.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Напоследък

Напоследък в форума виждам се по малко теми в които се описва някаква красива история и не са дотолкоз баналните проблеми..Пускам тази тема за всички които си спомнят онези теми и биха потарсили и пуснали тук,аз лично също ще потърся.. : ) Както и странни теми : )

Мега фен Аватара на mynichka
    права си ..и аз ще потърсяя
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

Цитирай Първоначално написано от Nqkoq
    Ноща спуска своя черен воал.Със студени пръсти докосва земята.Усмихва се на Света със своята тъмна,но по свой начин красива усмивка.Не забравя да покрие и морето.До сега синьозелените му води образуваха симпатични малки вълнички,а сега са черни , зловещи и страховити.Сякаш морето се вълнува от бавното спускане на нощта и в знак на приветствие още по-силно зашумява и мощно разбива вълните си в скалите.Свидетел на тази велика природна картина съм единствено аз.Вятъра взима дъха ми и го запраща на далече.Пръските се сливат с топлите сълзи,стичащи се по лицето ми.Природата е в синхрон с вътрешното ми състояние.Бурии и урагани от чувства,мисли и желания.И на края черна дупка.Бездънна яма на празнота и нищота.Разбити надежди и мечти.Наранено сърце.Потъпкано достойнство.В небето проблясква светкавица и ме заслепява,така както бях сляпа зя намеренията ти.Гръмотевици пригласят на морето и то пее своята злокобна песен.Шумът кара ушите ми да заглъхнат,така както бяха заглъхнали за чуждите думи.Не исках да ги чувам,ни най-малко пък да им повярвам.Вината е изцяло моя,защото аз ти повярвах ... повярвах на лъжите т.В теб мамерих човек,сродна душа,но явно това е бил само един от хилядите твои образи.Умело си прекривал същността си под своята маска.Позволих ти да проникнеш в сърцето ми,да тършуваш в него и да го уграбиш.Позволих ти с пълни шепи да взимаш от душата ми,докато не остана нищо.Тъмни облаци закриват моето небе.Не позволяват нито капка лунен лъч да достигне до мен Или на моето небе вече няма луна... Лишават ме и от светлината на недостижимите звезди или на моето небе звездите вече са угаснали ...
    Ноща ще сърши , а с нея и моя ад.И отново ще възцарува светлина,спокойствие и надежда.Слънцето отново ще ме огрее с топъл лъч.Светът ще ме погледне и ще ми се усмихне с мека усмивка.Отново ще запеят птиците своята красива и мелодична песен.Душевен покой ще настъпи.Пак ще съм някоя за някого.Но никога отново някоя за теб!
    Беше една от пъвите теми но ми хареса

Цитирай Първоначално написано от KillSwitchEngage
    Цитирай Първоначално написано от (=eLiNcEtO=)
    Ноща спуска своя черен воал.Със студени пръсти докосва земята.Усмихва се на Света със своята тъмна,но по свой начин красива усмивка.Не забравя да покрие и морето.До сега синьозелените му води образуваха симпатични малки вълнички,а сега са черни , зловещи и страховити.Сякаш морето се вълнува от бавното спускане на нощта и в знак на приветствие още по-силно зашумява и мощно разбива вълните си в скалите.Свидетел на тази велика природна картина съм единствено аз.Вятъра взима дъха ми и го запраща на далече.Пръските се сливат с топлите сълзи,стичащи се по лицето ми.Природата е в синхрон с вътрешното ми състояние.Бурии и урагани от чувства,мисли и желания.И на края черна дупка.Бездънна яма на празнота и нищота.Разбити надежди и мечти.Наранено сърце.Потъпкано достойнство.В небето проблясква светкавица и ме заслепява,така както бях сляпа зя намеренията ти.Гръмотевици пригласят на морето и то пее своята злокобна песен.Шумът кара ушите ми да заглъхнат,така както бяха заглъхнали за чуждите думи.Не исках да ги чувам,ни най-малко пък да им повярвам.Вината е изцяло моя,защото аз ти повярвах ... повярвах на лъжите т.В теб мамерих човек,сродна душа,но явно това е бил само един от хилядите твои образи.Умело си прекривал същността си под своята маска.Позволих ти да проникнеш в сърцето ми,да тършуваш в него и да го уграбиш.Позволих ти с пълни шепи да взимаш от душата ми,докато не остана нищо.Тъмни облаци закриват моето небе.Не позволяват нито капка лунен лъч да достигне до мен Или на моето небе вече няма луна... Лишават ме и от светлината на недостижимите звезди или на моето небе звездите вече са угаснали ...
    Ноща ще сърши , а с нея и моя ад.И отново ще възцарува светлина,спокойствие и надежда.Слънцето отново ще ме огрее с топъл лъч.Светът ще ме погледне и ще ми се усмихне с мека усмивка.Отново ще запеят птиците своята красива и мелодична песен.Душевен покой ще настъпи.Пак ще съм някоя за някого.Но никога отново някоя за теб!

правиш ли разлика межу хубави теми и банални приказки
    На мен ми харесва : )

Цитирай Първоначално написано от KillSwitchEngage
    Цитирай Първоначално написано от (=eLiNcEtO=)

правиш ли разлика межу хубави теми и банални приказки
    Прав си... Аз се регестрирах преди 2 дена и виждам безмозъчни хора и които флоодат форума с безмислени теми и подобни ... и най-вече хора които нямат опита в зададен въпрос но пускат мнения, спрете се не се правете на много знайщи ! Събодете се !

Мега фен
    Град
    София
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=202058

Това е темата,която ме эарадва наистина. ;]
    [size=7][b][u]fosse cos

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    i az 6e pomislq,tva e mn dobra ideika
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Цитирай Първоначално написано от Presley`n`Sum
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=202058

Това е темата,която ме эарадва наистина. ;]
    Готина тема

Град
    Бай Тоя е зъл,няма местожителство.
    Пусни си чалга и ще ти мине.
    http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel

Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Не ми се влиза в словесен двубой, просто защото не си ми на нивото.
    http://prognozite.blog.bg/

Мега фен
    Град
    София
    [size=7][b][u]fosse cos

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    Цитирай Първоначално написано от Bai Toq
    Пусни си чалга и ще ти мине.
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

свърши лятото с красивите истории...идва мрачната есен и зима и покрай тях самотата

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си