.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 53
    Супер фен Аватара на MoOnLiGhT_ShAdOw
    Град
    Into the great wide open... Under the sky so blue...
    Дразня се, защото предпочитам стилът ми да се откроява от останалите. Най ме беше яд пък, че от друг град си взех тениска и не вярвах в моя да ги има, а после там видях няколко такива (поне бяха други цветове)...
    Дразни ме и да ме копират - имам една съученичка, която прослушваше всичко, което аз слушах и на което аз се кефех, изкарваше ме извън нерви.
    "Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"

А една приятелка като си беше взела тениска от Велико Търново за 37 лева, а аз един ден като ровичкам по магазините из Ловеч, що да гледам-същата, ама за 22 лева. Ама не и пукаше, всъщност.

Град
    Варна
    Не.. но до вчера 1 ми разправяше, че със 1 фр сме имали едни и същи суичъри(въобще не си приличат) и на следващия ден си взе дънки като моите

Зависи.С една приятелка имаме доста еднакви дрехи,и то по някаква случайност-просто вкусовете ни доста се доближават.Дразня се,като видя някой с дреха като моята,тогава,когато си личи,че дрехата просто не е за него Нея,де. Никога не ме е дразнило,когато с въпросната приятелка сме цъфнали на даскало с еднакви джинси и черни потници =D Дразня се като видя някое фенче на готините прилепнали дънчици с камъчета и ботушки (ест,пак с камъчета ) да си носи с кеф моя любим суитчърец,който определено дазънт фит дис стайл ет ол.Ама пък майната му.Не съм някаква маниачка и да речем да спирам да нося дадена дреха,само защото някой,когото не харесвам,има като нея.На всеки дрехата си му стои строго индивидуално,така че...

You can be as mad as a mad dog at the way things went. You could swear, curse the fates, but when it comes to the end, you have to let go.

Нищо против Само да не си облечем една и съща дреха в един и същи ден Случвало ми се един път и беше тъпо Но иначе хич не ми пука Койт ме копира-ок само да не се превръща в мен.Обичам да ми повтарят простиите стига да не става банално
    Несъмнено у него има типичната характеристика на непримирим човек.Но и на неприспособим - на човек,който не успява да приеме правилата на средата си за свои и това предопределя обречеността му...

Eminem-Mosh

Град
    София
    не съм виждал други хора, които носят дрехи като моите (освен обувки...толкова много хора съм виждал с обувки като моите, че не е истина )

Цитирай Първоначално написано от Кръчмонавт
    ДА!

ДАААААААААААААААААААААААА АААААААААААААА!

много мразя и затова ходя гол!
    +1

И ти ли ходиш гол?
    Да не го копираш?
    Очаквай отмъщението на черната нинджА

If for honesty you want apologies
    -I dont sympathize
    If for kindness you substitute blindness...
    Please open your eyes!

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Цитирай Първоначално написано от A_B_C
    Само да не си облечем една и съща дреха в един и същи ден Случвало ми се един път и беше тъпо
    Аз си помислих че точно за такива случаи говорим и е наистина много тъпо...
    В случай че не съм разбрала темата не ми е проблем да видя някой с дрехи като моите! Не ми ги шият по поръчка все пак..

Адашке като чуя за черна нинджа се сещам за Деса Поетеса

Re: За дрехите

Цитирай Първоначално написано от Dream_Girllchee
    Дразнете ли се,когато видите някой със същите дрехи като вашите?Защо?
    Случвало ми се е само веднъж.
    Свалих си блузката и повече никога не я сложих.

Re: За дрехите

Цитирай Първоначално написано от SWASTICA
    Цитирай Първоначално написано от Dream_Girllchee
    Дразнете ли се,когато видите някой със същите дрехи като вашите?Защо?
    Случвало ми се е само веднъж.
    Свалих си блузката и повече никога не я сложих.
    чалъми ... и кво? тва, че ти си с такава дреха, не означава че не трябва да произвежат и др броеве и хората да не си я взимат. А ако бяха панталоните пак ли щеше да ги свалиш?!

Град
    в мазето ;dd
    дрехите не са шити само и единствено за мен би било глупаво
    ноо наистина .. ако нарочно е видяла от мен и след това си го е купила същото се ядосвам.. за бога те нямат ли си собствен вкус пффф.. ама какво да се прави

Голям фен Аватара на schhhhhhh
    Дразня се,когато някой,с който се познавам, ме копира и си купува дрехи като моите след като ме е видяла с тях.
    Но ако е просто непознат с дрехи като моите или повторението не е нарочно не ми пука особено.
    Все пак тва че аз нося еди-коя си блуза / потник / панталон /... не значи че не може и друг да ги има

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Цитирай Първоначално написано от ATAKABG
    Цитирай Първоначално написано от SINDEL
    Не, за дрехите изобщо не ми е толкова проблем. Други неща ме дразнят пове4е - когато ми копират поведението, изразите, които най-4есто използвам. Това ме изкарва от нерви просто.
    и защо те дразни?

аз лично се кефя като ме копират,а това се случва доста често. даже смея да кажа,че доста хора се промениха тотално,от начин на поведение,маниери,до начин на обличане и на лайфстайл,покрай мен...

щом те копират и искат да са като теб,значи си оригинален и интересен.

какво по-хубаво от това?
    Много хора са променили начина си на мислене/нещата които харесват/стила на обличане покрай мен. Но на мен това ми се вижда абсурдно и глупаво. Аз не искам да налагам мнението си, аз искам да съществува конфикт до решаването на спора с доводи. За мен е важно да бъда уникална, а хората около мен да имат индивидуален стил и поведение.

Става ми неприятно, когато видя някой с дрехи като моите. Добре, че не се случва често...Стоят им по-добре..

Град
    Там,където най-малко очакваш....
    оооооооо тфа ми е болна тема.........
    буквално откачам когато някой има нещо като моето ... имало е случай в които чисто нови дрехи не съм ги носила защот еди кой си имал точно същото
    Ако е някой непознат е приемливо ама.........
    If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
    do...it just means that nothing else is more important than you... )

Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция
    Не. Градът ми е малък. Всички се знаем кой откъде пазарува. Така че не се дразня... пък и аз още си карам с дрехите от България Така че за момента съм unique

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

Ако са от крюто не се дразня, иначе много бой и хейт за тях.

x
    аь ус ефь пьтнсше

Супер фен Аватара на InitialD
    Град
    Източен Бейрут , Ливан
    Не!
    Но е някакси странно като се има предвид че не се обличам комерсиално като всеки втори .. примерно теранова стаъйл?!
    И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.

досега не ми се случвало да видя такъв индивид.

само с обувки като моите,ама тва не се брои

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    Чесно казано много рядко съм виждала някой облечен със нещо,което и аз имам и затова не ми прави голямо впечатление.Гледам да се обличам с такива дрехи,които не са чак толкова популярни.Пример:преди месец в града бяха на мода едни ярко жълти,зелени и розови панталони,та почти целия град ги носеше..е,аз пък си взех други
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

Голям фен Аватара на 24white24
    Цитирай Първоначално написано от Fuckin'Hostile
    Вие неква банда ли сте

Дрехите не правят човека, човекът прави дрехите. Важното е на кой как седи. Не се дразня за такива неща.
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Град
    40 Miles from the Sun
    Рядко виждам хора с дрехи като моите, ама и да се случи в 98% от случаите на мен ми стоят по-добре. о.О Не се дразня. (:

Цитирай Първоначално написано от ATAKABG
    Цитирай Първоначално написано от Fuckin'Hostile
    какво крю?
    Съжалявам, от крюто не ми дават да пиша за крюто по форуми

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си