.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 33

Hybrid View

Въпрос към момчетата

Момчета, предпочитате ли момичетата да правят първата крачка?

Град
    МОЗЪК
    ДА, НЕ ВИНАГИ НО И ВИЕ ТРЯБВА ДА ГО ПРАВИТЕ, НЕ САМО НИЕ.
    АЗ СЪМ ЦАРЯ, БУРЕНИ !!!

Цитирай Първоначално написано от мозък
    Trance/House Only in my heart..

Град
    TaM..
    aз ли4но да...ако може дори 2-ра 3-та не знам някфо много ми е странно да ме карат да правя 1-вата кра4ка...днеска някфа девоика идва да се запознаем а аз.... не знам....

housy:
    мозък написа:
    +1

vie ste na hod :P :P

Град
    Paradise
    Аз съм момиче, ама съм останала с впечатлението, че вече много рядко момчетата правят някаква сериозна първа крачка. Май ухажването отиде някъде в 15 век Не че има лошо де Все пак не може само да си висим и да чакаме и да ги оставим да се трепят, нали? Иначе са твърде преебани

Голям фен Аватара на asasfdf
    просто да се усеща някакъв интерес, по-продължителен поглед и това би трябвало да е достатъчно..

Супер фен Аватара на lyfche
    Цитирай Първоначално написано от metallica1
    vie ste na hod :P :P
    xyax

Супер фен Аватара на Neftochimic
    Град
    Bourgas
    Цитирай Първоначално написано от мозък
    мхм
    <N>

И аз съм на мнение че е по лесно момичето да прави първата крачка не че момчетата неможем де ама някак си така разбираш че и момичето испитва някакви чувства кум теб и се отпускаш някак си

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Цитирай Първоначално написано от ifcata
    И аз съм на мнение че е по лесно момичето да прави първата крачка не че момчетата неможем де ама някак си така разбираш че и момичето испитва някакви чувства кум теб и се отпускаш някак си
    Аз пък не съм на това мнение....Не се ли замисляте,че има момичета,които са срамежливи.Е,как пък те да направят първата крачка??... Аз не бих я направила крачката, дори момчето да ми е адски симпатично...

Повече от фен Аватара на mmm_sweet
    az puk 4akam mom4eto da napravi purvata kra4ka Ako ne go napravi prosto se razminavame... I taka dokato nqkoi ne me zagovori nakraq

Град
    Стара Загора
    Винаги съм си мислел че ще ми е доста по-лесно ако момичетата правят първата крачка.. Дааа обаче когато това започна да се случва (от време на време) ми изглеждаше адски странно и неестествено. Не зная, май е най-добре след като харесаш някого да го заговориш независимо от пола

И аз чакам момчето..
    Еми ние сме момичета ебаси, нежни,крехки създания.. :P
    Кво да отидем при "принца на мечтите" и да му кажем "Как сииии?" в стил Джоуи Да, ама не! Момчетата трябва да правят първата крачка!
    Аз моя идиот го чакам цяла вечност, ама кво да направя.. Не ми харесва никой друг и тва е, кандидати има- желание никакво. Чакам си го моя "принц" и така.. А пък той е такава надувка, само като го видя иии.. полудявам ебаси сладура Всъщност и на мен ми казват, че съм била надувка, ама няма такова нещо.. Лика прилика сме си с Него... Ще си го чакам и тва е, докато не направи Той първата крачка! Ще видим кой е по-големият инат най-накрая.. :P
    Та така, МОМЧЕТАТА трябва да правят първата крачка и да не си въобразяват никакви други глупости!

Град
    Стара Загора
    Коет кат дое мъжко-женско няма значение.
    Докато всички сте ми противни, ще знам, че имам добър вкус !!

Град
    Видин
    По лесно е, но всичко лесно омръзва бързо
    Хубаво е понякога, а не абсолютно винаги да сме първите ние..
    And in our Dying, we're more alive-than we have ever been
    I've lived for these few seconds
    For I am Winter born
    http://vbox7.com/play:d61898cb

Цитирай Първоначално написано от slun4ice_90
    Аз пък не съм на това мнение....Не се ли замисляте,че има момичета,които са срамежливи.Е,как пък те да направят първата крачка??... Аз не бих я направила крачката, дори момчето да ми е адски симпатично...
    +1 и аз не бих е напраила срама е по голям и от мен
    If you can't be a good example then you'll just have to be a horrible warning..!! ;]

Повече от фен Аватара на Lekov
    Град
    Pirdop BG
    ако момичето е срамежливо не е нужно да прави първата крачка а само да покаже по някакъв начин на момчето че го харесва

Град
    STARA ZAGORA
    zavisi za kakva kra4ka stava vupros.. ako e ne6ty po-seriozno.. smisul celuvka.. ili ne6ty takova.. ne bih q napravila, ako mom4eto iska toi 6te go napravi.... ama ako e za zapoznavane... nqma nikav problem.. daje neska vikam na eno mom4e, moje li da se zapoznaem, toi me gleda , gleda.... i nakraq kaza 4e se poznavame, az go pitah ot kade.. ama nemojah da razbera 6tot izbqga nanqkade ... ujasna sum ama, iskah da se zapoznaem, ne 4e da se zaribqam s nego

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Няма лошо.Даже е и готино момичето да прави първата крачка.На мен ми харесва.Все пак момчетата се водиме ловците,ама и момичетата изобщо не е лошо да правят първата крачка.Това че момчето е задължено мисля че е малко остаряло вече пък и в крайна сметка и да действа ако момичето не си го е харесало преди това все тая.

slun4ice_90,а какво правим ако и момчето е срамежливо или пък момчето е срамежливо,а момичето е отракано.

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    ae mom4etata trqa praqt purvata kra4ka,makar,4e obiknovenno az zimam ne6ata v moi ruce,te dokato se setqt
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Град
    Стара Загора
    ууу .. За да ви обърнат внимание, заговаряйте първи! :]

Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от Gosh
    Винаги съм си мислел че ще ми е доста по-лесно ако момичетата правят първата крачка.. Дааа обаче когато това започна да се случва (от време на време) ми изглеждаше адски странно и неестествено. Не зная, май е най-добре след като харесаш някого да го заговориш независимо от пола
    хъх ;д;д имаше такава случка ;д момчето лепеше кадастрони и блокови листи със скайпа си по прозорците си,само и само да му пишем
    ако примерно не се познават и момичето отива да се запознава с него...това е ебати ташака ;д някфа контузна ситуация,тряа много да е отракана тая ;д аз лично съм срамежлива и немога да отида и да се запозная с някой ей така...без да ми е показал,че би искал или нешо ткфоз...в смисъл...най-добре си е когато момчетата правят тази крачка...всичко да правят жените,а какво прай мъжката аудитория-нищо!я се вземете в ръце!
    Да простиш не означава да забравиш за грешката на някого. Означава да запомниш, че всички правим такива!

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Цитирай Първоначално написано от Niakoitam
    Няма лошо.Даже е и готино момичето да прави първата крачка.На мен ми харесва.Все пак момчетата се водиме ловците,ама и момичетата изобщо не е лошо да правят първата крачка.Това че момчето е задължено мисля че е малко остаряло вече пък и в крайна сметка и да действа ако момичето не си го е харесало преди това все тая.

slun4ice_90,а какво правим ако и момчето е срамежливо или пък момчето е срамежливо,а момичето е отракано.
    Ами,който е по-смел така да се каже да направи първата крачка хах.Иначе няма как... Когато момичето е по-отракано тя да я направи,когато пък е обратното момчето...Колкото и да е срамежливо...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си