- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Вашето мнение за София.
Един от основните проблеми на столицата е трафикът. Проекта на града е за 500 000 коли, вътре има поне 2 000 000.
естествено, че няма. имах предвид, че селския (чети селяндурския) манталитет на някаква част се проявява. чувал съм реплики от типа "аа, супер работа елитна си намйерих, в макдонАлдса съм сига" или подобни.Първоначално написано от SofiaRegularCunt
че срамна няма, няма, съгласен съм.![]()
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Изключително много не ми харесва тоя град :/ А живея в него взсе пак.Пълен е с някви необразовани идиоти,които поне,ако се наливат с алкохол и слушат чалга,то поне да можеха да напишат нещо грамотно,та дори името си.Освен това трафикът на коли е мноо як,транспорта е мръсен,смрадлив,пълен с цигани и бутащи и псуващи се бабички.Освен това е супер мръсен.Кучетата са толкова гладни,че като някоя кола сгази гълъб отиват и го изяждат,а не като в Неапол,където общината храни кучетата.Освен това са супер озлобени от хора,които само ги ритат и малтретират.Цигари се продават на 8 годишни момиченца и момченца.Всеки гледа да те измами за нещо или да ти открадне нещо.Единствените мисли хора са китайците на илиянци.И да повторя пак - страшно е мръсно и пренатъпкано не само от коли,а и от хора,коит се псуват постоянно.По-лошо е само в Дупница като външен вид - за щастие не ми се е налагало да се застоявам там.Искам във Варнааааааа ;(
Несъмнено у него има типичната характеристика на непримирим човек.Но и на неприспособим - на човек,който не успява да приеме правилата на средата си за свои и това предопределя обречеността му...
Eminem-Mosh
Мръсно,претъпкано и какво ли още не.Знам всичките минуси и въпреки това обичам града си!Тук съм родена,винаги тук съм живяла и просто не мога да си представя да живея в друг град...
Харесвам също и Варна.
Като цяло май съм фенка на "големия град"
е, тоя човек ако е гледал през целия си живот некви кокошки и крави, много ясно че в голямо заведение за бързо хранене ще му хареса... а и нали там се "ийдят" на коремче мазни бургерчета. ^^Първоначално написано от ScionOfStorm
нямам мнение за софия пък
!!
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Защото София от както е станала столица хората са тръгнали да се местят там с надеждата за повече пари и по-добър живот, докато града не минава останалите по развитие и започва все по-голям наплив от хора към столицата. Започват да качват заплатите повече от останалите градове и т.н.Първоначално написано от Seducti0n
![]()
За едно и също което вършат в София и примерно в Русе заплатите са коренно различни(Става въпрос за частния бизнес) и нормално човек да предпочита по-голямата заплата за същата работа която я върши и в по-малкия град. По този начин се развива икономиката все по-бързо и все повече хора тръгват да се местят там. Но проблема на София е, че няма на къде да се развива вече и започва да се задушава от големия наплив на хора, улиците в центъра си остават все така тесни, а колите се увеличават с всеки изминал ден. От там почват задръстванията и мрънканията на "кореняк софиянците" и т.н. и т.н.
Дубай в момента е най-бързо развиващия се град в света, не знам колко е населението там, но едва ли мрънкат за това, че се увеличават... понеже имат широки улици предвидени за много коли и хора...
Corporatedesign Който както се е уредил. Който е учил на време се развива, който не е учил продава домати на сергиите. А от къде си сигурен, че този който продава картофите не е някой с пет поколения кореняк софиянец вместо селянин ?Вие мислите, че щом продава домати значи е селянин дошъл от село... а може и неговата рода да живее в града много преди твоята, но за тебе той си остава селянин...
![]()
"Всичко отдалечено от морето е провинция." Ъ. Хемингуей
Може и да плува, може и да лети, но не го прави защото го мързи!
