Цитирай Първоначално написано от XceSS
Ми деа гледайте сега:
Значи напълно против съм такива спорове, София vs. провинцията...
Само се огледайте в каква мизерия живеем, вие ми спорите за София с/у провинцията... КЪДЕ ДА ВЪРВИШ...
Иначе моето мнение е, че София е готин град, но ако не беше столица в момента, щеше да е курорт, като Банско и Пампорово...
Иначе това не мога да ви разбера на софиянците, какво се кефите на тоя град че и пишете, че сме били селяни, ми ОК мислете си така, само че на вас нито улиците са ви улици, нито трафика ви е трафик, нито хората (софиянците, а не "селяните") са ви наред, нито боклука ви е наред, нито кмета ви е наред, нито нищо.Това не мога да го разбера, някой да каже, че градове като Пловдив, Варна, В.Търново са села, ами ОК като са села, защо по дяволите Варна е най-хубавия град за живеене, а Търново е с най-голямо строителство в страната.Защо ходите по "селата" като се затопли...?
Е за това цигани и турци ще ни управляват, защото те са единни, а ние не.То не бе София с/у другите градове, не бе Левски-ЦСКА, не бе БСП-ГЕРБ, то не бе чудо.Докато е така спорим и се разделяме, никога нема се оправим...

Така е !!! Ама хейта предизвиква хейт!

Нас "софианците" най - много ни дразни това, че някой първо идва да живее тук а после започва да соли града ни! Ти сигурно не би се почуствал добре ако го направя с Горна Оряховица?!
А пък да не казвам и колко хора говорят на изуст...дори не стъпвали в София!Чули че било мръсно и пренаселено и айдИиИиИ ... еми то как няма да е мръсно като половин България живее тук.

Лесно е да кажеш, че "твоя" град примерно е супер чист! Е, да ама той е голям колкото квартала ми ... какво правим а?!