.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

В мен ли е проблема ?

Здравейте , исках да споделя проблема си и да се посъветвам дали това е нормално , значи вчера аз и най-добрия ми приятел правихме секс с гаджето му и с някфа нейна приятелка , та бяхме на едно легло и 4-мата и той постоянно ме питаше "почна ли " и секфи такива , а мен тфа момиче не ме кефе6е особено.. да не кажа хич и неможа да ми стане , след като ми го дигна със свирка , тамън тръгнах да почвам и пак ми спадна и така цяла нощ , нз в мен ли е проблема ( за пръв път ми е да го права с още 2ма до мен а и моми4ето не ме кефе6е..) за пръв път да неможе да ми стане при вида на голо момиче до мен, нз от стрес ли е кфо бфф почвам да се притеснявам дали ми има нещо... беше ужасно срамно...
    bla bla

Нормално да не ти стане ако не те кефи.

Повече от фен Аватара на Lysander
    Град
    горските шубраци
    Е тя тая каква е била, че не те е кефила, подобие на Елза Парини ли? Иначе, споко не е в теб проблема, в момичето е.

hottie
    Guest
    нормално е !!

Супер фен Аватара на pifiella
    Град
    Шоколадовия град
    ujas taq da ne e bila nqkoq motant be pi4?
    Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!

Град
    на мястото , което ме прави щастлива ..
    слагаш й шапчица на главата и си представи че е друга ...
    in defense of our dreams...

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Нормално е като не те кефи

Град
    between the stars ,,
    защо ли не се учудвам че тфа ти е първия пост
    uaуа вдигам ти адреналиинааааа <3

Град
    Адреса ми последен е Сърцето ти
    Ами ако тая е била накоя марула как ще ти стане?

Град
    некъде из Сливница...
    нема се плашиш нормално е щом не си изпитвал никакво привличане към момичето а и може да е било от притеснение че не сте били сами а с още двама

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Цитирай Първоначално написано от RullzZz
    нема се плашиш нормално е щом не си изпитвал никакво привличане към момичето а и може да е било от притеснение че не сте били сами а с още двама
    +4е

Нормално е според мен,най-вероятно е от притеснението от другите 2ма и от това че момичето не те е привличало.
    True love stories never have a happy ending,because true love stories never end

Цитирай Първоначално написано от RullzZz
    +1

Цитирай Първоначално написано от NeNoRMaLNiKa
    Извинявайте ама няма такъв филм.Дори и най-грозната циганка да дойде и да те хване за хуя той ще стане.Там долу всичко опира до нерви и до чувства а те очи нямат
    Вероятно от притеснение не ти е станал,не от това че момичето не ти е харесвало...
    съгласна

Re: В мен ли е проблема ?

Цитирай Първоначално написано от edin drug
    Здравейте , исках да споделя проблема си и да се посъветвам дали това е нормално , значи вчера аз и най-добрия ми приятел правихме секс с гаджето му и с някфа нейна приятелка , та бяхме на едно легло и 4-мата и той постоянно ме питаше "почна ли " и секфи такива , а мен тфа момиче не ме кефе6е особено.. да не кажа хич и неможа да ми стане , след като ми го дигна със свирка , тамън тръгнах да почвам и пак ми спадна и така цяла нощ , нз в мен ли е проблема ( за пръв път ми е да го права с още 2ма до мен а и моми4ето не ме кефе6е..) за пръв път да неможе да ми стане при вида на голо момиче до мен, нз от стрес ли е кфо бфф почвам да се притеснявам дали ми има нещо... беше ужасно срамно...
    shto ne izeba drugoto momche i ne ostavi momichetata da se opravqt ... onaq kato ne ti go e vdignala, nachi momcheto e shtqlo ... chao pedal

еми явно обстановката не те е предразполагала
    4ovek e 6tastliv kogato pritejava tova koeto toi obi4a, a ne tova koeto drugite haresvat

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си