- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- от каде....
 Отговор в тема
 Отговор в тема

някои знае ли откъде мога да си купя черен ластичен клин до глезена?
мерси предварително
от къде си ..примерно
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!

da be verno zabravih da kaja 4e sam ot sf...
1.Пише се кЪде.
2.Кажи няква цена,щото примерно и в Adidas има.
Vsichko stava s pitane.
I v magazinite za belio prodavat takiva klincheta, kakto i v magazinite za obiknoveni drehi.
V magazinite za vtora upotreba sushto ima takiva klinove. Dori i na pazar4etata po-malkite,dori i na ciganskite, dimitrovgradskite, asenovgradskite.. everywhere
Cenite varirat razli4no.
Edva li na mqstoto, v koeto jiveesh na blizko nqmash nqkakuv podoben magazin ot goreizbroenite..
Еми от кой квартал си? В красна поляна има такива мн
Вече има такива клинове навсякъде. Разходи се по магазините и няма начин да не откриеш.
В София такива има навсякъде.. Както казаха другите се разходи-не може да не намериш. :P
в ТРН-тоако има още аз от там си взех но беше лятото

Прекалено голям подпис!
.: machoka :.

obikolila sam navsqkade v kvartala si i klin4eta nqma a tezi v adidas ne sa to4no takiva smisal iskam da go nosq pod tunika a te sa dr materiq sm po sportni i.... a v magazini za upotrebqvani drehi ne vlizam... ina4e cenata nqma zna4enie...
za klin4etata v teranova znam ot edna fr no tq kaza 4e neinoto adski mn se e raztegnalo taka4e nqma ad e ot tam ina4e predi si bqh kupila klin4e do kolqnoto ot caliopa no tam dalgi nqma...

И кво като им минава модата?Не може да си облече пола с такова клинче ли? Или не може да го облече под дънките? Пф.. като се изцепите с тая мода ... смешна работа
В Теранова има със сигурностИ в магазините, който черинка ти каза.
It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!

parvo da kaja mersi na vsi4ki za otgovorite... ve4e si kupih
ina4e men ne me interesuva kak se dvijat vsi4ki ovce... vajnoto e az da sam si unikalna i da se haresvam...taka4e 6te si nosq kvoto mi haresva pak 6tom mi sedi dobre zna4i si4ko e oki dokato tezi koito se nosqt "po modata" bez gram sobstven stil i se navrat v ne6to nepodhodq6to za figurite im kvo ot tva da ne bi da sa po hubavi...
MERSI ZA VNIMANIETO....