Еми знам,че това което ще напиша по надолу няма да е конкретен въпрос,но....абе ше видите...

еми значи аз съм на 13години[не ме е срам да го кажа,защото този форум все пак е за тийнеиджъри и всеки си има мнение]...Животът ми се срина за няколко месеца[не може да се каже че е сринат,но тка го казвам защото тка го чуствам]Намерих си най-добра приятелка...после тя замина далеч[в друг град ...след това се случи най-лошото което някой човек може да си представи...загубих един човек който ми беше добър приятел и изобщо беше мн по добър от останалите...Мн ревах.Но накрая след двумесечно киснене у дома и плачене по цели нощи аз някак се оправих[донякъде]...Сега дойде и училището..в ново даскало съм и никой не ме приема[нали разбирате...]нямам никакви приятели...всички ме лъжат и ми се подиграват.Единственото нещо което мога да правя е да кисна пред компа цял ден..но ми писна и нз какво да правя?

пуснах тая тема не за да ми се подигравате...защото тва което пиша може да не е нищо особено,но за мен може да се каже че е всичко...
тка че искам мнения...как да се справя или изобщо нещо...нз...