Цитирай Първоначално написано от miloto_girl-4e
Вчера за пореден път се отвратих от обстановката тук ...
Не стига, че чакам нещо да мине 15 минутки(и трите превозни средства ми вършеха работа), но и като дойде рейса(а аз живея на една от първите му спирки), едвам се наблъсках на първата врата, защото вече закъснявах за училище и шофьора най-нагло вика: "Абе, леко, ще счупите вратите и всички ще се озовете навън" и аз му викам: "Все едно пък на нас ни е кеф да се бутаме като животни"
Абе, не стига, че този тъпанар е закъснял, но и сметка ни държи..баси наглостта...
Ужас, тук е най-голямата сбирщина .. пффф ..
Мемоарите на една гейша...

Айде да не б1де спам просто.... ми к'во мисля... на днешно време повечето селяни от селата налазват в София да т1рсят работа.... предлагането на евтина работна р1ка е добре... от гледна точка на шефовете... ха но т'ва е друг в1прос та...мис1лта ми е.... ш'е дам един просто пример.... счупих р1ка преди известно време... зв1ня аз на такси да дойде да ме земе... не мога да карам с счупена р1ка... родители ми с1що ги нямаше.... и седя и чакам... и казвам на тая операторката да поб1рза таксито, защото р1ката ми е счупена и ме боли адски... тя с1ответно ме успокоява, че до 2 минуто колата ш'е е от в1нка... седя чакам....чакам....чакам..... и е обаждам пак... да дам зор... и тя ... колата не може да намери адреса моля излезте няк1де на по открито място.... а улицата ми е една от главните в квартала... добре.... както и да е ... отивам на спирката на трамвая с вече ужасни болки.... тя наща седи на спирката и чака... и ми вика на диалект " Ти ли си с адриеса ? " Казвам му да... аз с1м... той " КачвЪй са "...... зам1лчах си... казах му да кара к1м Пирогов и в този момент селянина ОТВАРЯ КАРТАТА НА СОФИЯ И ПОЧВА ДА Т1РСИ ПИРОГОВ... питам го какво по дяволите прави.... и той спокойно ми отговяра, че не знае к1де се намира това и мога ли да му помогна... казвам му да кара, че аз знам п1тя и ш'е го уп1тя.... и така.. може ли човек, който не знае к1де е Пирогов да отиде да работи в таксиметров шофьор.... и не да кажем нек'ва измислена кола... а на видната фирма " ОК Супертранс " ..... мис1лта ми е, че се п1лни непрек1снато с некад1рник селяндури, който си нямат представа какво е да живееш в " големия " град... к'во мисля... мисля, че още малко и София наистина ще се прев1рне в едно голямо СЕЛО