- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- За дрехите
Дразня се, защото предпочитам стилът ми да се откроява от останалите. Най ме беше яд пък, че от друг град си взех тениска и не вярвах в моя да ги има, а после там видях няколко такива (поне бяха други цветове)...
Дразни ме и да ме копират - имам една съученичка, която прослушваше всичко, което аз слушах и на което аз се кефех, изкарваше ме извън нерви.
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
А една приятелка като си беше взела тениска от Велико Търново за 37 лева, а аз един ден като ровичкам по магазините из Ловеч, що да гледам-същата, ама за 22 лева.Ама не и пукаше, всъщност.
![]()
Не.. но до вчера 1 ми разправяше, че със 1 фр сме имали едни и същи суичъри(въобще не си приличат) и на следващия ден си взе дънки като моите
Зависи.С една приятелка имаме доста еднакви дрехи,и то по някаква случайност-просто вкусовете ни доста се доближават.Дразня се,като видя някой с дреха като моята,тогава,когато си личи,че дрехата просто не е за негоНея,де. Никога не ме е дразнило,когато с въпросната приятелка сме цъфнали на даскало с еднакви джинси и черни потници =D Дразня се като видя някое фенче на готините прилепнали дънчици с камъчета и ботушки (ест,пак с камъчета
) да си носи с кеф моя любим суитчърец,който определено дазънт фит дис стайл ет ол.Ама пък майната му.Не съм някаква маниачка и да речем да спирам да нося дадена дреха,само защото някой,когото не харесвам,има като нея.На всеки дрехата си му стои строго индивидуално,така че...
You can be as mad as a mad dog at the way things went. You could swear, curse the fates, but when it comes to the end, you have to let go.
Нищо противСамо да не си облечем една и съща дреха в един и същи ден
Случвало ми се един път и беше тъпо
Но иначе хич не ми пука
Койт ме копира-ок само да не се превръща в мен.Обичам да ми повтарят простиите стига да не става банално
![]()
Несъмнено у него има типичната характеристика на непримирим човек.Но и на неприспособим - на човек,който не успява да приеме правилата на средата си за свои и това предопределя обречеността му...
Eminem-Mosh
не съм виждал други хора, които носят дрехи като моите (освен обувки...толкова много хора съм виждал с обувки като моите, че не е истина)
И ти ли ходиш гол?
Да не го копираш?![]()
Очаквай отмъщението на черната нинджА![]()
If for honesty you want apologies
-I dont sympathize
If for kindness you substitute blindness...
Please open your eyes!
Аз си помислих че точно за такива случаи говорим и е наистина много тъпо...Първоначално написано от A_B_C
В случай че не съм разбрала темата не ми е проблем да видя някой с дрехи като моите! Не ми ги шият по поръчка все пак..
Адашке като чуя за черна нинджа се сещам за Деса Поетеса![]()
Случвало ми се е само веднъж.Първоначално написано от Dream_Girllchee
Свалих си блузката и повече никога не я сложих.
чалъми ... и кво? тва, че ти си с такава дреха, не означава че не трябва да произвежат и др броеве и хората да не си я взимат. А ако бяха панталоните пак ли щеше да ги свалиш?!Първоначално написано от SWASTICA
дрехите не са шити само и единствено за мен би било глупаво![]()
ноо наистина .. ако нарочно е видяла от мен и след това си го е купила същото се ядосвам.. за бога те нямат ли си собствен вкуспффф.. ама какво да се прави
![]()
Дразня се,когато някой,с който се познавам, ме копира и си купува дрехи като моите след като ме е видяла с тях.![]()
Но ако е просто непознат с дрехи като моите или повторението не е нарочно не ми пука особено.
Все пак тва че аз нося еди-коя си блуза / потник / панталон /... не значи че не може и друг да ги има![]()
Много хора са променили начина си на мислене/нещата които харесват/стила на обличане покрай мен. Но на мен това ми се вижда абсурдно и глупаво. Аз не искам да налагам мнението си, аз искам да съществува конфикт до решаването на спора с доводи. За мен е важно да бъда уникална, а хората около мен да имат индивидуален стил и поведение.Първоначално написано от ATAKABG
Става ми неприятно, когато видя някой с дрехи като моите. Добре, че не се случва често...Стоят им по-добре..![]()
оооооооо тфа ми е болна тема.........
буквално откачам когато някой има нещо като моето... имало е случай в които чисто нови дрехи не съм ги носила защот еди кой си имал точно същото
![]()
Ако е някой непознат е приемливо ама.........![]()
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
Ако са от крюто не се дразня, иначе много бой и хейт за тях.
x
аь ус ефь пьтнсше
Не!
Но е някакси странно като се има предвид че не се обличам комерсиално като всеки втори .. примерно теранова стаъйл?!![]()
И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.
досега не ми се случвало да видя такъв индивид.
само с обувки като моите,ама тва не се брои
Чесно казано много рядко съм виждала някой облечен със нещо,което и аз имам и затова не ми прави голямо впечатление.Гледам да се обличам с такива дрехи,които не са чак толкова популярни.Пример:преди месец в града бяха на мода едни ярко жълти,зелени и розови панталони,та почти целия град ги носеше..е,аз пък си взех други![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
Вие неква банда ли стеПървоначално написано от Fuckin'Hostile
![]()
Дрехите не правят човека, човекът прави дрехите.Важното е на кой как седи. Не се дразня за такива неща.
![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Рядко виждам хора с дрехи като моите, ама и да се случи в 98% от случаите на мен ми стоят по-добре. о.О Не се дразня. (:
Съжалявам, от крюто не ми дават да пиша за крюто по форумиПървоначално написано от ATAKABG
![]()