Не се сдържам повече .. прая нова тема пък квото ще да става ..

Имам два проблема на едно място ще пиша .. значи :

1. С една приятелка отдавна си се водихме най-добри приятелки (от моя клас е ) и никога не сме се карали или нещо от сорта .. тая година дойде едно ново момиче и да добро и мило .. страхотна е .. но влияе по ужасен начин на приятелството ни .. днес като никога заминаха на някъде и не ме викнаха с тях .. а друг път са ме викали .. цял ден не сме си говорили .. нищо .. не съм и давала повод за караници .. цял ден си бях при останалата част от класа .. и те двете са заедно .. как така нова ученичка идва и съсипва едно приятелство ..
Ако поговоря с нея .. най-много да ме разбере за един два дена и после пак ще стане същото познавам я ..
Някакво мнение .. ?

2. От известно време с едно момиче не се понасяме .. ужасна е лига .. а аз мразя такива .. умно момичето , красиво , а лигаво .. а целия клас я поготвори .. незнам .. неприята ми е .. и напоследак започва да ме дразни неуписуемо много .. ама много .. неска пиша нещо важно .. онъз идва и ме тупа по главата . след туй се опитва да ми разкопчава сутиена .. имахме после музика .. питам нещо важно госпожата .. онъз фанала ми косата на опашка и ме дърпа надолу .. щях да и мацна един ама щеше да стане голям скандал и я остайх .. после почна да ме тупа по гърба ама толкова силно .. че чак после неможех да говоря .. как щах да я пречукам .. малее .. ама пак ви казвам не ми се разправя после с майка и и баща и щото тя се с тях се оправя .. обаче ако продължава ще ми падне пердето .. и тай ще я пребия от бой , че после .. няа се познай .. да я е*а у смотлата лигава ..

И така кажете какво ще направите ако сте на моето място ?