.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15
    Град
    At the world's end

Kakvo da pravq be, pisna mi

Kakvo da pravq s momiche koeto obicham adski mn, no tq e vlubena v dr momche. Daje i neznam za kakvo si misli. Pishe si samo s men v skype, ogovori si samo s men v daskalo, no kato i kaja che q obicham mn mn, tq vse mi kazva che ne me zaslujava. Pokanih q na kafe, zabihme se, no na sledvashtiq den beshe mn pritesnena kato me vidq v daskalo. Priqteli sme ot mn vreme, no az prosto ne moga da buda priqtel s neq. Naistina q obicham mn i zatova se chudq da q pokanq li pak na kafe, zashtoto tq shte znae za kakvo shte i govorq. Omruzna mi da pravq purvata stupka, zashtoto pochvam da se chuvstvam nahalen i e e strah nqkoi den prosto da spre da si govori s men.
    По-добре скъпи презервативи от колкото евтина детска количка...
    LGPz

Ами явно момичето не иска да си й повече от приятел. То е много трудно да се сетиш...
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Град
    At the world's end
    da, ama zashto togava shte mi kazva che e mn vlubena v drufo momoche vupreki che znae che nikoga nqma da bude s nego.
    По-добре скъпи презервативи от колкото евтина детска количка...
    LGPz

Град
    РЮАР
    Бой...

Сигурно защото наистина е така. Тя ако искаше да е с теб не се ли замисли, че щеше да казва, че е влюбена в теб? Или да ти се обяснява като на малоумен, че момичето харесва друг и го казва, защото не харесва теб? Или просто иска да вземе да те свали на земята и да разбереш най-сетне, че... НЕ ТЕ ИСКА!
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~

Дай и време ... "Само времето толкова велико, за да разбере любовта"

Откажи се.
    Определено не те иска.
    La dicha de la vida consiste en tener siempre algo que hacer,alguien a quien amar y alguna cosa que esperar!

Цитирай Първоначално написано от Drebs
    Откажи се.
    Определено не те иска.
    хаха мн лесно се отказвате вие .... нямам думи и хората са дошли за вашето мнение и съвет ....

Ами ето го мнението бе, мила. Мнението ми е, че трябва да се откаже. Съвета е да го направи. Какво повече искаш?
    Имаш ли идея колко е досадно, когато казваш 'НЕ!', другия да разбира 'Давай, давай, тичай още по мене'...
    ~

Цитирай Първоначално написано от ForeverYour
    Цитирай Първоначално написано от Drebs
    Откажи се.
    Определено не те иска.
    хаха мн лесно се отказвате вие .... нямам думи и хората са дошли за вашето мнение и съвет ....
    Ами да си напише на челото,че не го иска ли,за да го проумее??
    А и ако продължава да се "бори" най-много да загубят дори приятелската си връзка.
    La dicha de la vida consiste en tener siempre algo que hacer,alguien a quien amar y alguna cosa que esperar!

Цитирай Първоначално написано от Wrathchild
    Ами ето го мнението бе, мила. Мнението ми е, че трябва да се откаже. Съвета е да го направи. Какво повече искаш?
    Имаш ли идея колко е досадно, когато казваш 'НЕ!', другия да разбира 'Давай, давай, тичай още по мене'...
    Според мен това което описа гора щом "само с него си чатил, приказвал..."" и други за мен има надежда, имал съм такъв случай.... от 2 години е познавах 1 месец ме одрязваше, но накрая ходихме 7 месеца....

Омръзнало ти е да правиш 1вата крачка... Бъди сигурен, че и тя няма да я направи. Просто не иска да е с теб. Откажи се.
    Цитирай Първоначално написано от Pepe Rey
    da, ama zashto togava shte mi kazva che e mn vlubena v drufo momoche vupreki che znae che nikoga nqma da bude s nego.
    Няма значение, че няма да е с него. Тя е влюбена в друг, не в теб, какво от отва с кой ще бъде и с кой няма...
    Live 2 Ride And Ride 2 Die.
    Honda - The Power Of Dreams!

Повече от фен Аватара на Lysander
    Град
    горските шубраци
    Ама и вие сте едни окуражители....! Няма пък, аз ще ти кажа да продължаваш в същия дух, а наистина след време, както бяха казали по-горе, може и да стане работата.

Мега фен Аватара на mynichka
    няма смисъл да се бориш за нея
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

Голям фен
    Град
    In the embraces of my favourite...
    Според мен трябва да оставиш нещата така както са.

Дали ще имаш още съвест да кажеш не когато трябва,да видиш света си променен преди да се превърнеш във изкуствен елемент?...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си