирогов да отиде да работи в таксиметров шофьор.... и не да кажем нек'ва измислена кола... а на видната фирма " ОК Супертранс " ..... мис1лта ми е, че се п1лни непрек1снато с некад1рник селяндури, който си нямат представа какво е да живееш в " големия " град... к'во мисля... мисля, че още малко и София наистина ще се прев1рне в едно голямо СЕЛО
Нищо лично към софиянци, по принцип не ме... за тях точно колкото и за тея от другите градове. Предполагам, че като софиянци си харесвате града и си го обичате, както и аз моя, но личното ми мнение е, че София винаги си се е състояла от няколко села. Още повече смятайте колко време път ви е от квартал до квартал, а имаше някакъв, 'дето го търсехме с брат ми и пътувахме 30 мин от центъра. Смятай...Първоначално написано от gPa3HuTeJl
gPa3HuTeJl а какво ще кажеш за сот-аджийте от тия по-големи селяни няма, който дойде в София и не стане бакшиш почва бачкане в СОТ хАХАа
то от Левски до овча купел е час и половина.
30 минути са си съвсем нормално...
Saatana vittu perkele hate crew!