- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- priznak che si vlubena ( za momicheta )
Nqkoi mojeli da kaje po- podrobno nqkakvi priznaci kogato si vlubena ili kogato se vlubvash.... ??![]()
Мислиш само за него.Ставаш много разсеяна.Не можеш да спиш .При всяко моми4е е разли4но
всеки го усеща сам за себе си.никой не може да ти каже какво ще усетиш като се влюбиш (:
Ти можеш ли да ми опишеш АБСОЛЮТНО точно чувството, което изпитваш, когато си тъжна, щастлива, изненадана, очудена... ама така да го опишеш, че не само ти да направиш разликата, ами и другите да не решат, че можеш да говориш и за друго нещо.
Сама си направи изводите. Ти като го усетиш, знаеш, че е това...
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Дали си момче или момиче чувството е едно и с1що когато си влюбен. К'ви са тия глупости... какво е чувството при жените... какво е при м1жете... бахти глупавите хора...
Съгласна съм, че при всяко момиче е различно. Само не ми стана ясно защо тогава тръгна да се обясняваш, какви са признаците....Първоначално написано от `mal4o`
![]()
Live 2 Ride And Ride 2 Die.
Honda - The Power Of Dreams!
хубаво е да си влюбен то е много странно и красиво усещане всеки ще го разбере когато му се случи
![]()
![]()
Първоначално написано от mIss IndEpEnDeNt
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel
http://prognozite.blog.bg/Първоначално написано от valdesbg
Мислиш само за него,постоянно тръпнеш в очакване да го видиш,подлудяваш околните с приказки колко е перфектен той...![]()
az niamam takawa. . . .
различнооо...мен например ме побиват тръпки кат го видаама всеки за него си (:
Мислиш за него непрекъснато,сънуваш го,посещаваш местата,които и той,...Има много признаци.
вие ако не можете да го познаете, ебасии.....![]()
You are drop in the rain, just a number not a name
You won't see it
You don't believe in it
Nothing can change us, nothing can save us from ourself
Както се каза преди мен при всеки е различно..
Но аз лично съм страшно отнесена не ми се яде, не ми се спи .. когато го видя все едно имам хиляди пеперуди в стомаха, побиват ме тръпки искам да го виждам постоянно.. Изведнъж ми става гадно после съм страшно щастлива![]()
Абе любовта си е странно нещо!![]()
При всеки усещането е различно...при мен ми стига само да забележа че съм разсеяна и ми става ясно
Признаци?Ей,хора,това е любов,не болест.![]()
Те хората си го казаха,но при мен се получава така,че започвам просто да привиквам с човека и в даден момент се появява чувството на привързаност и имам чувството,че винаги мога да съм с него и никога няма да ми омръзне.За съжаление почти всичките ми връзки приключват в този прекрасен момент по една или друга причина.![]()
Понякога е склонна да следи обекта на желанието си![]()
Освен това става НЕВЪЗМОЖНО да говори с него, често го гледа... От личен опит знам...
❝ Аз те моля, затвори очи,
ти недей да плачеш, знам че те боли,
от мойта стая бяла с безброй врати
защо избяга?..❞
Хха,че то да не би да има някакви рамки и закони?
XAXAaxaxaxaxaxAAXaxaxxaxПървоначално написано от KillSwitchEngage
![]()
![]()
![]()