Все едно чета за себе си след 7ми клас! Най-добрата ми приятелка замина в софия,с момчето, в което бях наистински влюбена се разделихме, а и имах проблеми в семейството. След тва нов клас-никой не ми харесваше особено много..и нямах мн приятели. Никой няма да ти се подиграва, защото това, че преминваш през гаден период не означава, че си загубенячка или нещо такова..Сигурна съм, че си много готино момиче! Нека обаче ти кажа какво стана с мен-осъзнах, че приятелката, която мислех за няй-близка не е била,защото след толкова много приказки,че приятелството ни ще удържи разстоянията,тя спря да ме търси, но за сметка на това се намерих отново с едно момиче от стария клас, което бях пренебрегнала, а тя се оказа страхорна приятелка! Момчето, към което имах толкова силни чувства и за което толкова страдах се оказа човек който не си заслужава и който трябваше да загърбя отдавна, всичко в семейството ми се нареди. Затова знай, че скоро ще има ден, в който всичко ще е отминало..и ще си щастлива! Моят съвет е да не страниш от другите от класа ти и да осъзнаеш, че и ти си като тях, колкото и да не ти се вярва! Не мога да побера всичко в 1 мнение, но ако искаш ми прати скайпа си в ЛС, за да си пишем.