Мишинка
BrainDamage
7 пъти
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
ТЪПИ СЕЛЯЦИ НЯМА ОБИЖДАТЕ СОФИЯ, НЯКОЙ ДОШЪЛ ЛИ Е ДА ВИ ПСУВА РОДНОТО МЯСТО? КВО ТОЛКОВА ВИ БЪРВА В ЗДРАВЕТО БЕ НЕ МОЖЕТЕ ЛИ ДА РАЗБЕРЕТЕ ЧЕ НЕ ВАШЕТО МЯСТО Е НО.1???? ЗА СИЧКИ ВАС СЕЛЯЦИ ДЕТО МИ ПСУВАТЕ СОФИЯ САМО ЩЕ КАЖА ЧЕ ПРЕДИ 2-3 МЕСЕЦА ИЗЛЯЗОХА 100-ТЕ НАЙ ДОБРИ МЕСТА ЗА ЖИВОТ
СОФИЯ БЕШЕ В ТОП 30!!! ВАЩЕ СЕЛЦА КЪДЕ БЯХА БЕ? БЯХА ЛИ В КЛАСАЦИЯТА? НЕ НАЛИ ТОГАВА ТИХО...
90% ОТ СОФИЯНЦИ ЖИВЕАТ ИЗВЪН БГ(КАТО МЕНЕ) ЗАРАДИ ВАС СЕЛЯЦИ ЩОТ ДОИДОХТЕ В СФ И ПОЧНАХТЕ ДА Я РУШИТЕ И ДА Я МЪРСИТЕ...
Не знам... може да ги взима и от борсата...Първоначално написано от Corporatedesign
Даже не знам какво е това Гурко![]()
Мишинка
BrainDamage
я идъПървоначално написано от jghgh
ти идеш
он идье
ний идем
вий идьете
они идят
If for honesty you want apologies
-I dont sympathize
If for kindness you substitute blindness...
Please open your eyes!
Име на улица.Първоначално написано от MaLyKoLiU
MaLyKoLiU,
съгласна съм с част от нещата, които казваш, но с други не съм.
Когато София е станала столица е било нормално да има огромен наплив, всеки се бори за по-хубаво място под слънцето, нали така?
До тук добре, но идва и моментът в който става претъпкано, задръстванията, невъзможността да паркираш по центъра, огромните опашки в супермаркетите дори, въобще това голямо
чакане под всичките му форми е следствие от пренаселеността на града.
Честно казано уважавам повече хора, които остават по родните си места и намират начин за препитание, отколкото тези, които до вчера са плюли против града ни, а днес идват с надеждата да си осигурят по-добър начин на живот.
![]()
![]()
Ебаси смотаното и малоумно сравнение!Първоначално написано от Motion
Моля те..... леген, гипс и бързо на кея!
Първоначално написано от Motion
Провинция не е обидна дума /поне в моите представи/
И да паднем и да бием,
с винкело че те убием!
Hе съм използвала думата селянин и производните и, поправи ме, ако греша.
И никакви знамена не свивам.![]()
Точно това имах в предвид като казах, че се задушава от многото хора...Първоначално написано от Seducti0n
![]()
Града не е утроен за толкова много хора улиците остават все така тесни, а колите все повече...![]()
И Варна започва да навлиза в това положение... преди 30 години когато са правили ОУП на Варна по който все още се развива града не е било предвидено населението на града да се качва над 1млн. души и в момента някои от най-натоварените булеварди в града няма на къде да се разширяват и се задръстват все повече...![]()
Трябва да спрем да се оплакваме само и да търпим, няма да се промени към по-добро, нито пък хората ще се върнат по родните си места...![]()
Мишинка
BrainDamage
MaLyKoLiU,
въпроса е да спрат да прииждат.
Няма смисъл да си мълчим и да се правим, че не си даваме сметка на какво се дължат километричните опашки от МПС.
изисквайте зелени карти специално за София..![]()
![]()
haide da vidim kakvo ste pravili snoshti v zalata
- aa..zna4i pravih grub,ramo,triceps
Първоначално написано от hAshoo
Ще го имаме предвид.
Хора няма да спрат да прииждат, като не ги искате на някой празник като излязат окупирайте всички ходове на София и не ги пускайте, но пак няма да можете да ги спрете...![]()
Мишинка
BrainDamage
Не мога да ви разбера защо обвинявате "пришълците" (Първоначално написано от SofiaRegularCunt
) че са ви замърсили града ?
![]()
Варна за последните години се е увеличило почти тройно населението му и е може би най-чистия град в България...
Това, че фирмите по чистота не се грижат за града не са ви виновни "пришълците"![]()
Мишинка
BrainDamage