- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- BoysOve... vie po mojete da dadete mnenie...
![]()
![]()
Ами аз исках само да попитам BoYSoveTE .... що за поведение имат някой
... начи миналия ден с една от най-добрите ми фр ... бяхме с един наш фр
и гледам ги че не са никак безразлични един към друг ... ама той хем е харесва ... хем по някав начин като че ли се опитва да е издразни .... и седим там в даскалото .... и само някви други две момичета бяха там и той докато се чудеше какво да направи за да можи мойта фр да му обърне внимание .... изведнъж кат ги видяя и вика " Охоо кви са тия момиченца" и на нея и стана едно тъпо някво ...
и само седеше такъв и ги гледаше и хич нея слушаше докът говореше... просто човека наисина се прай на страшно интересен понякога ....
Какво се опитва да напрай с тва поведение ... да не очква че тя ше му каже че и става неприятно кат прай така ...
и естесвено аз съм тази на която тя казва всичко ....
Постоянно гледам ... че кво ли непрай момчето за да може тя да е добре ... и изведнъж кат види че тя не е толкова лесничка в някой раотии ... и почва с тва тъпо държание ...
и като се замисля тва не се е случвало само на нея .. имах един фр и той някав такъв .....
Таа МОМчеТа кво искате от момичетата бе
![]()
![]()
незнам просто какво да посъветвам моми4ето
шото и аз се 4уда страшно много на тва ... айде който се сети нещоо да казва ... и без тъпи коментарии мерси предварителнооо
![]()
![]()
![]()
If you can't be a good example then you'll just have to be a horrible warning..!! ;]